PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 21:09:42    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ κ λίγο καιρό όταν ανοίγω λίγο ή πολύ απότομα.μετά τις 3200-3500 η εξάτμιση κάνει κοψίματα λες κ το αμάξι πυροβολάει.

Υ.Γ.πάνελ,εξάτμιση 63.5 από σπυράλ,πρόγραμμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 17:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην απαντάει κανένας...1 απτα 3 θα δικαιολογούσαν αυτή τη σιωπη:

1.Δε ξέρει κανείς!

2.Δε μ'αγαπά κανείς!

3.Δε τολμά να μου πει,την πέρα από την δυνατότητα νόησης της ανθρώπινης διάνοιας,τραγική αλήθεια κανείς!
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 17:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν και το 3 με μπέρδεψε λίγο, διαλέγω το 1 Laughing
Δε ξέρω φίλε, ελπίζω κάποιος που ξέρει να σου απαντήσει.
(Μάλλον δε σε βοήθησα και πολύ!)
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 17:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4. θα υπαρχει ηδη θεμα με πολαπλασιαστη για τα 207 το σκεφτηκες?

εγω 207 δεν εχω αλλα διαβαζω γενικως το φορουμ και αν το εκανες και συ θα εβλεπες για τους πολαπλ. ρεταρισματα και λαμπακια κλπ κλπ

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 19:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα το πιο πιθανό είναι να ετοιμάζεται να παραδώσει το πνεύμα του κάποιος απτους πολ/στές.Αυτό γιατί δε ρετάρει ακόμα ο κινητήρας,παρά μόνο αν ανοίξει η τουρμπίνα,γίνεται αυτό που γράφω στο ανοιγμα του θέματος.Κυρίως μετα από ώρα σε μποτιλιάρισμα,οπότε κι έχει ζεσταθεί ο πολ/στής.
Ήθελα να δω αν έχει πετύχει κι άλλος τέτοια συμπτώματα,ώστε να δω αν έχω δίκιο.Γιατί αν δεν έχει καεί ακόμα θα πρέπει να τον "κάψω" μόνος γιατί τελείωνει η εγγύηση.Αν δε βλέπει το διαγνωστικό της peugeot πρόβλημα στα misfire,δε πρόκειται να μου το αλλάξουν στην εγγύηση απλά γιατί έκανα εγω την εικασία.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 19:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ηταν πολλαπλασιαστης θα δουλευε σα μποξερ κινητηρας κ νομιζω οτι ψηλα θα "καθαριζε" σε σχεση με χαμηλα.αυτο το εχο παρατηρησει σε πουντο που εχει ξεχωριστα τους πολλαπλασιαστες.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 19:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο "πυροβολισμός" της εξάτμισης συμβαίνει μεταξύ 3200-5000.Εκεί που η τουρμπινα δίνει.Μετά καθαρίζει μέχρι να αλλαξω στις 5600-5900 κ μπω πάλι στις 4000+ κ ξανά τα ίδια.Αν βέβαια ανεβάσω νωρίς(στις 4500-5000 το πολύ) κ πέσει σχεδόν ~3500...εκεί συνεχίζει η ομοβροντία με πιο έντονο ρυθμό κ ήχο.

Ανέφερα κ τη θερμοκρασία λόγω μποτιλιαρίσματος,γιατί αυτές τις μέρες που 'χει κάτω από 10 βαθμούς έχει μειωθεί ο "πυροβολισμός" σε κάθε άνοιγμα δοκιμής πάντα κ όχι ξεσκίσματος.Anyway κανόνισα να το δούμε κ με Κρίτωνα την παρασκευή.Γι' αυτό λοιπόν...οψώμεθα,που λεν κι οι μορφωμένοι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης