PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-RC προβλημα waste-gate (??) και απάντηση Peugeot (!!!!)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 22:38:13    Θέμα δημοσίευσης: 207-RC προβλημα waste-gate (??) και απάντηση Peugeot (!!!!) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα ήχο που ακούγετε απο το χώρο του κινητήρα...
Ο ήχος ακούγετε σαν κάτι να είναι ξεβιδωμένο και να συντονίζει. Όταν το αμάξι είναι κρύο ακούγετε ψηλά (3.500-4.000στρ) όταν ζεσταθεί ακούγετε πολύ χαμηλά (2.000στρ). Εκτός του οτι είναι δυνατός άρα και εκνευριστικός είναι και ήχος που σε κάνει να λυπάσαι το αμάξι...
πάω λοιπόν κι εγώ σήμερα το πρωι στην πεζο εδω στη γειτονιά. Έρχετε ο υπεύθυνος, ακούει τον ήχο και μου λέει πως
"Απο τη waste-gate, η βαλβίδα έχει πιάσει κάπνα και δε σφραγίζει καλά με αποτέλεσμα το έμβολο να μην εφάπτετε και να συντονίζει. Μην ανυσυχείς, δεν είναι τίποτα. Δε φτιάχνετε αλλά δε δημιουργεί περετέρω πρόβλημα!!! Για να φτιαχτει θέλεις αλλαγή waste-gate που πάει μαζι με τουρμπίνα κτλ, πράγμα το οποίο δε σε συμφαίρει μιας και αυτο το πρόβλημα θα ξανα-εμφανιστει. Ξέρεις πόσα ραλι που τους πίνουν το αίμα, έχουν αυτο το πρόβλημα πολύ καιρό τώρα και δεν έχουν βγάλει παραπάνω πρόβλημα?"

Κι ερωτώ εγώ τώρα.
Έχει δίκιο ο άνθρωπος???
ή απλά βαριέτε να κάνει όοοοοολη αυτη την αλλαγή (τουρμπίνες, waaste-gate και ότι άλλο χρειάζετε) μιας και το αμάξι είναι στην εγγύηση και απλά περιμένει να διαλήσει μετα την εγγύηση για να εισπράξει μερικά χιλιάρικα για επισκευή???

Δε ξέρω τι να κάνω... Το έχει αντιμετοπίσει κανείς αυτο το πρόβλημα? Αν ναι τι του είπαν στο συνεργείο? Να επιμείνω να φτιαχτει? Απο την άλλη δε μπορω να το ακούω έτσι το αμάξι... νομίζεις οτι θα διαλήσουν όλα εκει μέσα απο το θόρυβο που κάνει... Για να καταλάβετε, το θόρυβο τον άκουσε μέχρι και η κοπελιά μου η οποία είναι άσχετη απο αμάξια και ενώ μέσα στο αμάξι έπεζε μουσική !!!!!!

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 22:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ενα μικρο θεματακι με τις waste gates αλλα με λιγακι γρασο θερμοκρασιας διορθωνεται.αυτο ομως σε περιπτωση που δεν εισαι στην εγγυηση.εφοσον εσυ ομως εισαι στην εγγυηση κ το παρατηρησαν κ οι μηχανικοι το προβλημα θα απαιτησεις να σου αλλαξουν την τουρμπινα στα πλαισια της εγγυησης κ αν το ξανακανει θα σου φερουν κ 2η κ 3η τουρμπινα οσο σε καλυπτει η εγγυηση.ειναι υποχρεωμενοι ναστο φτιαξουν,δεν υπαρχει σκεπτικο σε αυτο που σου λεει,δλδ η πεζω εφτιαξε μια τουρμπινα με σκοπο να μη κλεινει το κλαπετο??? δε νομιζω.αν σου κανουν το βαρυ πεπονι θα ζητησεις να σου υπογραψουν χαρτι με τη φορμα ελεγχου,κ οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα κ δε στο επισκευαζουν κ κατευθειαν email στη γαλλια,να δεις μετα τι εχει να γινει.ολα αυτα στα λεω γιατι την ειχαμε ξαναπερασει την ιστορια με ξαρα φιλου,το οποιο εχανε λαδια απο καινουριο το αμαξι,υπεγραφαν χαρτι οτι εκαναν καποιες εργασιες κ οτι το προβλημα λυνοταν ενω στην πραγματικοτητα δεν κανανε τιποτα κ το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει.οποτε στειλαμε ενα μαιλ στη γαλλια με το χαρτι απο το συνεργειο,κατευθειαν μας απαντησαν μετα απο 2 μερες οτι θα εξεταστει το θεμα,κ μετα απο 3 μερες μας πηραν τηλ απο την ελληνικη αντιπροσωπια για αντικατασταση του μοτερ Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υπενθυμίσω πως όποιο ανταλλακτικό αλλαχτεί εντός εγγύησης, τότε αυτή ανανεώνεται αυτόματα για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 χρόνο από την στιγμή που θα μπει πάνω το καινούργιο ανταλλακτικό!
δηλαδή πες ότι σου αλλάζουν την τουρμπίνα την τελευταία μέρα τις εγγύησης ,αυτόματα η τουρμπίνα έχει εγγύηση για ένα χρόνο ακόμα!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 σε όλα τα παιδιά παραπάνω,
φιλε μου έχουν απόλυτο δίκιο σε αυτά που λένε.
το μονο που θα έλεγα ακόμα με τι σειρά μου, είναι ότι δοκίμασε να πας σε άλλη αντιπροσωπεία όπου θα είναι ποιο συνεργάσιμοι...
(με την έννοια του να μην πλέξεις με αυτούς diladi)
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
δηλαδή πες ότι σου αλλάζουν την τουρμπίνα την τελευταία μέρα τις εγγύησης ,αυτόματα η τουρμπίνα έχει εγγύηση για ένα χρόνο ακόμα!

2

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:

2 χρονια ειναι απο οσο ξερω..
Ειχα αλλαξει στο προηγουμενο μου αμαξι το ψυγειο νερου και μου εδωσαν εγγυηση 2 ετων για το ανταλλακτικο.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω την εντύπωση πως όταν μπαίνει ένα καινούριο ανταλακτικο στο αυτοκίνητο, άσχετα αν αυτο ειναι ακόμα στην εγγύηση η όχι, έχεις τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση για το ανταλακτικό. Αυτό που κερδίζεις με την εγγύηση είναι το κόστος του ανταλακτικού το οποίο θα επιβαρυνόσουν αν αυτή είχε λύξει...

Εμένα αυτο που με αγχώνει είναι αυτο που μου είπε οτι είναι κλασικό πρόβλημα και εμφανίζετε συχνά και θα το ξαναβγάλει. Αν είναι κάθε 28000χλμ να αλλάζω τα πάντα τότε ευχαριστώ πολύ, το φτιάχνω και το πουλάω όσο είναι ακόμα στην εγγύηση!

Αυτο που με νοιάζει να μάθω είναι αν αυτο το "κλασσικό πρόβλημα" έχει ξαναπαρουσιαστει σε κάποιον όπως π.χ. με "το κλάσσικό πρόβλημα της τρόμπας νερού."

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:32:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βέβαια υπάρχει μια μικρή σημείωση στους όρους εγγύησης που λέει ότι :όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από ένα χρόνο εγγύηση εκτός αυτών που έχουν αντικατασταθεί εντός εργοστασιακής εγγύησης ,σε αυτήν την περίπτωση η εγγύηση του ανταλλακτικού ισχύει μέχρι το τέλος τις εργοστασιακής εγγύησης !

ΑΛΛΑ με βάσει τους Ελληνικούς νόμους αυτό δεν ισχύει κ είναι τελείως παράνομο!
ένας γνωστός μου είχε αλλάξει κρεμαργιέρα σε c2 2 μήνες πριν λήξη η εγγύηση κ μετά από 3 μήνες ξανά χάλασε η κρεμαργιέρα.
η αντιπροσωπεία κ η σιτροέν ελλάδας με βάση αυτήν την σημείωση αρνιότανε την αντικατάσταση τις κρεμαργιέρας .
να μην τα πολυλογώ ο γνωστός έβαλε ένα δικηγόρο κ έστειλε ένα όμορφο γραμματάκι στην σιτροέν Γαλλίας,τον πήρα μετά από μερικές μέρες από τα κεντρικά ελλάδος έπεσε το κλασικό γλύψιμο ξέρετε δεν φταίμε ,εμείς απλά κάνουμε ότι μας λένε κλπ κλπκ τελικά η κρεμαργιέρα αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης του ανταλλακτικού!

γενικά οτιδήποτε αγοράζουμε βάση Νόμου έχει το λιγότερο 6 μήνες εγγύηση!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 00:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο "μηχανικός" που σου είπε αυτές τις κουβέντες είναι κλασσική περίπτωση βλάβης ο ίδιος...
το να πέσεις σε μια αστοχία υλικού,
ναι,
είναι λογικό.
αλλα από εκεί και έπειτα τα THP πρόβλημα παρουσιάσανε μονο στο χρονισμό και αυτό στα "πρώτης γενιάς"
και γενικά πρόκειται για ένα βραβευμένο τεχνολογικά μοτέρ,
που αν έχει σωστή συντήρηση (όπως και η πλειονότητα τον "κiνιtiron" σήμερα) δεν βγάζει προβλήματα.
ego sou ksanaleo (epilogi sou vevaia)
alla makria apo ekei oso kai na se volevei....
Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 03:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου καταρχας να σου ευχηθω καλα και γρηγορα ξεμπερδεματα...Οπως πολυ σωστα επισημανε ο Βαγγος υπαρχει τεχνικη οδηγια απο Γαλλια οτι κολλαει η w/g,αλλα με γρασσο υψηλης θερμοκρασιας λυνεται...Αν θες εχει ο Στελιος(salex) σε pdf την οδηγια να στην στειλει να τους την τριψεις στην μουρη...Τωρα στο δια ταυτα,ειναι πλεον γνωστο οτι η peugeot πρεπει να ναι η χειροτερη σην Ελλαδα σε after sales services και αρκετα ''δυσκοιλια'' σε οτι αφορα επισκευες εντος εγγυησης...Προφανως,(και αυτα που σου λεω τα χω πει στην Αμφιθεας και με ακοσε ολο το Π.Φαληρο) προτιμουν να ασχοληθουν με ενα 206 10ετιας που θα του τσιμπανε σε καθε σερβις μια 500αρα και οχι μαζι σου και μαζι μου...Γνωμη μου να πας να διεκδικησεις οτι σου αναλογει,αντε ασε το αμαξι εκει μεσα και πες να σε παρουν τηλεφωνο οταν ειναι ετοιμο...Συγγνωμη αν εγινα κουραστικος,αλλα με τετοιες συμπεριφορες ξανασκεφτεσαι να παρεις καινουριο peugeot ξανα...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 20:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα απο το μέτωπο: Ξανα πήγα απο τη Πεζό της γειτονιας σήμερα και του είπα να το αλλάξει και να το περάσει στην εγγύηση. Την Πέμπτη έχω ραντεβού για να πάω το αμάξι αλλά όχι για να το φτιάξουν!! Θα το κρατήσουν 1-2 μέρες για να επικοινωνήσουν με τη Πεζο στα κεντρικά και αυτοί με τη σειρά τους με πεζο γαλλία για να δουν ΑΝ θα το περάσουν στην εγγύηση. Όπως είπε ο υπευθυνος του συνεργείου κάτι τέτοιες πολυέξοδες (2.000€) εγγυήσεις της έχει κόψει η πεζο λόγο οικονομικής κρίσης !!!!!!! Shocked

Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το φτιάξουν και όλα καλά. Στη μέση των περιπτώσεων θα βάλουν αυτο το γράσο υψηλής θερμοκρασίας που είπε ο bagos και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα μου πουν να σκάσω 2000€.

Σε αυτή τη περίπτωση (τη χειρότερη εννοώ) προτειμώ να σκάσω 2.000€ και να βάλω καμια τουρμπίνα θυρίο παρα να φτιάξω την ίδια Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ δε θα σκασεις ουτε ευρω εφοσον εισαι στην εγγυηση κ αν ντρεπεσαι να το πεις εσυ,τοτε δωσε το τηλ τους να τους παρω να τους τα πω εγω,μην αγχωνεσαι,δε θελει να σε βλεπουν φοβισμενο.εφοσον εισαι νομιμος κ εντος εγγυηση τοτε το δικαιο ειναι με το μερος σου.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν μέσω οικονομικής κρίσης εσύ πόοοοοσα έδωσες για το αυτοκίνητό σου. Πόσα έβαλε στην τσέπη της η Πεζώ δηλ.? Μην τρελαθούμε κιόλας. Να απαιτήσεις να στο αλλάξουν στην εγγύηση και να μην αφήσεις το αυτοκίνητό σου εκεί. Όταν θα πάρουν απάντηση από Γαλλία τότε το αφήνεις. 2 μέρες μέσα για να κάνουν τί ? να το κοιτάνε?, αφού την εντόπισαν την βλάβη.

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρτε το χαμπαρι..... τα αυτοκινητακια μας δεν εχουν εγγυηση.... βρισκουν 1002 προφασεις και δεν πληρωνουν τιποτα , πληρωνουμε εμεις τις λαμακιες τους. Αμα σου πει δε στο περναμε γιατι το αυτοκινητο δουλευει και ετσι ειναι μονο ακουστικο προβλημα, καπου μεσα στο κωλοβλιβλιαρακι λεει οτι δεν αλλαζουν μονο και μονο για θορυβο.... Αντε βγαλε ακρη εσυ αντε βγαλε....

Αν θες θα βγαλεις αλλα ποτε και ποσα θα δωσεις (μαλον δεν σε συμφερει)...

Τραγικο πραγματικα να συμπεριφερονται ετσι στο πελατη.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα με τις wastegate είναι πολύ συνηθισμένο δυστυχώς. Κάπου έχω την τεχνική οδηγία, που αναφέρεται μέσα στα έγγραφα για το 207 LW !

Με λίγο γράσσο υψηλής θερμοκρασίας (από αυτό που περιέχει χαλκό) λύνοντα όλα τα προβλήματα τριξιμάτων. Αλλά για να φτάσεις να της βάλεις γράσσο πρέπει να λύσεις το μισό αυτοκίνητο...

Πάντως, μη τα βάζετε μόνο με τις τοπικές αντιπροσωπείες. Σίγουρα φέρουν την ευθύνη της υποστήριξής σας ως τελικοί πελατες λιανικής.

Από κουβέντα που κάναμε προχθές με γνωστό μας, το πρόβλημα πηγάζει από την ίδια την Peugeot που προσπαθεί να τη βγάλει καθαρή χωρίς εγγυήσεις και αντικατεστημένα ανταλλακτικά.
Αυτό φαίνεται επειδή και στην Αγγλία η κατάσταση είναι εξίσου χάλια, αν όχι χειρότερη! Στο 207oc γίνεται της κακομοίρας από δυσαρεστημένους πελάτες που τα έχουν δει όλα με το αυτοκίνητό τους και θέλουν να το πουλήσουν επειδή ΔΕΝ βγάζουν άκρη με την αντιπροσωπεία...

Τραβάει την ουρίτσα της η Peugeot από τη Γαλλία σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με αποτέλεσμα να πέφτει το βάρος πάνω στην τοπική αντιπροσωπεία και σε αρκετές φορές να επιμερίζεται το κόστος.

Να δω ποιός θα πληρώσει 30+ χιλιάδες ευρώ για το επερχόμενο RCZ με τέτοια εξυπηρέτηση και σκ@τοϋποστήριξη από τη μαμά εταιρεία.
Αν είναι να συνεχιστεί το ίδιο βιολί, καλύτερα να δώσω μερικά ψωροχιλιάρικα παραπάνω και να αγοράσω TT, να τελειώνει η υπόθεση!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 09:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως ειναι παιδες. Εγω εβαλα βυσμα γνωστο μου, πωλητη της ΛΑΙΟΝ (πανω απο δεκα χρονια εργαζεται ο ανθρωπος στην Peugeot) και τελικα βρηκα το θερμοστατη, τον οποιο και πληρωσα 80€. Εγγυηση και αρχ**ια. Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 09:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χθες πηγα σε 3 εξουσιοδοτημενα σερρες-δραμα-καβαλα... ουτε ενας ενδιαφερθηκε να δει το αυτοκινητο,το ειχα σηκωσει προχθες και κουνιοταν ολη η δεξια αναρτηση...ουτε ενας συκγινηθηκε να το ελεγξει,θελω να πιστευω πως καποια βλαβη στο συστημα διευθυνσης και αναρτησης ειναι σοβαρο θεμα εστω για λογους ασφαλειας...και το ωραιο ειναι πως μ ειπαν οτι δε μπορει να το καλυψει η εγγυηση Evil Evil Evil επειδη εκανα τα 2 τελευταια service(αλλαγη λαδιων) μονος μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 10:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σχέση έχει η ανάρτηση με την αλλαγή λαδιών;

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Το πρόβλημα με τις wastegate είναι πολύ συνηθισμένο δυστυχώς. Κάπου έχω την τεχνική οδηγία, που αναφέρεται μέσα στα έγγραφα για το 207 LW !

Με λίγο γράσσο υψηλής θερμοκρασίας (από αυτό που περιέχει χαλκό) λύνοντα όλα τα προβλήματα τριξιμάτων. Αλλά για να φτάσεις να της βάλεις γράσσο πρέπει να λύσεις το μισό αυτοκίνητο...

Πάντως, μη τα βάζετε μόνο με τις τοπικές αντιπροσωπείες. Σίγουρα φέρουν την ευθύνη της υποστήριξής σας ως τελικοί πελατες λιανικής.

Από κουβέντα που κάναμε προχθές με γνωστό μας, το πρόβλημα πηγάζει από την ίδια την Peugeot που προσπαθεί να τη βγάλει καθαρή χωρίς εγγυήσεις και αντικατεστημένα ανταλλακτικά.
Αυτό φαίνεται επειδή και στην Αγγλία η κατάσταση είναι εξίσου χάλια, αν όχι χειρότερη! Στο 207oc γίνεται της κακομοίρας από δυσαρεστημένους πελάτες που τα έχουν δει όλα με το αυτοκίνητό τους και θέλουν να το πουλήσουν επειδή ΔΕΝ βγάζουν άκρη με την αντιπροσωπεία...

Τραβάει την ουρίτσα της η Peugeot από τη Γαλλία σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με αποτέλεσμα να πέφτει το βάρος πάνω στην τοπική αντιπροσωπεία και σε αρκετές φορές να επιμερίζεται το κόστος.

Να δω ποιός θα πληρώσει 30+ χιλιάδες ευρώ για το επερχόμενο RCZ με τέτοια εξυπηρέτηση και σκ@τοϋποστήριξη από τη μαμά εταιρεία.
Αν είναι να συνεχιστεί το ίδιο βιολί, καλύτερα να δώσω μερικά ψωροχιλιάρικα παραπάνω και να αγοράσω TT, να τελειώνει η υπόθεση!

Μήπως ξέρει κανείς πόσο χρεώνεται η εργασία για τη λίπανση της wastegate?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης