Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T
Ένταξη: 24 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 372 Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 21:18:09 Θέμα δημοσίευσης: 206 1.4 (16v ή 8v) vs.......!!!!!!! |
|
|
Επειδη ειδα οτι δεν υπαρχει κατι παρομοιο για τα 1400ρακια και επειδη κι εμεις εχουμε ψυχη ανοιγω αυτο το τοπικ! Λοιπον ακουω!!!!!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 21:31:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέτυχα μαύρο Yaris 1.3VVTi και από Β. Γεωργίου μέχρι την Τσιμισκή δεν μπορούσε να με περάσει. Είχε διπλή μπούκα, χαμηλωμένο και οργανάκια στην κολώνα αλλά δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω τί ήταν. Μάλλον ο τύπος πρέπει να ήταν κουλός ή εγώ οδηγάρα ή το Quiksilver να έγινε Veryquiksilver. Το να έπαιζε μαζί μου δεν το νομίζω γιατί α)Με ένα απλό 1400άρι θα τα βάλεις για να δείξεις ότι είσαι γρήγορος; β)ο δρόμος στο σημείο του μουσείου ήταν άδειος και θα μπορούσε να με περάσει εκεί άνετα
Τελικά κάπου στην Τσιμισκή δεν συνεχίσαμε άλλο και πηγαίναμε κανονικά.
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 21:37:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.4 (16v ή 8v) vs.......!!!!!!! |
|
|
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: | Επειδη ειδα οτι δεν υπαρχει κατι παρομοιο για τα 1400ρακια και επειδη κι εμεις εχουμε ψυχή, ανοιγω αυτο το τοπικ! Λοιπον ακουω!!!!! |
- Καλή κόντρα για το 8v θα είναι με το astra 1,4i, το προηγούμενο μοντέλο (αυτό που έχει και ο Vini).
- Φαντάζομαι ότι το 1,4 8v Golf θα το 'χετε για πρωινό.
- Το Ibiza 1,4 75hp; Μάλλον το νικάτε... Νομίζω;
- Καλή "λύση" είναι και κάτι Nissan Sunny του 80φεύγα 1.3 ή 1.5, αφού αυτά ήταν αρκετά δυνατά. Είχαν και κοντό σαζμάν.
Δεν εννοώ αυτά που είχε η αστυνομία μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90 (πριν παραλάβει τα δίλιτρα Astra) και που οδηγούσε και ο αστυνόμος Θανάσης - Παπαθανάσης στο ομώνυμο σήριαλ!!
Τα άλλα, τα νεότερα εννοώ...
- Επίσης το Starlet 1,3 (~'95) το δοκιμάσατε; Μιλάμε ότι είναι διαολάκι το αυτοκίνητο!! Πολύ νεύρο...
- Rover 1,4 16v; Λίγο δύσκολο το κόβω, ειδικά αν μιλάμε για μοντέλα του '92~'96...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 22:21:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2061,4 qs vs 206 1.6 xs σημειώσατε 1
Σε φιλικά ανοίγματα,για να δούμε διαφορές, απο ~10-20χλμ μισή εώς μία καρότσα
ηλ γκάζι , μακρυά 1η κινητήρας που ξυπνάει μετά τις 2000 στροφές και η μικρη εξατμισούλα στο προσκήνιο
μετά ξύπνησε το θηρίο και τις έφαγε
για να βγάλει "απωθημένα" πάτησε ένα Ραβ 4 σε κάτι στροφιλίκια 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 22:24:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.4 (16v ή 8v) vs.......!!!!!!! |
|
|
Δημήτριος έγραψε: |
- Το Ibiza 1,4 75hp; Μάλλον το νικάτε... Νομίζω;
... |
Πρώτη δευτέρα μπορεί να ξεφύγει λόγω πιο κοντής κλιμάκωσης μετά όμως μην το είδατε τον μικρό 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 22:30:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεταξύ πολλών περιστατικών θυμάμαι τα παρακάτω:
(ευθείες (μπλιαχ))
- με fabia 100ps, αυτός με 3 άτομα, εγώ με 1. Από στάση, παίρνω αμέσως 1 φτερό διαφορά, αλλαγή 2α, ένα αυτοκίνητο διαφορά, μετά τα 80km/h αρχίζει και μαζεύει, αλλάγη 3ης με φτάνει και με περνάει
- με BMW 520 δεκαετίας, 1η τον αφήνω 1,5 αμάξι πίσω, 2α αρχίζει και μαζεύει γρήγορα, μετά τα 80 με έφτασε και με πέρασε
- με corsa 1.4 twinport, από στάση μέχρι τελίκιασμα (κηφισό) ήμουν συνεχώς μπροστά του 1 με 1,5 αμάξια, με πλησίασε στο φτερό στα 180km/h και μετά βγήκαμε σε έξοδο
όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε για drags
(στροφές (yeah baby!))
- με punto sporting, τον πήγαινα προφυλακτήρα στο γνωστό πεταλο (κατεύθυνση προς αθήνα) και επειδή χρησιμοποιούσε πολύ το μεσαίο πεντάλ αναγκάστικα να τον περάσω με τους κώλους (τι άλλο;;; χεχε) βγάζοντας την μουρίτσα μου στο αντίθετο στην επόμενη αριστερή στροφή με καμια 70άρα χλμ, ιιιιιιιιιιιιιι (λάστιχα).
- με ibiza 100ps, τον είχα μπροστά μου στη διαδρομή πεντέλη - ν.μάκρη. στις στροφές τον πήγαινα καρότσα, στις ευθείες χανόταν... καταραμένα 75 άλογα! Σε γνωστή δεξιά κατηφορική φουρκέτα και αφού είχα ελέγξει το αντίθετο ρεύμα από πριν (πριν την στροφή έχεις full θέα τον δρόμο που ακολουθεί από κάτω σου) βγαίνω όλος αντίθετο και τον παιρνάω με κόφτη 2α και ανάποδο τιμόνι. Ίσως η καλύτερη και πιο ανόητη προσπέραση που έχω κάνει ποτέ! Έπρεπε να δείτε την φάτσα του όταν κοιτάει στα αριστερά του και βλέπει τον λέοντα να τον σημαδεύει!
(εντός πόλης)
- φιλική κόντρα με ibiza 100ps, στοίχημα ότι δεν μπορεί να μείνει πίσω μου. Έπιασα 140 σε στενάκι της Πετρούπολης, έστριψα μετά δεξιά κ αριστερά σε γνωστές στροφές για πολλά χλμ και κάπου εκεί με έχασε τελείως... ήταν βράδυ, πολύ βράδυ. μην φωνάζετε!
αυτά για αρχή!
υπογραφή,
ο βασιλιάς της ζούγκλας
ΥΓ: σύντομα και βίντεο - ταινία με παρόμοια περιστατικά! (χεχεχε)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 13:22:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ibizakia καινουρια με 100ps χαλαρά, το ίδιο και ολα τα αδερφάκια τους του vag group. Το top gun με τις 17αρες στο χαλαρό, το άλλο με τις 16αρες ειμαστε στα ίδια. Το fabia RS αποδειχθηκε πιο δυνατό και μάλλον μας ριχνει ελάχιστα. Corsa 1.4, yaris 1.3 κτλ μικρομεσαία δε με εχει περάσει κανένα. Επίσης bmw 316 ευκολα. Χαλαρά και τα μεγαλύτερα 1.4 λογω βάρους corolla,focus,307,civic κτλ... Μερικά εξ'αυτών τα έχω και 1.6 κι άλλα πολλά που δε θυμάμαι τώρα... τσαγάκια τρελλά εχω φάει απο 206 1.6 και 2.0 που ειχα πετυχει και ηθελα να δω διαφορές και απο ραλλάκια φυσικα...επίσης πολλά μέλη του group vag με το σηματακι 1.8Τ με έχουν κερασει αλλα κάτι 1.6αρια Α4 κτλ ειναι για την πλάκα!! Ακόμα δεν εχω καταφερει να βρω Punto στα κυβικά μου και 1.5αρι yaris για να ανοιξουμε... το stilo 1.6 για πλακα...αυτά θυμάμαι τώρα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 15:14:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.4 k 1.6 , Focus 1.4 k 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4 k 307 1.4 ειναι γνωστοι πελατες μου !
Εχω παρει κ μερικα Pυnto sporting αλλα εχω τσαγιαστει κ απο sporting!
Επισης μερικες 316 ακομα τριβουν τα ματια τους ! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:18:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
Επισης μερικες 316 ακομα τριβουν τα ματια τους !  |
Είσαι σίγουρος γι' αυτά που γράφεις; Υπό ποιες συνθήκες έγιναν αυτά; Μπορεί να δώσεις εκτεταμένες λεπτομέρειες;
Εγώ γιατί αμφιβάλλω λίγο; 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:21:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
Είσαι σίγουρος γι' αυτά που γράφεις; Υπό ποιες συνθήκες έγιναν αυτά; Μπορεί να δώσεις εκτεταμένες λεπτομέρειες;
Εγώ γιατί αμφιβάλλω λίγο;  |
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ δεν αμφιβαλεις .......
αν ειναι να σπαστω το σβηνω το ποστ κ ζηστε στη κοσμαρα σας !
Εξαλου ξεχασα πως το δικο μου δεν παει μια !
Με περνανε κ τα 1.1 ( μαλ***α που εβαλα προγραμμα τελικα...τζαμπα λεφτα )
ΑΥΤΑ ! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:22:09, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:21:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
316, σαξο,106,φοκους 1.6 τα επιβεβαιωνω. στα άλλα δεν ημουν μπροστά αλλα δε το αμφισβητω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:22:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
316, σαξο,106,φοκους 1.6 τα επιβεβαιωνω. στα άλλα δεν ημουν μπροστά αλλα δε το αμφισβητω... |
ΨΕΥΤΑΡΑΣ εισαι κ εσυ( ποσα παιρνεις ??? )
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:25:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ δεν αμφιβαλεις .......
ΑΥΤΑ !  |
Κάτσε ρε φίλε γιατί αρπάζεσαι; Απλά είπα να μας περιγράψεις τα αντίστοιχα περιστατικά...
8v δεν είσαι;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:27:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ δεν αμφιβαλεις .......
ΑΥΤΑ !  |
Κάτσε ρε φίλε γιατί αρπάζεσαι; Απλά είπα να μας περιγράψεις τα αντίσοτιχα περιστατικά... |
Αρπαζομαι γιατι απο τη στιγμη που ποσταρα ημουν σιγουρος οτι θα χουμε αμφισβιτησεις οπως σε πολλα αλλα τοπικ τα οποια προσωπικα με κουρασαν ασχημα !
Οσο για τα περιστατικα τι να εξηγησω ???ακομα κ σε ευθεια ολα αυτα που εγραψα τρωνε τσαγακι !
Οποιος το αμφισβητει καλα κανει !
Δεν ειμαι μικρο παιδακι παντως να κατσω να ποσταρω μαλ***ες κ φιδια !! κ ουτε εχω αναγκη να δειχτω !
και....ναι 8v PUG EXPRESS
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:30:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Αρπαζομαι γιατι απο τη στιγμη που ποσταρα ημουν σιγουρος οτι θα χουμε αμφισβιτησεις οπως σε πολλα αλλα τοπικ τα οποια προσωπικα με κουρασαν ασχημα !
Οσο για τα περιστατικα τι να εξηγησω ???ακομα κ σε ευθεια ολα αυτα που εγραψα τρωνε τσαγακι !
Δεν ειμαι μικρο παιδακι παντως να κατσω να ποσταρω ΜΑ**ΚΙΕΣ κ φιδια !! κ ουτε εχω αναγκη να δειχτω ! |
Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο το 206 1,4 8v να κοντράρει και να νικάει το 106 1,4 8v... Υπάρχει μια διαφορά βάρους στην μέση και ένα (νομίζω) κοντύτερο κιβώτιο...
Εκτός και αν είσαι πειραγμένος...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 16:32:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | Αρπαζομαι γιατι απο τη στιγμη που ποσταρα ημουν σιγουρος οτι θα χουμε αμφισβιτησεις οπως σε πολλα αλλα τοπικ τα οποια προσωπικα με κουρασαν ασχημα !
Δεν ειμαι μικρο παιδακι παντως να κατσω να ποσταρω ΜΑ**ΚΙΕΣ κ φιδια !! κ ουτε εχω αναγκη να δειχτω ! |
Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο το 206 1,4 8v να κοντράρει και να νικάει το 106 1,4 8v... Υπάρχει μια διαφορά βάρους στην μέση και ένα (νομίζω) κοντύτερο κιβώτιο...
Εκτός και αν είσαι πειραγμένος... |
Oταν ειχα υπογραφη ΦΠΕ ενοχλουσε γιατι ηταν μεγαλη!
Σε αναλογο τοπικ παντως γραφω οτι φοραω προγραμμα ( σε μαρελλι εγκεφαλο με σκουπα κ τελικο )
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 17:02:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επισης εχω να καταθεσω οτι ο φιλιπ ειναι κουλος...οσην ωρα αργει να απαντησει στο τσατ τοση ωρα κανει και στις αλλαγες  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 17:29:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και δεν εχω 206 1.4 8ν, θα πω κεγω τις εμπειριες μου!!! Το δικο μου ειναι 205 cabrio 1.4 8ν, αλλα SPi και απο κιλακια ειμαι στα 963 (ζυγισμενο χωρις οδηγο, βενζινη στα 3/4)!!! Οι περισσοτερες παρακατω κοντρες εγιναν μεχρι τα 150 γιατι απο κει και μετα "κρεμαει" τελειως το μπρικι μου!!!
Τσαϊ εχουν πιει αρκετα Punto II 80 και Sporting (μιλαμε για 2.5 καροτσες στα 120), με τα Punto πρωτης γενιας ειμαι στα ιδια περιπου μεχρι τα 140-150 μετα με περνανε (αεροδυναμικη καμπριο γαρ)!!! Αρκετα 106 και Saxo 1.4 εχουν δει τη μπουκα μου, αλλα οχι με μεγαλες διαφορες!!! Και μερικα Corsa εχουν "ξεδιψασει" επισης!!! Τα 75αρια Ibiza και group VAG για πλακα (παλια και καινουρια)!!! Α, περναω και τα 206 τα 1.4 8ν!!! Δεν το συζητω για μικρομεσαια 1.4...Ειναι αρκετα αργα (εκτος απο εξαιρεσεις οπως η Corolla)!!! Απο 1.6, εχω περασει μερικες 316i (με το 8ν μοτερ ομως), Focus (μεχρι τα 120 1.5 καροτσα μετα μαζευει), Αvensis (το παλιο, μεχρι τα 120), παλιες Alfa 55, 145, 146 (με το boxer)!!! Αυτα μεχρι στιγμης...
Απο την αλλη, εχω πιει τσαϊ απο Starletακια (πως πανε ετσι ), απο τα καινουρια groupVAG με τα 101ps (με διαφορα ενα φτερο στα 120, μετα... ), απο 316 (με το 16ν, μεχρι και τη 2α ~90 ειμαι μπροστα, αλλα μετα...), απο Citroen AX 1.4!!! Αυτα εχω συγκρατησει (προσπαθω να τα ξεχναω... )!!!
Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις του πως εγιναν ή σιγα μην περασες το ταδε, να πω οτι καθε φορα που γινεται μια κοντρα δεν μπορεις να ξερεις αν ο αλλος ηταν κουλος ή οχι!!! Οταν ομως περνας κατ'εξακολουθηση καποιο αυτοκινητο σημαινει οτι "τοχεις"!!! Δεν γινεται ολοι να ειναι κουλοι ή ολοι να εχουν κακοσυντηρημενο αυτοκινητο ή κανεις να μην το εσκιζε εκεινη την ωρα!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 18:55:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο το 206 1,4 8v να κοντράρει και να νικάει το 106 1,4 8v... Υπάρχει μια διαφορά βάρους στην μέση και ένα (νομίζω) κοντύτερο κιβώτιο...
Εκτός και αν είσαι πειραγμένος... |
Και εγω που ημουν μαμα 1.4 8v με μια σκουπα μονο με εψαχνε!
του εφευγα πολυ ευκολα... 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T
Ένταξη: 24 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 372 Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2004, 19:56:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα δικα μου θυματα δεν μπορω να πω οτι ειναι αρκετα! Εχουμε σαν πρωτη κοντρα 306 απο φαναρι ο οποιος ξεκινησε πριν απο εμενα και δεν με ειδε ουτε στη πρωτη. Συνεχιζουμε με 206cc σε ανοιγματα εν κινηση μεχρι το φορτωμα της τριτης τον ειχα προφυλακτηρα και μετα μου εφυγε. Ανοιγμα στην αρχη εν κινηση και μετα απο φαναρι ( στο οποιο αυτος και ενα φιλος του με focus με ειχαν κανει σαντουιτσ αλλα μολις ξεκινησαμε το focus ουτε που καταλαβε ποτε εφυγα) με seisento sporting γνωστο στα Τρικαλα με μοτερ 1300 και δεν ξερω τη βαρος εχει, 1η 2αρα φτερο φτερο μαζι και μετα με επαιρναι χαλαρα αλλα ειχε αμαξι μπροστα του και αναγκαστηκε να κοψει και μετα δεν με εφτασε. Και μια ακομα που θυμαμαι με focus 1,4 το οποιο μονο αυτος που ειναι μηχανικος ξερει τη εχει τον κερασα ενα τσαγακι που δεν το παραδεχεται και σκεφτομαι να βγαλω και κανενα φραγο απο αυτον. Απο την αλλη εχω φαει και αρκετα τσαγακια απο saxo1.6, ενα xsara1.6 τουμπανο και αλλα που τα εχω ξεχασει (ευτηχως)!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|