Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp
Ένταξη: 19 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 68 Τόπος: ptolemaida
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 20:43:28 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πολλαπλή εξαγωγής απο 207 THP σε 207 120αρι? |
|
|
Ρίχνοντας μια ματιά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω....κ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.... η πολλαπλή εξαγωγής από τα τουρμπατα μπορεί να τοποθετηθεί στον VTI 120hp?
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 21:28:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Πολλαπλή εξαγωγής απο 207 THP σε 207 120αρι? |
|
|
p3r1kl1s έγραψε: | Ρίχνοντας μια ματιά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω....κ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.... η πολλαπλή εξαγωγής από τα τουρμπατα μπορεί να τοποθετηθεί στον VTI 120hp? |
φιλε μου κατι δεν εχεις καταλαβει καλα...
στα τουρμπατα η εξαγωγη παει στην τουρμπινα...
οποτε εσυ που θα την βαλεις σαν ατμοσφαιρικο?
απο σπιραλ κ πισω παντως δεν θα ταν κακη επιλογη αν ειναι μικροτερη η δικη σου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 21:43:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Πολλαπλή εξαγωγής απο 207 THP σε 207 120αρι? |
|
|
android έγραψε: | p3r1kl1s έγραψε: | Ρίχνοντας μια ματιά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω....κ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.... η πολλαπλή εξαγωγής από τα τουρμπατα μπορεί να τοποθετηθεί στον VTI 120hp? |
απο σπιραλ κ πισω παντως δεν θα ταν κακη επιλογη αν ειναι μικροτερη η δικη σου |
Φίλε είμαι μηχανικός και θέλω να βάλω τουρμπίνα στον VTI…και για να μην κάθομαι και φτιάχνω πολλαπλή λέω μήπως μπαίνει από τα THP
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 21:46:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MHN ΑΡΧΙΣΕΤΕ παλι τα δεν αξιζει και ολα τα σχετικα...
θα παρουν ποδι....
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:06:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | MHN ΑΡΧΙΣΕΤΕ παλι τα δεν αξιζει και ολα τα σχετικα...
θα παρουν ποδι.... |
tnx dude !!!
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:08:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Πολλαπλή εξαγωγής απο 207 THP σε 207 120αρι? |
|
|
p3r1kl1s έγραψε: | android έγραψε: | p3r1kl1s έγραψε: | Ρίχνοντας μια ματιά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω....κ θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα.... η πολλαπλή εξαγωγής από τα τουρμπατα μπορεί να τοποθετηθεί στον VTI 120hp? |
Φίλε είμαι μηχανικός και θέλω να βάλω τουρμπίνα στον VTI…και για να μην κάθομαι και φτιάχνω πολλαπλή λέω μήπως μπαίνει από τα THP |
Ε πες ετσι και γω λεω τι λεει τωρα,πλακα μας κανει?
Παντως εχω την εντυπωση πως μπαινει,καθως το μπλοκ ειναι ιδιο..δεν το λεω ομως με βεβαιοτητα 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:13:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Πολλαπλή εξαγωγής απο 207 THP σε 207 120αρι? |
|
|
Παράθεση: | Ε πες ετσι και γω λεω τι λεει τωρα,πλακα μας κανει?
Παντως εχω την εντυπωση πως μπαινει,καθως το μπλοκ ειναι ιδιο..δεν το λεω ομως με βεβαιοτητα  |
χαχαχαχαχαχα
Απευθύνομαι πιο πολύ σε μηχανικούς γιατί είναι λίγο πιο δύσκολη ερώτηση
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drspeed (Giorgos) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 73
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 12:35:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάρε μία ιδέα από τα 2 μοτέρ. EP6DT
EP6
Δεν βλέπω τραγικές διαφορές όστε να μή μπορεί να μπεί αλλά καλύτερη λύση πιστεύω ότι θα ήταν να πάρεις ολόκληρη την κυλινδροκεφαλή.Καταλαβαίνεις φυσικά ότι θές πάαααααρα πολλά πράγματα ακόμα για να αρχίσει να δουλεύει όπως ένα GT ή RC.Σασμάν(κομπλέ με ακρά,διαφορικό,ΚΠ),φρένα,αναρτήσεις,intercooler,σύστημα ψύξης για την τουρμπίνα,μεγαλύτερο ψυγείο,ψυγείο λαδιού,
Το ενδεχόμενο τροπετιάσματος μαζί με πλεξούδα και όργανα, για να μήν έχεις και πρόβλημα με το ΚΤΕΟ και πατέντες το σκέφτηκες???λογικά θα σου βγεί πολύ πιο οικονομικά και θα είναι σωστότερο το αποτέλεσμα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 16:51:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drspeed έγραψε: | Πάρε μία ιδέα από τα 2 μοτέρ. EP6DT EP6να μή μπορεί να μπεί αλλά καλύτερη λύση πιστεύω ότι θα ήταν να πάρεις ολόκληρη την κυλινδροκεφαλή.Καταλαβαίνεις φυσικά ότι θές πάαααααρα πολλά πράγματα ακόμα για να αρχίσει να δουλεύει όπως ένα GT ή RC.Σασμάν(κομπλέ με ακρά,διαφορικό,ΚΠ),φρένα,αναρτήσεις,intercooler,σύστημα ψύξης για την τουρμπίνα,μεγαλύτερο ψυγείο,ψυγείο λαδιού,
Το ενδεχόμενο τροπετιάσματος μαζί με πλεξούδα και όργανα, για να μήν έχεις και πρόβλημα με το ΚΤΕΟ και πατέντες το σκέφτηκες???λογικά θα σου βγεί πολύ πιο οικονομικά και θα είναι σωστότερο το αποτέλεσμα |
Αυτό που λες φίλε μου δεν γίνετε
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 17:37:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το προβλημα δεν ειναι αν θα ταιριαξουν αλλα αν σωθικα,κλπ ειναι ιδια...
Γιατι αν τα πιστονια πχ εχουν αλλον κωδικο,ναι μεν μπορει ο τουρμπατος να ειναι εξελιξη του ατμοσφαιρικου και ο κορμος να ειναι ιδιος,ομως αμα μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις το μισο μοτερ,παρε καλυτερα ενα ετοιμο,πιο φθηνα θα σου βγει.
Το αν τα σωθικα ειναι οντως ιδια,μπορει να στο πει καποιος που εχει προσβαση στο servicebox. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 18:12:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Το προβλημα δεν ειναι αν θα ταιριαξουν αλλα αν σωθικα,κλπ ειναι ιδια...
Γιατι αν τα πιστονια πχ εχουν αλλον κωδικο,ναι μεν μπορει ο τουρμπατος να ειναι εξελιξη του ατμοσφαιρικου και ο κορμος να ειναι ιδιος,ομως αμα μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις το μισο μοτερ,παρε καλυτερα ενα ετοιμο,πιο φθηνα θα σου βγει.
Το αν τα σωθικα ειναι οντως ιδια,μπορει να στο πει καποιος που εχει προσβαση στο servicebox. |
Το αμάξι θα φτάσει περίπου 400hp τι έτυμο μου λες? Πιστόνια μπιέλες μπεκ τουρμπίνα εξάτμιση άγραφος φρένα 4πιστονα ανάρτηση κτλ και ολλλαααα αυτά στο κόστος τους...aς περιοριστούμε ώμος στην ερώτηση μου plz
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 22:09:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχην εχεις βρει καπου μεταχειρα πολλαπλη?γιατι αν ειναι να πας κ να την παρεις καινουρια μηπως δεν σε συμφερει κ καλυτερα να φτιαξεις μια οπως την γουσταρεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 22:20:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τα 400 που θελει να βγαλει,ετσι και αλλιως δεν προκειται να τον καλυψει η μαμα πολλαπλη γιατι δεν θα μπορει να βιδωσει η τουρμπινα που απαιτειται για τετοια δυναμη...
Εκτος φυσικα και αν αλλαξει το πλακακι,αν και λιγο δυσκολο το βλεπω να διαχειριζεται ορθα τετοιες ποσοτητες καυσαεριων.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:09:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Για τα 400 που θελει να βγαλει,ετσι και αλλιως δεν προκειται να τον καλυψει η μαμα πολλαπλη γιατι δεν θα μπορει να βιδωσει η τουρμπινα που απαιτειται για τετοια δυναμη...
Εκτος φυσικα και αν αλλαξει το πλακακι,αν και λιγο δυσκολο το βλεπω να διαχειριζεται ορθα τετοιες ποσοτητες καυσαεριων.  |
Λέγαμε για αρχή να αλλάζαμε πλακάκι οπός το είπες και μετά βλέπαμε πώς θα το τελειοποιούσαμε με χειροποίητη πολλαπλή αλλά από ότι κατάλαβα δεν μπαίνει…
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:13:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αμα εισαι τυχερος και βγαλει καμια dp engineering καμια χυτη,κατι θα γινει,εναλλακτικα αν θα κανετε φτιαχτη,προτιμηστε ανοξειδωτο ποιοτητας 314(αν θυμαμαι καλα) για να μην εχεις προβλημα με τα θερμικα φορτια...
Αν και βλεπω να βαζεις συμβατικη τουρμπινα μιας και twin scroll λιγο απιθανο να βρεις σε αυτες τις διαστασεις/παροχη.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:17:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Αμα εισαι τυχερος και βγαλει καμια dp engineering καμια χυτη,κατι θα γινει,εναλλακτικα αν θα κανετε φτιαχτη,προτιμηστε ανοξειδωτο ποιοτητας 314(αν θυμαμαι καλα) για να μην εχεις προβλημα με τα θερμικα φορτια...
Αν και βλεπω να βαζεις συμβατικη τουρμπινα μιας και twin scroll λιγο απιθανο να βρεις σε αυτες τις διαστασεις/παροχη.  |
Αν δεν κάνω λάθος θα φορεθεί 28rs
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω δίνει γύρο στα 380 αλλά και το νίτρο θα δώσει κάτι ψηλά
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:28:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε συ,μην τρεφεις αυταπατες,δεν προκειται να αντεξει σε τετοιες πιεσεις το μοτερ,οχι απο μπιελοπιστονα αλλα απο κορμο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 120Hp
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:34:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Ρε συ,μην τρεφεις αυταπατες,δεν προκειται να αντεξει σε τετοιες πιεσεις το μοτερ,οχι απο μπιελοπιστονα αλλα απο κορμο...  |
Σιγά σιγά θα φτάσει σε αυτά τα άλογα … αν συναντήσω πρόβλημα θα μείνω στην τουρμπίνα 
God Bless All... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|