PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

SOS ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ(ΓΥΡΩ)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 18:28:31    Θέμα δημοσίευσης: SOS ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ(ΓΥΡΩ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πριν μια ωρα παρατηρησα οτι το αμαξι μου εχει μια ασπρη γραμμη απο το πορτ μπαγκαζ, φτερα πορτα, και καταληγει (εκει ειναι πολυ βαθια) στο καπω....εχω τρελαθει. το πρωτο, που εχω ξανασκεφτει, μια καμερα οπως και δηποτε. Επειδη δεν εχω γνωστο φανοποιο ξερει περιπου τιμη αποκαταστασησ κανεισ?? στο περιπου. μην παθω συγκοπη αυριο....................(
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 18:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπολογισε κανα 500ρικο σε βαψιμο!
Crying or Very sad

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 21:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται βαψιμο. υπαρχει ειδικος τροχος(σαν βουρτσακι) που κανει τη δουλεια...ισχυει ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 22:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως αλλος ενας πιτσιρικας που ζηλεψε και αποφασισε να σε εκδικηθει.Εαν μπορεις βαλτο σε γκαραζ η σκεπασε το.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται βαψιμο. υπαρχει ειδικος τροχος(σαν βουρτσακι) που κανει τη δουλεια...ισχυει ?

Εχω την εντυπωση οτι ο τροχος που λες δεν κανει για βαθιες γρατζουνιες..νομιζω οτι ουσιαστικα τριβη την επιφανεια μεχρι να ερθει στα ισια του..ουσιαστικα σου τρωει απο το αμαξωμα..
αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια..
Αν η γρατζουνια ειναι βαθια , που ειναι οπως ειπες σε καποιος μερος δυστυχως δεν γλιτωνει το βαψιμο..
Τωρα αν το πας σε φανοποιο το οποιο σημεινει οτι θα πρεπει ουσιαστικα να σου βαψει ολο το αμαξι, αν εχω καταλαβει καλα τη ζημια, μαλλον θα χρειαστεις αρκετα περισσοτερα απο τα 500...
Στη συγκεκριμενη φαση ισως θα επρεπε να επισκεφτεις κανα chips away να στο φτιαχνει τοπικα και ας παει και λιγο ακριβουτσικα..σκεψου οτι αν πας σε φανοποιο και στο βαψη ολο μετα θα στο περνανε για χιλιοτρακαρισμενο..
Εγω πηγα για ενα αρκετα μεγαλο βαθουλωμα στη κολονα του παρπριζ και εμεινα αφωνος απο τη δουλεια που εκαναν..
Ομως ψαχτο σε αρκετα chips away η παρομοια γιατι ο καθενας δινει και διαφορετικη τιμη..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον πο**τη*, την ώρα που την κάνει πρέπει να τον δεις, θα μπορεί να σηκωθεί μετά να φύγει???
Κρίμα.
Αν είναι απο κλειδί, κατσαβίδι κλπ. δύσκολα θα αποφύγεις το βάψιμο, γνώμη μου πάντως, πήγαινε πρώτα σε έναν που ασχολείται με γυαλίσματα, αποκατάσταση γρατσουνιών κλπ, να σου βγάλει ότι βγαίνει με αλοιφαδόρους κλπ. τις πολύ ελαφριές δηλαδή που έχει χαρακτεί το βερνίκι και όχι το χρώμα, για να γλιτώσεις όσο βάψιμο γίνεται, και μετά πας σε βάψιμο, τοπικό, ή ολικό...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 09:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι ενα μαγαζι στην νικαια που κανει τοπικες βεφες κ πολυ καλη δουλεια

γρ λαμπρακη χαμηλα καπου στο 20 νουμερο

δες κ το ασφαλιστηριο σου αν εχεις κακοβουλες πραξεις σε καληπτη κ δεν θα δωσεις ουτε ευρω Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 09:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
ειναι ενα μαγαζι στην νικαια που κανει τοπικες βεφες κ πολυ καλη δουλεια

γρ λαμπρακη χαμηλα καπου στο 20 νουμερο

δες κ το ασφαλιστηριο σου αν εχεις κακοβουλες πραξεις σε καληπτη κ δεν θα δωσεις ουτε ευρω Wink

Πολυ σωστος ο Μιχαλης..για ψαξε το λιγο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 14:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πποσπαθησε να δεισ αν φτιαχνει τοπικα ,αλλιως κομματι και 150 ευρο Sad Embarassed

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 15:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο ειχα παθει και εχω σε πορτα φτερο και πηγα σε φαναρτζη-βαφειο της peugeot και αφου το ετριψε ελαφρα με ενα ειδικο πανι μετα το περασε με μηχανικη βουρτσα με μια αλοιφη. Το αποτελεσμα? λες και βγηκε απο το εργοστασιο Very happy και δεν ηθελε και να πληρωθει γιατι δεν εκανε πανω απο 3-4 λεπτα. εγω ομως ενα 20euro του το εδωσα γιατι γουσταρα το αποτελεσμα. να σημειωσω εδω οτι η χαρακια μου δεν ηταν πολυ βαθια.

Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 21:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πηγα σε 3 φανοποιους και εκτος των αλλων εβγαλα και λαβρακι.. το αυτοκινητο στην πορτα του οδηγου ειναι ΞΑΝΑΒΑΜΜΕΝΟ. Μουδειξαν χαρακτηριστικα απο σκουπιδακια και γενικα καποια στοιχεια που δια γυμνου οφθαλμου, για καποιον που ξερει, φαινεται οτι εχει πεσει πιστολι.... μου το ειπε ο πρωτος ρωτησα και αλλους δυο και το επιβαιβεωσαν. ξερω οτι το δικιο μου δεν το βρησκω. παντως ενα mail θα τους το στειλω και θα παω και απο εκει. για το βαψιμο τωρα μου ακουσα διαφορες γνωμες. κατεληξα στο να κανω ολο το πλαινο (που δεν συμφερει να βαθτει) με ειδικη αλοιφη και θα φυγει σχεδον τελειως και καπο πορτ μπαγκαζ βαψιμο τοπικα και βλεπουμε και τιμη πολυ πολυ καλη
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 21:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για ολα παντως... παντως ξενερωσα πιο πολυ με το οτι 5 μηνων αμαξι ειναι ξαναβαμενο.. παντως το μαλακιστηρι σε λιγο καιρο θα φαει τα δοντακια του. αυριο μπαινει η καμερα(δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα για γκαραζ) να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας......σας ευχαριστω ολους!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 00:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα γνωρισει ενα παιδι ποθ εκανε αυτη τη δουλεια..κατεβαζε τα αμαξια απο τα φορτηγα-πλοια για να μεταφερθουν αργοτερα στις αντιπροσωπειες..
Το τι γινεται λεει με τα πορσικα φεραρικα κτλ δεν περιγραφεται..στο λιμανι κανουν παρτυ..
Επιστροφή στην κορυφή
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 12:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα!
chris106 έχει περάσει καιρός έκτοτε αλλά τί κάμερα έβαλες;;
Προ μηνός μου χαράκωσαν το αυτοκίνητο απο μπροστά ως πίσω όοολη την πλευρά και σήμερα το πρωι είδα ότι μού λύγισαν τον καθρέφτη ανάποδα ώσπου να σπάσει και μέρος της βάσης του πλαστικού πάνω στο οποίο "κάθεται" ο καθρέφτης. Τα χω πάρει άσχημα με τα λουστράκια. Evil
σκέφτομαι να βάλω κάμερα που να πιάνει το αυτοκίνητο χωρίς κουκούλα και στο ίδιο σημείο που μου γινε η ζημιά. Υπάρχουν κάμερες που μπάινουν εντός του αυτοκινητου οπτικών ινων όπου μπορεί να καταγραφεί το αρχ#δ# που κάνει τη ζημιά;; Μετά σε μια κόλλα χαρτί θα πάει στην αστυνομία για φθορά ξένης περιουσίας..
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε ξερω τι εκανε ο φιλος αλλα η ολη ιστορια παει στο 300ρι

(καμερα-ες, καταγραφικο, καλωδιωσεις και βασεις)

Επιστροφή στην κορυφή
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
δε ξερω τι εκανε ο φιλος αλλα η ολη ιστορια παει στο 300ρι

(καμερα-ες, καταγραφικο, καλωδιωσεις και βασεις)

Ας είναι αποτελεσματικό να πιάσω το μπ@σταρδο που το κάνει και ας πληρώσω 300 ευρώ. Καμερες αυτες θα τοποθετηθούν ας πούμε εντος του αυτοκινητου;; ή στο σπίτι απ όπου θα πιάνει άπο χ γωνία ας πούμε με ένα χειρισμό το αυτοκινητο που είναι παρακαρισμένο;;
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μες στ'αμαξι βαλε οσες θελεις...
απ'εξω ομως, ψαξτο καλα... πρεπει να βαλεις και πινακιδες οτι ο χωρος βιντεοσκοπειται κτλ... Crying or Very sad

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 15:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα βαλεις οσες θες (οι καμερες δεν ειναι το κοστος) απλως να εχουν led υπερυθρων να βλεπεις αν ειναι σκοτεινα!
Επισης υπαρχουν καταγραφικα ειτε με ανιχνευτη κινησης ειτε με ομιλιας στα κοστη που σου ειπα. Το ebay ειναι το οπλο σου και μη διανοηθεις και παρεις απο εδω για τον απλο λογο οτι και αυτοι ακριβως τα ιδια κανουν εισαγωγη (εκτος και αν σου κανουν δωρο καμια εγκατασταση ή κατι αλλο ή ξερεις καποιον).
Βαζεις ταμπελα (εστω και μικρη) γιατι αν μετα πας το υλικο στην αστυνομια μπορουν να μη το δεχθουν (υπαρχει σχετικη νομοθεσια). Ακομα ο ηχος (καταγραφη) δεν επιτρεπεται οπως καλο ειναι να μην ειναι στραμενες οι καμερες προς αλλο σπιτι ή δρομο (π.χ να καταγραφουν και πεζους).

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 15:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε τις κάμερες και όταν τον πιάσεις (και αν τον πιάσεις- που στο εύχομαι ολόψυχα) τότε βάζεις την ταμπέλα που γράφει "ο χώρος βιντεοσκοπείται¨ και λες ότι την έχεις εκεί 1-2 μήνες....

Ζώνη, όχι ποτό+οδήγηση, ΜΙΚΤΉ ασφάλεια
Επιστροφή στην κορυφή
chrk974 (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 16:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ παιδιά. Εντός αυτοκινήτου σκέφτομαι να τοποθετήσω τα καταγραφικά...θα ξαναπαρκάρω εκεί που μου το "σκισαν" και ας ελπίσω να τον τσακώσω. Μόνο να τον τσακώσω... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης