PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιεργο προβλημα-τριξιμο.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Περιεργο προβλημα-τριξιμο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερες σε ολους.. Ενα χαζο αλλα λιγο εκνευριστικο προβλημα και θελω τα φωτα σας αν εχει συμβει σε καποιον.
Μολις βαλω την ζωνη και ξεκινησω πορεια αρχιζει ενα εκνευριστικο τριξιμο στο σημειο που εφαπτεται η ζωνη με το καθισμα, στην τριβη δηλαδη μεταξυ τους. Αμα ειμαι σταματημενος οσο και να κουνιεμαι σα χαζο μεσα στο αμαξι δεν ακουγεται τιποτα. Και η προσωρινη λυση που βρηκα κατα λαθος.. αμα γυρισω την ζωνη αναποδα (απο την αλλη μερια ) σταματαει να κανει το βλαμενο θορυβο. Απλα με αυτο το τροπο δεν ειναι φορεμενη σωστα οπως καταλαβαινουμε. Μαλλον γελατε ηδη αλλα αληθεια αυτο συμβαινει Rolling eyes . Μηπως με καποιο ειδικο πανακι να εστρωνε η δουλεια? Την εχω σκουπισει με κανονικο πανι κτλ αλλα...χαμπαρι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να σηκωσεις τη ζωνη απο το ρυθμιστη υψους στην κολωνα...επισης εχει και τα κλασσικα μαξιλαρακια http://www.auto91.gr/view_cat.php?cat_id=27 που δε νομιζω να ειναι οτι πιο βολικο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 12:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την εχω βαλει σε ολες τις σκαλες αλλα δε συγκινειται ..Τα μαξιλαρακια να ειναι μια λυση που εχω σκεφτει αλλα δεν γουσταρω καθολου ρε γμτ..Και φαντασου να παω στην αντιπροσωπεια να τους το πω ε? χαχαχα...εδω η wastagate τους ειναι αδιαφορη.. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο RC κ τέρμα πάνω να σηκώσεις την ζώνη πάλι αυτή βρίσκει στο κάθισμα !
όντως πολύ σπαστικό αυτό το τρίξιμο τις ζώνης που κάνει όταν ακουμπάει στο κάθισμα!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos207RC έγραψε:
Και φαντασου να παω στην αντιπροσωπεια να τους το πω ε? χαχαχα...εδω η wastagate τους ειναι αδιαφορη.. Evil

Wink Wink Wink Wink Wink
πολυ σωστα σκεφτεσαι....θα σε κοροιδευουνε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 16:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
στο RC κ τέρμα πάνω να σηκώσεις την ζώνη πάλι αυτή βρίσκει στο κάθισμα !
όντως πολύ σπαστικό αυτό το τρίξιμο τις ζώνης που κάνει όταν ακουμπάει στο κάθισμα!

Γιαννη στο κανει και σενα?? Πες μου οτι εχουμε και τεχνικη οδηγια..χαχαχα..Την γυρνας κι εσυ απο την αλλη μερια και σταματαει?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 18:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ,τώρα που είδα την τεχνική οδηγία θα το δοκιμάσω κ θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα! Laughing

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης