Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Manos207RC (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 02 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:49:49 Θέμα δημοσίευσης: Περιεργο προβλημα-τριξιμο. |
|
|
Καλημερες σε ολους.. Ενα χαζο αλλα λιγο εκνευριστικο προβλημα και θελω τα φωτα σας αν εχει συμβει σε καποιον.
Μολις βαλω την ζωνη και ξεκινησω πορεια αρχιζει ενα εκνευριστικο τριξιμο στο σημειο που εφαπτεται η ζωνη με το καθισμα, στην τριβη δηλαδη μεταξυ τους. Αμα ειμαι σταματημενος οσο και να κουνιεμαι σα χαζο μεσα στο αμαξι δεν ακουγεται τιποτα. Και η προσωρινη λυση που βρηκα κατα λαθος.. αμα γυρισω την ζωνη αναποδα (απο την αλλη μερια ) σταματαει να κανει το βλαμενο θορυβο. Απλα με αυτο το τροπο δεν ειναι φορεμενη σωστα οπως καταλαβαινουμε. Μαλλον γελατε ηδη αλλα αληθεια αυτο συμβαινει . Μηπως με καποιο ειδικο πανακι να εστρωνε η δουλεια? Την εχω σκουπισει με κανονικο πανι κτλ αλλα...χαμπαρι.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:57:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορεις να σηκωσεις τη ζωνη απο το ρυθμιστη υψους στην κολωνα...επισης εχει και τα κλασσικα μαξιλαρακια http://www.auto91.gr/view_cat.php?cat_id=27 που δε νομιζω να ειναι οτι πιο βολικο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 12:02:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την εχω βαλει σε ολες τις σκαλες αλλα δε συγκινειται ..Τα μαξιλαρακια να ειναι μια λυση που εχω σκεφτει αλλα δεν γουσταρω καθολου ρε γμτ..Και φαντασου να παω στην αντιπροσωπεια να τους το πω ε? χαχαχα...εδω η wastagate τους ειναι αδιαφορη..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο RC κ τέρμα πάνω να σηκώσεις την ζώνη πάλι αυτή βρίσκει στο κάθισμα !
όντως πολύ σπαστικό αυτό το τρίξιμο τις ζώνης που κάνει όταν ακουμπάει στο κάθισμα!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:55:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos207RC έγραψε: | Και φαντασου να παω στην αντιπροσωπεια να τους το πω ε? χαχαχα...εδω η wastagate τους ειναι αδιαφορη..  |
πολυ σωστα σκεφτεσαι....θα σε κοροιδευουνε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:55:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | στο RC κ τέρμα πάνω να σηκώσεις την ζώνη πάλι αυτή βρίσκει στο κάθισμα !
όντως πολύ σπαστικό αυτό το τρίξιμο τις ζώνης που κάνει όταν ακουμπάει στο κάθισμα! |
Γιαννη στο κανει και σενα?? Πες μου οτι εχουμε και τεχνικη οδηγια..χαχαχα..Την γυρνας κι εσυ απο την αλλη μερια και σταματαει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 18:04:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ,τώρα που είδα την τεχνική οδηγία θα το δοκιμάσω κ θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα! 
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|