PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με τον δεικτη βενζινης?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 20:02:47    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με τον δεικτη βενζινης? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε..μια ερωτησουλα..χτες εβαλα στο αμαξι μου 10 ευρω βενζινη και ο δεικτης βενζινης δεν ανεβηκε καθολου..ξαναεβαλα αλλα 5 παλι τιποτα...τι γινεται?που ειναι το προβλημα?το κακο ειναι οτι και στο υπολογιστη ταξιδιου τα χιλιομετρα που μου μενουν ειναι σταθερα --... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 21:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανε λιγη υπομονη. Μπορει απλα να κολλησε και μετα απο καποιες ωρες- μερες να ξεκολλησει (το εχω δει να συμβαινει σε Clio 3)
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 14:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Me too.....σε corsa!
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 09:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα οκ....εβαλα αλλα 10 ευρω βενζινη κα ιξεκολλησε... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 00:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον δεν δέχεται τσιγκουνιές Laughing

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 01:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τοσα που τρωει αυτο ελειπε να εχει και παραπονο... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 22:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και απο μενα,εχω και εγω ξαφνικα προβλημα με τον δεικτη βενζινης,συγκεκριμενα βαζω 20 ευρω και η ενδειξη παει μεχρι την πρωτη γραμμη!!!μετα απο 60 χιλιομετρα αναβει λαμπακι!!!,ξαναβαζω 10 ευρω παει εκει που πηγαινε και με τα 20,μετα απο 60 εως 80 χιλιομετρα ξανα λαμπακι!!!το αφηνω και κανω καμια 30 χιλιομετρα και μετα μπορει η ενδειξη να παει εκει που ηταν με τα 10 ευρω και να φυγει απο λαμπακι Shocked ...για να μην σας κουραζω εκανα πολλες δοκιμες και η βελονα κανει οτι γουσταρη,πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν να μου κανουν ενα update στον εγκεφαλο Question[δεν μπορεσαν να μουν δωσουν μια τεκμηριωμενη απαντηση στο προβλημα] Shocked ,διαρροη δεν υπαρχει,μηπως ειναι προβλημα απο αντλια Question...να θυμησω οτι εχω ενα 207 1600cc 120 hp..παρακαλω τις γνωσεις σας
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 00:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mallon tin exei "akousei" to floteraki
pou an den kano lathos einai ensomatomeno me tin antlia venzinis.
Allakse tin antlia venzinis oso eisai eggiisi,
giati aytes oi antlies (katadyomenou typou)
kostizoun sto 300ari.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 00:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
ολα οκ....εβαλα αλλα 10 ευρω βενζινη κα ιξεκολλησε... Smile

na to foulareis pou kai pou gia na kanei
o deiktis ti gymnastiki tou Very happy

Pera apo tin plaka pantos an kai den prokeitai gia kati sovaro,
kalitera na allaksete mia antlia venzinis oso eisaste mesa stin eggiisi
para na skate 300ares meta apo ligo kairo.
Sigoyreyteite episis pos den yparxei kapoia apoleia pou na aloionei to sima.
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 17:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Μάλλον δεν δέχεται τσιγκουνιές Laughing

Πλάκα πλάκα, κι εμένα τη μοναδική φορά που μου κόλλησε ήταν όταν έβαλα 10ευρώ γιατί σπάστηκα με έναν βενζινά γιατί θεώρησα ότι είχε αυξήσει πολύ τη τιμή ... αλλά δεν είχα εναλλακτική επιλογή. Κι έκανα ολόκληρη φασαρία γιατί νόμιζα ότι με κλέψαν, ξαναβάζω 15ευρώ και ξεκόλλησε... κι έμεινα μ.....ας στο τέλος Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 09:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχα παει το 207 στο συνεργειο τελικα να δουμε τι γινετε με τον δεικτη...μετα απο 2 μερες ψαξιμο,βρηκαν οτι το φλοτερ ειχε ξεσυγχρονιστη με το οργανο Shocked .εκαναν καποιες οδηγιες που τους ειπαν απο γαλλια Shocked και μετα μου γεμισαν το ρεζερβουαρ με καυσιμο[ηταν μεσα στις οδηγιες]και με καλεσαν να παω να το παρω,ολα τωρα μου ειπαν θα ειναι οκ.σε ερωτηση γιατι δεν αλλαξαν το φλοτερ μου ειπαν οτι εφοσον δεν τους εβγαζε βλαβη δεν μπορουσαν στα πλαισια της εγγυησεις να το κανουν και απλα εκαναν καποιες εργασιες για να συγχρονισουν το φλοτερ με τον δεικτη βενζινης Shocked Shocked Shocked ,εχετε ξανακουσει κατι τετοιο?γιατι εγω στα 20 χρονια που ασχολουμε με αυτοκινητα δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο.να σημειωσω οτι την διαγνωση περι μη συγχρονισμου βγηκε καθως χρησιμοποιοντας το διαγνωστικο ειδαν αλλη ενδειξη καυσιμου σε σχεση με αυτα που εδειχνε ο δεικτης του αυτοκινητου Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης