PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΑΝΤΡΑΝ 3ΦΥΣΣΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΦΥΣΣΟ RALLYE..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 29 Αύγ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 16:35:58    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΝΤΡΑΝ 3ΦΥΣΣΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΦΥΣΣΟ RALLYE.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω το μονόφυσσο rallye 16v και εχω παρει το καντράν απ το τριφυσσο.. απ οσο ξέρω μπαίνει με πατέντα στην πλεξούδα.Το δικό μ καντράν(μαύρο) έχει αναλογικά χιλιόμετρα ενω στο αλλο ψηφιακά.Το ερώτημα μου ειναι αν γνωρίζει καποιος αν το βάλω 8α χάσω τις ενδείξεις εφοσον ειναι ψηφιακες?.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyrakl στις Σαβ 14 Νοέ 2009, 21:00:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 20:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά επειδή με καιει και εμενα αυτό το ερώτημα

βοηθήστε μας κάπως γιατί και εγώ "μονοφισος" και θέλω το "3φισο" καντράν και έχω ακούσει ότι μπαίνουν σίγουρα αλλα με πατέντα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 20:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τα χάσεις. Τα km τα κρατάει το καντράν, είτε είναι αναλογικό είτε ψηφιακό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να προγραμματίσεις το νέο σου ψηφιακό στα km του αναλογικού σου.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 20:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή και εγώ θα το πάρω από φίλο το καντράν θέλω να το βάλω είναι πολύ πιο ωραίο είναι πιο εμφάνεις όλες η ενδείξεις έχει και την οθονούλα και μου αρέσει

οποτε καλο για όλους όσους θα θέλαν να κάνουν το ίδιο να μας πει κάποιος να μας βοηθήσει να έχουμε κάποια ιδέα πριν πάμε στον ηλεκτρολόγο μηχανικό που θα μας το βάλει να είμαστε έτοιμη και διαβασμένοι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 20:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εννοούσα αυτο φίλε γιάννη..αλλα αν γενικά θα μ δείχνει χιλιόμετρα το 3φυσσο καντραν...επειδή ειναι ηλεκτρονικό..

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 22:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι παντρεύονται αν εννοείς αυτό,

δες εδώ ένα DIY Guide: http://www.106owners.co.uk/forums/showthread.php?s=d840cd4a2fe64665c98687bdab92ebb6&t=87706

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 23:18:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε παιδια τωρα πρεπει να φωναξω το μικρο να μου κανει αποκρυπτογραφιση τα αγκλικα δεν τα πιανω πολυ καλα λολ

μονο για gti ?εμενα δεν θα κανει ?
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 23:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μάστορα, κι εσύ ουσιαστικά GTi εχεις χωρίς abs, airbags και δέρματα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 06:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ μου λύ8ηκαν ολες οι απορίες...thanks για το site.. :D

Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 16:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα θα δουλεψουν ρολοη ξερω πανω απο 10 ατομα που το εχουμε κανει

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 00:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα δημοσιεύσω εδώ ή όχι, αλλά έχω μεταφράσει σχεδόν όλο το DIY του συγκεκριμένου site, συν-πλην τα λάθη τους στην πορεία κ οι διορθώσεις τους (που θα σας μπερδέψουν σίγουρα) κ έχω φτιάξει ένα ωραιότατο αρχείο με εικόνες κ ελληνική μετάφραση για το πώς θα το κάνουμε μόνοι μας κ τι θα χρειαστούμε.
Αν οι μοδεράτορες μας το κρίνουν απαγορευτικό, μπορώ να σας το στείλω με πμ. για όποιους πιάνουν τα χέρια τους Wink.
Εγώ βέβαια δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί βαριέμαι να ψάξω για κοντέρ 3φυσσου Razz

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 02:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στειλε και βλέπουμε Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 14:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγη: saxosportclub

περισοτερα: http://www.saxosportclub.gr/Community/viewtopic.php?f=24&t=6585

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 18:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς Wink
Αν κ στη μικρή φύσσα (μαύρη) στο ΜΚ2 κ στο νούμερο 3, εγώ στο αρχείο μου έχω κίτρινο 8.Δεν είμαι σίγουρος, θα ξαναρίξω μια ματιά στο forum να δω τελικά τι έχουν κάνει μ' αυτό.
Υπόψιν ότι μαζί με το κοντέρ του MK2, θα πρέπει να βρείτε κ τις φύσσες του κομμένες τουλάχιστον 5-6 πόντους για να μπορέσετε να τα συνδέσετε με τις δικές σας φύσσες.
Θα ανεβάσω φωτό μέχρι το βράδυ να δείτε αναλυτικά.
Α, θα χρειαστείτε επίσης κ την αντλία βενζίνης του 3φυσσου.Αν δεν την βάλετε, ο δείκτης βενζίνης θα δείχνει κατά 1/4 λιγότερο.Είναι γκρι χρώματος το καπάκι της, πρέπει να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VDO κ έχει αυτό τον κωδικό:

96 375 136 80
VDO Germany
Υπολογίστε κανένα 120άρι-130 ευρώ για αγορά της αντλίας καινούρια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την France_8v στις Τρι 17 Νοέ 2009, 18:54:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 18:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καντράν του σαχο ειναι ιδιο με του rallye ε?

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 19:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι φίλε...

Επιστροφή στην κορυφή
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 19:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να γινει σωστή δουλειά μν πάρουμε καμια φωτιά με τις πατεντες.. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 21:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα να ανοιξουμε το θεμα τωρα που πειρα και εγω
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν έχω βρει αυτό το καντράν από "τριφισο"! το πάλεψα πολλές ώρες να το κάνω λαμπίκο και τα κατάφερα εννοείτε. το πλαστικό διάφανο τζαμάκι μπροστά έχει "γρατζουνιτσες" και ειδικά κάτω κάτω. μια που θα το βάλω αμαρτία είναι να είναι έτσι, αν πάρω τηλέφωνο στη peugeot και τους ζητήσω αυτό το κομμάτι που αφαίρεσα το πλαστικό το μαύρο με το διάφανο μπροστά, υπαρχει να το παραγκειλω?

Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Φεβ 2010, 16:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

venzinas έγραψε:
ολα θα δουλεψουν ρολοη ξερω πανω απο 10 ατομα που το εχουμε κανει
+1 μονο η στάθμη του δεικτη λαδίου μπορει να έχει πρόβλημα...μπορει να θέλει τον αισθητηρα απο το 3-φυσσο μοντέλο...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης