PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Αισθητηρας βαρους σε καθισμα συνοδηγου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DeBergz (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Sport 1.4 95Hp

Ένταξη: 29 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 23:47:00    Θέμα δημοσίευσης: 207 Αισθητηρας βαρους σε καθισμα συνοδηγου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησοερα.

Θα ήθελα αν κανω δυο ερωτησεις.
Εχω ενα καινουριο 207 5d Sport 1.4 και θα ηθελα αν μαθω αν εχει αισθητηρα βαρους στο καθισμα του συνοδηγου. Το ρωταω γιατι μονο αν κουμπωσει η ζωνη και ξεκουμπωσει ξεκιναει να χτυπαει και οχι με το που καθησει καποιος συνοδηγος.

Ενα ακομα λιγο ασχετο. Ο διακοπτης που επιλεγεις ποιον καθρευτη θα ρυθμισεις ειναι φωτιζομενος? Ρωταω γιατι σημερα παραηρηρα πως ολοι οι διακοπτες φωτιζοντε εκτος απο τον συγκεκριμενο.

Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 00:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με το κάθισμα, θα έπρεπε να κάνει ότι και του οδηγού, αλλά επειδή είναι του 2010 δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει την λειτουργία του και το έκαναν όπως τα πίσω !

Σχετικά του τους καθρέφτες φωτίζεται μόνο ο σταυρός και όχι το κουμπί επιλογής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 02:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου πάντως 1/09 έχει αισθητήρα σίγουρα στο κάθισμα του συνοδηγού γιατί έπαιζε ένας φίλος μια μέρα με το χέρι και το μπίπ της ζώνης.... Smile

Για το κουμπάκι που λές και εγώ νόμιζα οτι είχε καεί αλλά δεν φωτίζεται τελικά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DeBergz (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Sport 1.4 95Hp

Ένταξη: 29 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 10:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ παιδες ευχαριστω πολυ. Και εγω νομιζα οτι καηκε αλλα τελικα οπως λετε δεν εχει.

Οσο για τις ζωνες θα παω μια βολτα απο την αντιπροσωπια να δω τι παιζει κ θα σας ενημερωσω.
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 21:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα το ιδιο κανει δε καταλαβαινει ποτε καθεται καποιος στο συνοδηγο μονο αν βγαλει τη ζωνη εν κιννηση.... αλλα δε θυμαμαι τι εκανε στη πολυ αρχη και νομιζω οτι εχει χαλασει αλλα απο την αλλη καλυτερα να μη χτυπαει η μ...κια !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Φεβ 2010, 17:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
και μενα το ιδιο κανει δε καταλαβαινει ποτε καθεται καποιος στο συνοδηγο μονο αν βγαλει τη ζωνη εν κιννηση.... αλλα δε θυμαμαι τι εκανε στη πολυ αρχη και νομιζω οτι εχει χαλασει αλλα απο την αλλη καλυτερα να μη χτυπαει η μ...κια !!!!

Και εμένα τα ιδια δεν ξερω απο ποτε το κάνει καθως το πειρε χαμπάρι μια φορα που μπηκε η μητερα μου στο αμάξι λεγοντας μου αυτο αλαξες κατι και δε βαραει ??? δεν φοραω ζωνη και δεν σφυραει , αν δε βγαλει τι ζωνη ενω προχοραει το αμαξι σφυραει κανονικα

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Φεβ 2010, 18:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
mathanas έγραψε:

Και εμένα τα ιδια δεν ξερω απο ποτε το κάνει καθως το πειρε χαμπάρι μια φορα που μπηκε η μητερα μου στο αμάξι λεγοντας μου αυτο αλαξες κατι και δε βαραει ??? δεν φοραω ζωνη και δεν σφυραει , αν δε βγαλει τι ζωνη ενω προχοραει το αμαξι σφυραει κανονικα

Το διερευνησα το ζητημα στο service, τα rallye τελικα δεν εχουν αισθητηρα πουθενα σε κανενα καθισμα. Στον οδηγο βαραει προφανως αν ξεκινησει διοτι πως θα προχωρησει τ αμαξι χωρις οδηγο αρα δε χρειαζεται αισθητρα και στον συνοδηγο κανει αυτη τη μαλ***α που δεν εχει νοημα , δλδ αν δε φορεσει δε τον καταλαβαινει και δε βαραει αλλα αν φορεσει και τη βγαλει εν κινησει τοτε το βλεπει απο το αγκιστρο στη ζωνη και καλα βαραει.... Χαζομαρες δλδ απλα για να λενε οτι κατι κανει, και ολα αυτα για να ειναι πιο φτηνο και καλα......ειχανε αισθητηρες μου πανε ομως τα πρωτα πρωτα rallye μετα το κοψανε
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 13:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς στην αρχή έχω ακούσει άπειρες φορές τον ήχο αυτό και ολο τσακωνόμουν ΜΗ ξεκινάς πριν βάλω ζώνη κτλ κτλ έχει εκτός και αν θυμάμαι το 1,4 που είχα αλλά δε το νομίζω

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 15:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η θα χεις απο τα πρωτα πρωτα rallye , αλλιως θυμασαι το 1.4 το οποιο και εχει πραγματι....
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάρ 2010, 20:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως για να μην βαράει το Μπιπ από τη θέση του συνοδηγού είτε βάλει ζώνη είτε όχι είναι ένα....Κλείστε τον αερόσακο του συνοδηγού και δοκιμάστε το. εμένα τουλάχιστον δε βαράει Wink

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάρ 2010, 00:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
Πάντως για να μην βαράει το Μπιπ από τη θέση του συνοδηγού είτε βάλει ζώνη είτε όχι είναι ένα....Κλείστε τον αερόσακο του συνοδηγού και δοκιμάστε το. εμένα τουλάχιστον δε βαράει Wink

και αμα γινει καμια στραβη γλυτωνεις απο τη γυναικα σου και γλυτωνεις να αλλαζεις και αεροσακο..... Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάρ 2010, 13:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
dope207 έγραψε:

και αμα γινει καμια στραβη γλυτωνεις απο τη γυναικα σου και γλυτωνεις να αλλαζεις και αεροσακο..... Razz Razz Razz

Χαίρομαι που έχω να κάνω με άτομα που με καταλαβαίνουν... Twisted evil

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάρ 2010, 15:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν έχω πεθερά όταν αποχτήσω(Αργεί μόλις χώρισα Razz ) θα το δοκιμάσω

Αν και το αγορασα το 2009 παιζει να ειναι απο τα παλια ? αν ναι πως το βλεπω καθως νομιζω οτι τοτε πρεπει να αλαξω μερικα πραγματα κτλ κτλ (Sorry για το offtopic)

Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 02:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το rallye εχει αισθητηρα πιεσης στην θεση του συνοδηγου (για τον οδηγο δεν εχει αφου δεν υπαρχει περιπτωση να μην καθεται καποιος )

αν κατσει ο συνοδηγος χωρις ζωνη και υπερβεις τα 20km/h (αν θυμαμαι καλα) χτυπαει , αν σηκωθεις λιγο ή κατσεις πιο μπροστα σταματαει.

ο αισθητηρας αν ακουμπησεις το καθισμα με το χερι ειναι σαν σκληρο πλαστικο και τον καταλαβαινεις που ειναι.

αισθητηρα για το ποιος φοραει ζωνη εχει σε ολες τις ζωνες και μπρος και πισω , απλα για τους πισω δεν χτυπαει.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 18:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tammy έγραψε:
το rallye εχει αισθητηρα πιεσης στην θεση του συνοδηγου (για τον οδηγο δεν εχει αφου δεν υπαρχει περιπτωση να μην καθεται καποιος )

αν κατσει ο συνοδηγος χωρις ζωνη και υπερβεις τα 20km/h (αν θυμαμαι καλα) χτυπαει , αν σηκωθεις λιγο ή κατσεις πιο μπροστα σταματαει.

ο αισθητηρας αν ακουμπησεις το καθισμα με το χερι ειναι σαν σκληρο πλαστικο και τον καταλαβαινεις που ειναι.

αισθητηρα για το ποιος φοραει ζωνη εχει σε ολες τις ζωνες και μπρος και πισω , απλα για τους πισω δεν χτυπαει.

Και για τους πίσω χτυπάει.
Αρκεί να την έχεις κουμπωμένη πριν ξεκινήσεις
και να την ξεκουμπώσεις εν κινήσει.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης