PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 10:14:01    Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σας ημέρα ,

Γράφω προς ενημέρωση . Έχω rallye του 02/2008 και πρόσφατα άρχισε πάλι ένας ήχος στο ρελαντί και στο σβήσιμο σαν μέταλλα που τρίβονται . Κάτι παρεμφερές είχε βγάλει πρίν 15000 χλμ ( τώρα έχω 33000) και ήταν αντλία νερού .
Τώρα είναι η τροχαλία αντλίας νερού και μάλλον και ρολεμάν όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία , αλλά προληπτικά θα αλλάξουν και αντλία νερού .
Τα ανταλλακτικά έρχονται από Γαλλία και είναι κωδικός άλλος από αυτόν που έχουν στο καταλογό τους στις αντιπροσωπείες , πράγμα που σημαίνει ότι όπως και στους τεντοτήρες καδένας έτσι και εδώ άλλαξαν ανταλλακτικό διότι προφανώς υπάρχει θέμα με το προηγούμενο .
Όποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο τώρα ξέρει....... μάλλον.........

Ευχαριστώ ,

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 11:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενημέρωσης συνέχεια....

Δεν ήταν τροχαλία Twisted evil Twisted evil Twisted evil Ήταν και πάλι αντλία νερού Silly Και η Οδύσσεια συνεχίζεται..... Dizzy2

Επιστροφή στην κορυφή
sfrango76 (Stathis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6THP 150

Ένταξη: 20 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα gemilonas.

Εχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πήγα τον Μάρτη στην αντιπροσωπεία γιατι ακουγόταν τρίξιμο σαν μέταλλο με μέταλλο (μάλλον απο κάποιο ρουλεμάν) όταν το αυτοκίνητο λειτουργούσε σε ρελαντί και κατά το σβήσημο.

Μου άλλαξαν την αντλία νερού ήδη μια φορά, και σταμάτησε το πρόβλημα. Τώρα πριν μερικές μέρες ξαναεμφανίστηκε ο θόρυβος. Το ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία, και μου είπαν οτι δεν μπορουν να την ξαναλλάξουν την αντλία νερού διότι ήδη την άλλαξαν μια φορά. Το αυτοκίνητο είναι υπό εγγύηση ακόμα (το αγόρασα πρίν ακριβώς έναν χρόνο).

Μήπως μπορείς να μου στείλες τον κωδικό της νέας αντλίας νερού; Μου είπαν να περιμένω μέχρι να βγάλει η Peugeot νέο μοντέλο αντλίας και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Μέχρι τότε να κάνω υπομονή! ΕΛΕΟΣ!!

..και κάτι άλλο.. το πηγα για το πρώτο σέρβις την περασμένη τρίτη, όπου πρίν απο αυτό δεν έτριζε......

Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 07:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σου ημέρα Στάθη ,

Κατά πρώτον δεν στέκει η μαλ...κεία που σου λένε ότι το άλλαξαν μια δεν το αλλάζουν δεύτερη . Εγώ την άλλαξα στη Lion εδώ στη Θεσσαλονίκη μια στις 15000 και μια στις 33000 χωρίς να μου πουν κιχ....που λένε και στο χωριό μου . Να πας εκεί ξανά και να τους αναφέρεις το γεγονός με εμένα και την επίσημη αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης και να τους πεις ότι θα αποτανθείς και στα κεντρικά στην Αθήνα και αν χρειαστεί και στη Γαλλία . Πού ακούστηκε ελαττωματικό ανταλλακτικό και να μην το αλλάζουν . Κατ' αρχήν επειδή πρόσφατα την άλλαξα πάλι , όπως θα είδες και στο post έκαναν σε συνεργασία με τη γαλία απόπειρα μήπως και με την αλλαγή τροχαλίας λυνόταν το θέμα . Φυσικά δε λύθηκε και άλλαξαν πάλι αντλία . Τί νέο ανταλλακτικό και παπάρια σου λένε θα βγάλει . Και δηλ. συγγνώμη αν βγάλει καινούριο ανταλλακτικό σε κανα χρόνο εσύ θα είσαι με τη ψυχή στο στόμα μπας και χάσεις την αντλία και άρα το νερό από το ψυγείο και κατα συνέπεια κανα μοτέρ ??? Να πας πάλι και να τους γαμήσεις !!!!Μην τα αφήνεις τα λαμόγια της Peugeot να λένε ότι θέλουν .
Ο κωδικός της αντλία είναι EP3/EP6/DT/S. Και πάλι σου λέω φίλε Στάθη πήγαινε και απαίτησε να σου αλλάξουν την αντλία χθες.....τί σημαίνει δηλ. εγγύηση δυο χρόνια ...σου αλλάζω ότι χαλάσει μόνο μια φορά ??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ LION ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 09:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν αλλάζεις ένα ανταλλακτικό υπό το καθεστώς της εγγύησης, το καινούριο ανταλλακτικό έχει πλήρη εγγύηση εκ νέου. Εσένα δλδ η αντλία έχει 2 χρόνια εγγύηση από την ημέρα που την άλλαξες, ανεξάρτητα του αν το αμάξι βγει στο μεταξύ εκτός.

Εννοείται πως το ότι σου την άλλαξαν μια φορά δεν σημαίνει απολύτως τπτ, αν επιμένουν μπορείς κάλλιστα να τους θυμίσεις τι κάναν με τα 307 που άλλαζαν τα ζουάν και τις φλασιέρες την μία μετά την άλλη.

Μην ψαρώνετε σε τέτοιες πίπες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sfrango76 (Stathis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6THP 150

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 21:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα είναι οτι δυστυχώς ή ευτυχώς μένω στην Κύπρο... Δεν μπορω να τους φέρω παράδειγμα απο την Ελλάδα.

Την τροχαλία μου την άλλαξαν κι εμένα αλλα έγινε χειρότερος ο θόρυβος... Evil

Το καλό εδώ είναι οτι η αντιπροσωπεία στην Κύπρο επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση απο 2 χρόνια σε 5 χρόνια!! Να το κλάσω αμα θα κάνουν τέτοιες μ...ίες... Εντωμεταξύ όταν τους ζήτησα να μου βγάλουν αντίγραφα τα χαρτία που αναγράφουν τις αλλαγές (όταν άλλαξα την αντλία νερού δλδ), δεν μου τα έδιναν! Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα;

Και επίσης μου κάνει εντύπωση οτι όταν τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο βελτιωτικό λογισμικό (πχ. eTuners), που αν το βάλω να διατηρείται η εγγύηση, μου είπαν οτι δεν υπάρχει κατι τέτοιο, παρόλο που ξέρω υπάρχει και λειτουργεί!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 10:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sfrango76 έγραψε:

Και επίσης μου κάνει εντύπωση οτι όταν τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο βελτιωτικό λογισμικό (πχ. eTuners), που αν το βάλω να διατηρείται η εγγύηση, μου είπαν οτι δεν υπάρχει κατι τέτοιο, παρόλο που ξέρω υπάρχει και λειτουργεί!!

Όντως φιλε μου με πρόγραμμα δεν σε καλύπτει η εγγύηση,απλά απο όσο γνωρίζω το πρόγραμμα π.χ. από etuners για παράδειγμα δεν μπορεί να το βρει στο διαγνωστικό ,οποτε δεν ξέρουν αν το αμάξι έχει πρόγραμμα.Επίσης και στον κόνδορα που έχουν το πρόγραμμα για 175 άλογα σου λένε οτι ισχύει η εγγυηση κανονικά ,αλλα τον εγκεφάλο στον βγαζουν εκτος εγγυησης.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 12:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι
τελικά δεν είναι τροχαλία φίλε είναι αντλία νερού....είναι ένα πλαστικό μπουρδέλο , φτηνιάρικο , το οποίο από έγκυρη πηγή θα μου - σου - μας βγάλει πάλι πρόβλημα.....δυστυχώς....η τροχαλία ήταν μια πατέντα που έκανε η Γαλλία μήπως και διορθωθεί το θέμα αλλά παπάρια.....
Να τους πει κάποιος πώς είναι θέμα ποιότητας και όχι δοκιμών...ηλίθιοι Γάλλοι!!!

Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 12:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε συγγνώμη,

Αλλά οι κουμπάροι σε δουλεύουν ψιλό γαζί.....να πας να απαιτήσεις τα χαρτιά των επισκευών...εδώ κάθε φορά που βάζουν χέρι στο αμάξι κόβουν δελτίο παραλαβής με περιγραφή αιτίας εισόδου στο συνεργείο και όταν γίνεται επισκευή δελτίο επισκευής με περιγραφή εργασιών και ανταλλακτικών.....
Να πας και να τους πεις " να μη σου λαλούνε έτσι μπελαμάρες , γιατί σου φακάνε τη κελέ με τις μαλακείες τους!!!" ( πρώην ΕΛΔΥΚάριος Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
sfrango76 (Stathis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6THP 150

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Φεβ 2010, 14:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia eyxaristw gia thn vohtheia! ontws k mena mou edwsan thn idia plhroforia gia thn troxalia k thn poiothta kataskeyhs ths antlias. To pio pithano einai oti tha ksanaxalasei mou eipan.
pantws twra meta apo merikous mhnes, stamathse teleiws na kanei ton thoryvo!! dn mporw na katalavw...
Oso gia ta kypriaka sou gemilonas mia xara ta pas! eides ti kanei h eldyk! :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης