Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2011, 12:22:10 Θέμα δημοσίευσης: Help!! Μόνιμα αναμμένο αριστερό φως στροφής σε 207RC |
|
|
Καλημέρα. Από χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά ενώ είχα σβηστό το αυτοκίνητο και χωρίς να έχει δείξει κάποια δυσλειτουργία στα φώτα, το ανάβω και το φως στροφής στο αριστερό φανάρι είναι μονίμως αναμμένο. Το δεξί ανάβει κανονικά με την κίνηση του τιμονιού.
ΣΒήνω, ξαναβάζω μπροστά τα ίδια. Τα απενεργοποιώ, τίποτα εκεί κολλημένο αυτό. Κλειδώνω το αμάξι σταματάει να δίνει ρεύμα μετά από 1-2 λεπτά στο αμάξι αλλά αυτό ακόμα αναμμένο. Να μην τα πολυλογώ σβήνει μόνο αν βγάλω τον πόλο της μπαταρίας ή ξεφυσώσω το φανάρι...αν ξανασυνδεθούν τα ίδια πάλι.
Σφάλμα δε βγάζει κανένα σαν μήνυμα στην οθόνη. Έχω ξενον στα μεσαία και τύπου ξένον σε όλα τα άλλα χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο. Το μόνο περίεργο που μπορεί να μου κινήσει τις υποψίες είναι πως χθες ενώ το έπλενα πήραν λίγο υγρασία τα φανάρια μέσα (όχι νερό απλά από την διαφορά θερμοκρασίας μιας κ έριξα νερό όταν ήταν λιγάκι ζεστό) αλλά σε 5 λεπτά έφυγε. Το αμάξι κινήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα για 1 ώρα + μετά το πλύσιμο με τα φώτα να δουλεύουν σωστά.
Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο να μη σβήνει με τίποτα???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2011, 20:18:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ψάξε μέσα στο φανάρι μήπως γίνεται κάνα βραχυκύκλωμα με την λάμπα,γενικά δες τα καλώδια μέσα στο φανάρι μήπως είναι κάτι από εκεί μέσα.
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2011, 20:44:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όσο μπορώ να δω (και όσο ξέρω) δε φαίνεται κάτι στραβό στο φανάρι...όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εντελώς φυσιολογικά! Αύριο πρωι πρωι πεζο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 00:32:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tελικα ήταν ασφαλειοθηκη ...183 ευρώ- εγγύηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 20:39:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέχασα να ενημερώσω όντως ασφαλειοθήκη....άβυσσος η ψυχή των γαλλικών....
Ευτυχώς εγγύηση...αν ζητούσαν φωτογραφίες για να περαστεί εγγύηση θα τους ενοχλούσε η χοάνη....έλεος!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|