PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Service 70.000 χλμ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 21:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Service 70.000 χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτάνει η ώρα του service των 70.000 χλμ...
Ως γνωστόν, ο ιμάντας εκκεντροφόρου, αλλάζει στα 80.000 χλμ και έτσι αποφεύγω το μίνι έμφραγμα στην τσέπη ενόψη διακοπών...
Στα στάνταρ του service που έρχεται, είναι:
- Λάδια
- Τακάκια (τσιρίζουν σαν σοπράνο στην όπερα... Laughing )
- Έλεγχος του ντεπόζιτου του νερού των υαλοκαθαριστήρων (βλέπε πρόσφατη ...στενή επαφή του τελευταίου με ένα πεζοδρόμιο...)
- Διάφορα αναλώσιμα

Υπάρχει τίποτα άλλο που πρέπει να κοιτάξω;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2003, 22:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Service 70.000 χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Φτάνει η ώρα του service των 70.000 χλμ...
Ως γνωστόν, ο ιμάντας εκκεντροφόρου, αλλάζει στα 80.000 χλμ και έτσι αποφεύγω το μίνι έμφραγμα στην τσέπη ενόψη διακοπών...
Στα στάνταρ του service που έρχεται, είναι:
- Λάδια
- Τακάκια (τσιρίζουν σαν σοπράνο στην όπερα... Laughing )
- Έλεγχος του ντεπόζιτου του νερού των υαλοκαθαριστήρων (βλέπε πρόσφατη ...στενή επαφή του τελευταίου με ένα πεζοδρόμιο...)
- Διάφορα αναλώσιμα

Υπάρχει τίποτα άλλο που πρέπει να κοιτάξω;;;

Τα πίσω ταμπούρα, αν δεν τα έχεις καθαρίσει τελευταία.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 23:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη, Ιμάντα Χρονισμού με τοποθέτηση μαζί δεν βγαίνει πάνω από 60Ε εάν πας σε ένα καλό συνεργείο (για αντιπροσωπεία δεν ξέρω). Το ανταλλακτικό είναι στα 30Ε περίπου και άλλα τόσα η δουλειά. Μην τρομάζεις από τους επιτήδειους που έχουν κατακλέψει τον κόσμο.
Εν ανάγκη αγόρασε το ανταλλακτικό μόνος σου και πήγαινε να σου το τοποθετήσουν.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2003, 07:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ρωτήσει στο συνεργείο που πάω, για το πόσο θα κοστήσει η αλλαγή του ιμάντα...
Μου είχε πει 120 ευρώ κομπλέ και αν υπολογίσεις οτι είναι και μεγάλο το service στα 80000 χλμ τότε............

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2003, 11:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Βαγγέλη, Ιμάντα Χρονισμού με τοποθέτηση μαζί δεν βγαίνει πάνω από 60Ε εάν πας σε ένα καλό συνεργείο (για αντιπροσωπεία δεν ξέρω). Το ανταλλακτικό είναι στα 30Ε περίπου και άλλα τόσα η δουλειά. Μην τρομάζεις από τους επιτήδειους που έχουν κατακλέψει τον κόσμο.
Εν ανάγκη αγόρασε το ανταλλακτικό μόνος σου και πήγαινε να σου το τοποθετήσουν.

Καλημερα Μιλτο! Μια ερωτηση: Εδω μου ζητανε 150 ευρω για αλλαγη του ιμαντα χρονισμου! Με 60 ευρω που λες με συμφερει να τον αλλαξω στη Θεσσαλονικη! Σε ποιον να παω ετσι ωστε και 60 ευρω να πληρωσω αλλα και καλη δουλεια να γινει? Θελει πολυ χρονο η αλλαγη? (εαν ξερεις) Δηλαδη μπορω να το παρω πισω σε 1-2 ωρες?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 00:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξη, 60Ε περίπου κοστίζει χωρίς την αλλαγή των ρουλεμάν (που είναι άλλα 60-70Ε), αλλά τα ρουλεμάν δεν τα αλλάζεις και σε κάθε αλλαγή του ιμάντα, πόσο μάλλον στην πρώτη. Μήπως όμως η τιμή που σου είπαν συμπεριλαμβάνει και αλλαγή των ρουλεμάν;

Πιστεύω ότι αν κλείσεις ραντεβού και πάς μόνο για τον ιμάντα, 1 ώρα θα φτάσει και θα περισσέψει.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 08:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Αλέξη, 60Ε περίπου κοστίζει χωρίς την αλλαγή των ρουλεμάν (που είναι άλλα 60-70Ε), αλλά τα ρουλεμάν δεν τα αλλάζεις και σε κάθε αλλαγή του ιμάντα, πόσο μάλλον στην πρώτη. Μήπως όμως η τιμή που σου είπαν συμπεριλαμβάνει και αλλαγή των ρουλεμάν;

Πιστεύω ότι αν κλείσεις ραντεβού και πάς μόνο για τον ιμάντα, 1 ώρα θα φτάσει και θα περισσέψει.

Δεν ξερω αλλα μαλον θα ενοουσαν και το ρουλεμαν αλλιως δεν βγαινει!! σε τι κατασταση να ειναι το δικο μου απο τη στιγμη που το αυτοκινητο δουλευει καθε μερα στις 4,500+ στροφες ? Αγνωστο! Μου εχουν πει για τον ιμαντα στα 70,000 και εγω εχω 67,000 παρα λιγα χιλιομετρα! Αν τον αφηνα για τα 75 ή και 80.000 θα ηταν προβλημα? Ρωταω γιατι δεν θελω να παθω οτι και με το πρωτο μου "κάρο" που εσπασε η καδενα χρονισμου! Ασχετα εαν ημουν τυχερος και το "κάρο" τη γλυτωσε!
Το λεω 'κάρο"γιατι το πρωτο μου ηταν ενα LADA 2105! Σε αυτο εμαθα να οδηγω..

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2003, 22:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγινε και το service των 70000 χλμ....
Σε ερώτησή μου για τον ιμάντα χρονισμού, πήρα την εξής απάντηση:
Ο ιμάντας χρονισμού για τα μοντέλα από 2000 και μετά, αλλάζει στα 80000 χλμ, ενώ στα παλαιότερα στα 70000 χλμ.
Επίσης όταν ρώτησα αν τύχει και σπάσει ο ιμάντας (φτού φτού...) πριν τα 80000 χλμ, μου απάντησαν οτι αν γίνει αυτό, αναλαμβάνει την ευθύνη το συνεργείο, αλλά αν έχω περάσει έστω και 1 χλμ το service, δεν φέρουν ευθύνη...
Όσο για το καθάρισμα των ταμπούρων, αυτό γίνεται κάθε 40000 χλμ...
Είς αναμονή λοιπόν του μεγάλου και κρίσιμου service των 80000 χλμ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης