PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η αθλια αντιμετωπιση απο την LION
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nik@s (Νικος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 GT

Ένταξη: 04 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 16:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Η αθλια αντιμετωπιση απο την LION Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα 207GT οπου μεσα στην εγγυηση ειχα αλλαξει την τρομπα του νερου κ σημερα μετα απο 5μηνες εχει ληξει η εγγυση του αυτοκινητου κ εχουν περασει 6μηνες κ παλι η τρομπα χαλασε, κ η LION δεν μου την αλλαζει επειδη λεει οτι τα ανταλλακτικα που αλλαζονται μεσα στην εγγυηση δεν καλυπτονται απο 1χρονο εγγυση ως ανταλλακτικο,πρεπει λενε να τα πληρωσουμε με μετρητα απο την τσεπη μας για να ισχυει η εγγυηση ανταλλακτικου ενος χρονου.... Evil Evil Evil Evil ΕΛΕΟΣ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 16:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και το είπες το έψαξα αν και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και όντως έχει δίκιο ο Lion...

Παράθεση:
The contractual warranty
which covers the replaced
parts expires on the date of
expiry of your vehicle’s warranty.

Το αναφέρει στον οδηγό συντήρησης.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 16:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάθος!με βάση τους ελληνικούς νόμους είναι παράνομο Οφείλει να στο περάσει στην εγγύηση!

το έχουμε αναλύσει κ σε ένα άλλο τόπικ αυτό το θέμα .
αλλά νομίζω ότι το κόστος τις αντλίας νερού είναι μικρό κάπου στα 50€?αν δεν έχεις χρόνο κ όρεξη για τρέξιμο κ μιας κ πρόκειται για ένα σχετικά μικρό ποσό πλήρωσε το ,διαφορετικά οπλίσου με υπομονή κ θέληση
πρώτα ένα τηλ στην προστασία του καταναλωτή .
κ μετά ένα email στην Γαλλία το οποίο θα αναφέρει τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (καλό είναι αν έχεις κάνα φίλο δικηγόρο να βάλει κ αυτός το χεράκι του)!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 17:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νόμος 3043/2002
Άρθρο 5 - Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις

1.
Σε κάθε πώληση ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του. Εξαιρούνται τα απλά κατά την κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρηση προϊόντα.

2.
Κατά την πώληση, ο προμηθευτής οφείλει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του, έστω και έπειτα από επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών, ωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη.

Όπως προστέθηκε με το άρθρο 3 του ν.3043/02 (ΦΕΚ 192 Α’/21-8-2002)

3.
Όταν παρέχεται εγγύηση στον καταναλωτή, ο προμηθευτής οφείλει να την παρέχει γραπτώς ή με άλλο τεχνικό μέσο αποτύπωσης που μπορεί να είναι διαθέσιμο και προσιτό στον καταναλωτή. Σε περίπτωση προμήθειας καινούργιων προϊόντων με μακρά διάρκεια (διαρκή καταναλωτικά αγαθά), η παροχή γραπτής εγγύησης είναι υποχρεωτική. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ειδικά για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους.

4.
Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 του ν. 3043/02 (ΦΕΚ 192 Α’/21-8-2002)

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 18:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Γιάννη, πολύ χρήσιμο ποστ.

Αγαπητοί διαχειριστές :

το ποστ του γιάννη ΠΡΕΠΕΙ να γίνει sticky για να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους. (με τίτλο ¨Νομοθετικό πλαίσιο για την εγγύηση των ανταλλακτικών¨ ή κάτι ανάλογο).

Ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 18:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χιλιες φορές το χουμε πει...
Ό,τι και αν γράφουν στο βιβλίο, δεν μπορούν να ακυρώνουν τους ισχύοντες νόμους.

Η εγγύηση ανταλλακτικού που αντικαταστάθηκε υπό το καθεστώς εγγύησης ανανεώνεται αυτόματα για το ανταλλακτικό αυτό.

Την στο Ιν. Καταναλωτή για αρχή.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 18:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως είπε κ ο δόκτωρας από πάνω, για αρχή πας ΙΝΚΑ, μετά τους λες μια απ τα ίδια και απ το http://www.synigoros.gr/ , και μετά επικοινωνούν μαζί σου για τα δέοντα...

Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 17:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίοι στη Lion!! Σου βγάλανε την καλή εργοστασιακή τρόμπα νερού δήθεν ότι "δακρύζει" (για να σου δείξουν και καλά εγγύηση) και σου βάλανε τη χαλασμένη... Προσοχή παιδιά γιατί από αυτά μαθαίνουμε. και είναι αρκετά αυτά τα περιστατικά στο συγκεκριμένο "λάκκο των λεόντων!!!"
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 15:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου μην ακούς τι σου λένε, το ανταλακτικό έχει εγγύηση και ισχύει για 2 χρόνια απο την τοποθετησή του! Εαν κάνει τέτοια η Lion φαντάσου...... Confused Για εμένα τέρμα η Peugeot δυστηχώς, γιατί λάτρευα την ιστορία της. 2 φορές έχω αγοράσει μοντέλα της και της 2 φορές έτρεχα στα συνεργεία, στα σέρβις. Αρκετά! Εαν μου κάνουν και άλλη λαλακία εμένα και ειδικά η Lion θα έχει μεγάλο show Twisted evil Το επόμενο μου (και ελπίζω να είναι σύντομα) θα είναι Alfa Romeo 159 tbi Smile

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 16:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα αυτα που λες ισχυουν, αλλα αν σου πω ιστοριες απο φιλους με Alfa θα σου πεσουν τα μαλλια.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 20:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Φίλε μου μην ακούς τι σου λένε, το ανταλακτικό έχει εγγύηση και ισχύει για 2 χρόνια απο την τοποθετησή του! Εαν κάνει τέτοια η Lion φαντάσου...... Confused Για εμένα τέρμα η Peugeot δυστηχώς, γιατί λάτρευα την ιστορία της. 2 φορές έχω αγοράσει μοντέλα της και της 2 φορές έτρεχα στα συνεργεία, στα σέρβις. Αρκετά! Εαν μου κάνουν και άλλη λαλακία εμένα και ειδικά η Lion θα έχει μεγάλο show Twisted evil Το επόμενο μου (και ελπίζω να είναι σύντομα) θα είναι Alfa Romeo 159 tbi Smile

Και εγω τα ιδια καηκα την πρωτη φορα και μετα σαν μαλ@@@ς ξαναπηρα πεζο αλλα δεν γινεται τριτη φορα, οι ωρεσ που εχω χασει... στα συνεργεια ειναι απεριγραπτεσ και η υπομονη που εχω δει δηξει.......>>> για παραδειγμα εστειλα το αυτοκινητο απο Κρητη στην λιον και το κρατησανε 1 μηνα αμα πω και τα υπολοιπα .....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 23:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά τα περιστατικά δυσλειτουργιών μετά από το service εντός εγγύησης σε κεντρικές αντιπροσωπείες της Αθήνας είναι πολλά.
Επειδή δεν έχεις οπτική επαφή με το αυτοκίνητο, σου αφαιρούν κάτι, σου βάζουν άλλο προβληματικό, και είτε σου το λένε ως εγγύηση αν είναι φθηνό είτε δεν παίρνεις χαμπάρι σε ενδεχόμενο ακριβού (π.χ εγκέφαλο!!).

...εγώ δεν πάω σε συνεργεία πού δεν γίνεται έστω και διακριτικά να βλέπω τι γίνεται στα αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 01:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vansak έγραψε:
(π.χ εγκέφαλο!!)

Wacko Dizzy2 W00t Stunned

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 03:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vansak έγραψε:
είτε δεν παίρνεις χαμπάρι σε ενδεχόμενο ακριβού (π.χ εγκέφαλο!!).

α ωραια πραγματα............ Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned Stunned

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 09:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εγω το πήγα την προχθές για σέρβις και αυτοί απο μόνοι τους βρήκαν πρόβλημα στην τρόμπα νερού και μου είπαν ότι πρέπει να την αλλάξουν. Θα πρέπει να μείνει μέσα 4-5 ημέρες για τί λένε δεν έχουν αυτη την στιγμή το ανταλακτικό! Παίζει κάτι τέτοιο? Υπάρχει περίπτωση η κεντρική αντιπροσωπεία να μην έχει μια τρόμπα νερού? Οσο για το άλλο να αφαιρούν δηλαδή απο μόνοι τους καλά εξαρτήματα και να τοποθετούν σκάρτα, δεν νομίζω να παίζει, είναι τρελή γυφτιά και δεν νομίζω μια γενική αντιπρωσοπεία όπως η Lion να ρισκάρει κάτι τέτοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 09:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητοί φίλοι, καλά να πάθουμε!
δυστυχώς στο φόρουμ όταν κάποιος ζητάει σωστό συνεργείο, παίρνει σαν απάντηση πως δεν πρέπει να γίνεται διαφήμιση.
αποτέλεσμα του παραπάνω είναι να διαβάζονται πολλά παράπονα για συνεργεία, τα μέλη να απογοητεύονται και ελλείψη ενημέρωσης ,για καλά συνεργεία, να πηγαίνουν στην λάιον.
μα καλά, δεν υπάρχει ένα καλό συνεργείο για τα peugeot μας? τί να πω, αν ξέρει κάποιος ένα σωστό εξουσιοδοτημένο ας μου στείλει πμ (μην κάνουμε και διαφήμιση και έχει το καλό συνεργείο παραπάνω δουλειά και οι άλλοι πεινάσουν..(!) )

αγαπητοί φίλοι. περιμένουμε ένα συνεργείο να συμβληθεί με το psclub και δεν αφήνουμε τα μέλη να διαφημίσουν (ναι καλά διαβάσατε ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ) ένα καλό συνεργείο και να προλάβουμε πολλά προβλήματα που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ από τη λάιον και την κάθε λάιον.
απόδειξη για αυτά που έγραψα είναι η αντικατάσταση μη προβληματικών μερών του αυτοκινήτου με ελαττωματικά (γράφτηκε παραπάνω, είναι πολύ σοβαρή κατηγορία για την εταιρία αλλά έμεινε εκεί το ποστ, προφανώς επειδή δεν δυσφημείται η λάιον -επειδή προφανώς το κάνει συχνά αυτό- σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγραφεί νομίζω.....).

κάποιος από εμάς που δεν θέλει να πάει στη λάιον για service, επειδή δεν θέλει να του βγάλουν την καλή τρόμπα νερού του αυτοκινήτρου του και να του την αντικαταστήσουν με μια ελαττωματική (όπως γράφτηκε παραπάνω), σε ποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (εντός αττικής) μπορεί να πάει?
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 10:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
κάποιος από εμάς που δεν θέλει να πάει στη λάιον για service, επειδή δεν θέλει να του βγάλουν την καλή τρόμπα νερού του αυτοκινήτρου του και να του την αντικαταστήσουν με μια ελαττωματική (όπως γράφτηκε παραπάνω), σε ποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (εντός αττικής) μπορεί να πάει?

Αλήθεια πιστεύεις οτι η Lion αλλάζει σωστά εξαρτήματα επίτηδες και τα αντακαθιστά με ελλατωματικά? Εγώ δύσκολα το πιστεύω αυτό? εννοείςότί το κάνει για να περάσει η εγγύηση και το ελλατωματικό αξαρτήμα θα βγάλει πρόβλημα και θα αναγκαστής να ξανα πάς και να πλήρώσεις? Γιάυτό λες το κάνει?

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 10:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
207gtmx έγραψε:

Αλήθεια πιστεύεις οτι η Lion αλλάζει σωστά εξαρτήματα επίτηδες και τα αντακαθιστά με ελλατωματικά? Εγώ δύσκολα το πιστεύω αυτό? εννοείςότί το κάνει για να περάσει η εγγύηση και το ελλατωματικό αξαρτήμα θα βγάλει πρόβλημα και θα αναγκαστής να ξανα πάς και να πλήρώσεις? Γιάυτό λες το κάνει?

Crying or Very sad
Αγαπητέ φίλε, μια καλύτερη ανάγνωση ολόκληρου του νήματος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ - ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!! Crying or Very sad
(το ξαναγράφω για να γίνει σαφές... : διάβασε λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις ότι προσωπικά έγραψα την απορία μου για το γεγονός που διάβασα παραπάνω, από άλλο μέλος !!)
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 10:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
ayrton έγραψε:
207gtmx έγραψε:

Crying or Very sad
Αγαπητέ φίλε, μια καλύτερη ανάγνωση ολόκληρου του νήματος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ - ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!! Crying or Very sad
(το ξαναγράφω για να γίνει σαφές... : διάβασε λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις ότι προσωπικά έγραψα την απορία μου για το γεγονός που διάβασα παραπάνω, από άλλο μέλος !!)

Εχεις δίκιο φίλε μου! sorry Sad ανακαλώ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 11:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
...μα καλά, δεν υπάρχει ένα καλό συνεργείο για τα peugeot μας? τί να πω, αν ξέρει κάποιος ένα σωστό εξουσιοδοτημένο ας μου στείλει πμ (μην κάνουμε και διαφήμιση και έχει το καλό συνεργείο παραπάνω δουλειά και οι άλλοι πεινάσουν..(!) )

αγαπητοί φίλοι. περιμένουμε ένα συνεργείο να συμβληθεί με το psclub και δεν αφήνουμε τα μέλη να διαφημίσουν (ναι καλά διαβάσατε ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ) ένα καλό συνεργείο και να προλάβουμε πολλά προβλήματα που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ από τη λάιον και την κάθε λάιον...

χωρις καν το μικρό σου ονομα να ειναι συμπηρωμένο στα στοιχεία σου
και χωρις φυσικα να εισαι επισημο μελος, κοινώς οντας ενα ακομα "nickname" που πχ σημερα γραφει και αυριο εξαφανιζεται, μιλάς χωρις να ξέρεις.

ΑΝ ειχε βρεθει εστω και ενα συνεργείο που 100% σε ολους οσους ειχαμε πάει κατα καιρους να ειχε κανει 100% ΣΩΣΤΗ δουλεια τοτε θα το ειχαμε "προβάλει" (επισημα εννοω και οχι "off the record")

ΑΛΛΑ μεχρι στιγμης σε οσα συνεργεία / μηχανικους εχουμε πάει, μπορει το Α συνεργείο στον Χ να κάνει καλή δουλεια αλλα στον Ψ να μην, και τουμπαλιν ενας Β μηχανικός να κάνει καλή δουλεια στον Ψ και οχι στον Χ.

Καλώς η κακώς ΔΕΝ εχεις δει οσα εχουμε δει και γι αυτο γραφεις οτι γραφεις.

Για τον παραπάνω λόγο "ΕΠΙΣΗΜΑ" του PSClub δεν προκειται να αναλάβει την ευθυνη να προτινει οποιοδηποτε συνεργείο για εργασίες/υπηρεσίες.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης