PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - ECU Chip

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 01:38:43    Θέμα δημοσίευσης: 106 - ECU Chip Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα! Αγορασα ενα 106 rallye 1.6 8v απο ενα φιλο με φιλτρο, τελικο και μου λεει πως εχει και προγραμμα. Η απορεια μου ειναι πως το αυτοκινητο εχει νορμαλ κοφτη στις 7500 rpm και νομιζα οτι σχεδον ολα τα "chips" ανεβαζουν κ κοφτη..
Υπαρχει περιπτωση να εχει προγραμμα απλα χωρις να εχει ανεβει ο κοφτης του αυτοκινητου η μου λεει μλκιες ο αλλος? Αν εχει οντως προγραμμα 3-4 hp κερδιζω απο αυτο με τα περιφεριακα που εχω, σωστα?

Ευχαριστω εκ των προτερων : )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 01:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει προγραμμα απο την στιγμη που εχει κοφτη στις 7500.
Το μαμα προγραμμα εχει κοφτη 7100-7200. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 01:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Οχι φιλε μου, τουλαχιστον ενα φιλαρακι που δεν εχει προγραμμα σιγουρα κ αυτος στις 7500 εχει κοφτη.. Περιεργο.. : /
Επιστροφή στην κορυφή
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 12:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξα τον εγκεφαλο και το τσιπακι πανω λεει "Extreme Motorsports" οποτε υποθετω πως εχει προγραμμα αλλα γνωριζει κανεις αυτο το συγκεκριμενο?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 13:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gg_tt έγραψε:
Pughell έγραψε:

Οχι φιλε μου, τουλαχιστον ενα φιλαρακι που δεν εχει προγραμμα σιγουρα κ αυτος στις 7500 εχει κοφτη.. Περιεργο.. : /

Κανενα μα κανενα 106 δεν ειχε κοφτη στις 7500 εκτος του 1300.
Μην επιμενεις για αυτο το θεμα,10 χρονια το εχουμε αναλυσει απειρες φορες εδω μεσα... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 13:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
gg_tt έγραψε:
Pughell έγραψε:

Κανενα μα κανενα 106 δεν ειχε κοφτη στις 7500 εκτος του 1300.
Μην επιμενεις για αυτο το θεμα,10 χρονια το εχουμε αναλυσει απειρες φορες εδω μεσα... Laughing

Οκ φιλε μου, δεν επιμενω. Smile

Απλα το παλικαρι που γνωριζω και εχει ακριβως το ιδιο 106 με μενα αλλα ΧΩΡΙΣ προγραμμα ο κοφτης του ειναι 7500 rpm. Μηπως υπαρχει αλλος τροπος εκτως προγραμματος να αλλαχτει ο κοφτης? Περιεργο μου φενεται παντως
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 13:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι,χωρις να πειραχτει το προγραμμα,οχι... Confused
Απλα μπορεις να σας δειχνει 7500 σε περιπτωση που φοραει πχ ασπρες επενδυσεις στο καντραν ή απο την ορμη της βελονας αν βλεπετε τον κοφτη στο ρελαντι ή με 1η-2α(αν το δειτε με 3η-4η ας πουμε,δεν θα εχει τοση φορα).
Εναλλακτικα φοραει προγραμμα απλα το εκαναν στο ιδιο τσιπακι(το εργοστασιακο),δεν ειναι κατι καινουργιο... Wink

Ενημερωτικα,τα 106 XSi 1400 και τα 1600 8v Rallye/XSi ειχαν κοφτη στις 7200 μιας και απο εκει και πανω δεν ειχε νοημα να τα πας(σε εργοστασιακη μορφη).
Τα 1300αρια Rallye ειχαν στις 7500 και τα 16v(Rallye/GTi) μεταξυ 7200 και 7400,αναλογα με την εκδοση του εγκεφαλου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης