Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
giannis miltos 9 (giannis) Μόλις έγραψα

peugeot 207 rc
Ένταξη: 10 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2009, 07:13:12 Θέμα δημοσίευσης: provlima me to sasman 207 rc |
|
|
exw provlima me to sasman mou....to ama3i einai 11minwn kai tous to piga gia episkeui kai to episkeuasan ti prwti fora...twra pou tous to 3anapiga gt e3akolou8ise na to kanei kai tous eipa einai stin egguisi 8elw antikatastasi mou lene den mporoume gt ftaiei o odigos gia ti f8ora tou!!!
*auto se normal allages dn eixe provlima....panw se dokimi me allo rc filou ekane gratsounismata allages 1-2,2-3 kai sunexise na to kanei meta tin episkeui tou!!please help....thanks! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2009, 21:03:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KALOS SAS VRIKA!!DEN MPORO EDW POU EIMAI NA GRAPSW ME ELLINIKA TWRA GIATI TO PC EXEI MONO AGGLIKA!!KAPOIA VOITHEIA STO PROVLIMA UPARXEI???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 01:51:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τωρα μπορω να γραψω και σορρυ για την προηγουμενη φορα!εχω προβλημα με το σασμαν μου και δν μου το αλλαζουν,το αμαξι ειναι 11 μηνων και να μην πω τι κανουν!θα χρειαστω καποια βοη8εια,8α μπορεσετε να βοη8ησετε???ειπαν οτι το βρηκαν ελατωματικο τη 1η φορα και τωρα οτι ειναι φ8ορα οδιγου και δν το περνανε στιν εγγυηση!!βοη8εια!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 04:18:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκιμασες να πας σε αλλη αντιπροσωπια?
κανονικα το αμαξι οσο ειναι εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι να στο φτιαξουνε.
για αυτο υπαρχει η εγγυηση.
Παντως και λιγο μεταξυ μας
το σασμαν μπορει να μην ειναι καποιο προτυπο μιμησης,
αλλα δεν σπαει...
το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν ειναι για γρηγορες αλλαγες...
(μαλιστα εκει χανει και στο θεμα κοντρας η 0-100 αν πχ ειχε ενα DSG τα 0-100 δεν θα ηταν τα ηδια που εχουμε τωρα)
αν τωρα απο καινουργιο σου "γρατζουναγε" στις αλλαγες σημαινει οτι
ειχε γινει αντικειμενο "παιχνιδιου" πριν το αγορασεις
αν ομως ηταν ΟΚ τοτε συγνωμη αλλα εχεις γρηγορο χερι και ελαφρυ αριστερο ποδι...
εγω στην αρχη δεν ηθελα να το παρω γιατι φοβομουνα τις φημες που ειχα ακουσει για αυτο το σασμαν "οτι ειναι γυαλινο" κτλ...
υστερα ομως απο ενα τεστ ντριβε ενος ραλλυ
οπου προσπαθησα να το σπασω (ναι δεν κανω πλακα)
αλλα δεν τα καταφερα...
(απλα κατεβαινε ο μοχλος κατω, κανοντας ενα ανατρηχιαστικο ηχο και δεν εμπαινε η ταχυτητα )
σε ανθρωπινες ομως αλλαγες και μαλιστα γρηγορες
(δεν κοντραρω ομως... παρα μονο με φιλους για συγκρητικα και αυτο παλι μονο με ρολαριστες)
ειδηκα σε πολυ γρηγορες (ειδηκα κατηφορικες και χωρις το εσπ) στροφοδιαδρομες ποτε μα ποτε δεν ακουσα/ενιωσα
καποια δυσλειτουργια...
απο οτι ομως ξερω καποια (λιγα μοντελα) θελουν ρυθμιση στις ντιζες τους, η ακομα και μια αλλαγη βαλβολινων με μιας καλυτερης ποιοτητας...
(αυτο το ζητησες να στο κανουν?)
Οπως και να εχει παντως οποιο και να ειναι στο "στορυ" του αυτοκινητου σου,
μεχρι να γινει 24 μηνων ειναι υποχρεωμενοι να στο φτιαχνουνε καθε φορα που κατι δεν παει καλα...
το ξερω οτι υπαρχει παραμετρος για κακη χρηση αλλα αυτη ειναι για σιδεροφαγους που το κανουν επιτηδες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 10:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αποσα λες το αλλαξαν μια φορα και τωρα πας για 2η!!
1)Θεωρητικα (και νομικα) εχουν δικιο μιας και το σετακι θεωρειται αναλωσιμο και εξαρταται κατα μεγαλο βαθμο απο την οδηγικη συμπεριφορα οδηγου.
2)Εστω τωρα οτι εσυ εισαι τελειος οδηγος και δε μπορεις να το εξηγησεις. Υπαρχει περιπτωση να ειναι το ρουλεμαν συμπλεκτη αλλα και παλι πρεπει να καταβασεις σασμαν και μπορει να μην εχει προβλημα. Αν ομως θες να εισαι καλυμενος και να ειναι το αμαξι τελειο απο καθε αποψη πρεπει να τους το αναφερεις αυτο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 16:28:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θεμα ειναι πως αλλαξα μονο συχρονιζε και το περασαν στιν εγγυηση και σε αμαξι 6 μηνων που κανονικα δν βαζεισ χερι!τωρα ομωσ τουσ ειπα να μου αλλαξουν ολο το σασμαν και να μου φερουν καινιοιυργιο και το πηραν καπωσ και δν το επισκευαζουν και θα τουσ παω νομικα!!απλα οταν μπει το σασμαν 8α κοιταξω αυτο με τισ βαλωολινεσ και το ρουλεμαν!ειμαι ενα μιση μηνα χωρισ αμαξι και αυτι νομιζουν οτι παιζω!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|