Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
CHRIS106 (CHRISTOS) Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 86 Τόπος: nafpaktos
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 18:28:31 Θέμα δημοσίευσης: SOS ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ(ΓΥΡΩ) |
|
|
Παιδια πριν μια ωρα παρατηρησα οτι το αμαξι μου εχει μια ασπρη γραμμη απο το πορτ μπαγκαζ, φτερα πορτα, και καταληγει (εκει ειναι πολυ βαθια) στο καπω....εχω τρελαθει. το πρωτο, που εχω ξανασκεφτει, μια καμερα οπως και δηποτε. Επειδη δεν εχω γνωστο φανοποιο ξερει περιπου τιμη αποκαταστασησ κανεισ?? στο περιπου. μην παθω συγκοπη αυριο....................( |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 18:45:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπολογισε κανα 500ρικο σε βαψιμο!

Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 21:58:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται βαψιμο. υπαρχει ειδικος τροχος(σαν βουρτσακι) που κανει τη δουλεια...ισχυει ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PASALIMANI (Σπυρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)
Ένταξη: 07 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 22:06:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχως αλλος ενας πιτσιρικας που ζηλεψε και αποφασισε να σε εκδικηθει.Εαν μπορεις βαλτο σε γκαραζ η σκεπασε το. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:01:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRIS106 έγραψε: | καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται βαψιμο. υπαρχει ειδικος τροχος(σαν βουρτσακι) που κανει τη δουλεια...ισχυει ? |
Εχω την εντυπωση οτι ο τροχος που λες δεν κανει για βαθιες γρατζουνιες..νομιζω οτι ουσιαστικα τριβη την επιφανεια μεχρι να ερθει στα ισια του..ουσιαστικα σου τρωει απο το αμαξωμα..
αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια..
Αν η γρατζουνια ειναι βαθια , που ειναι οπως ειπες σε καποιος μερος δυστυχως δεν γλιτωνει το βαψιμο..
Τωρα αν το πας σε φανοποιο το οποιο σημεινει οτι θα πρεπει ουσιαστικα να σου βαψει ολο το αμαξι, αν εχω καταλαβει καλα τη ζημια, μαλλον θα χρειαστεις αρκετα περισσοτερα απο τα 500...
Στη συγκεκριμενη φαση ισως θα επρεπε να επισκεφτεις κανα chips away να στο φτιαχνει τοπικα και ας παει και λιγο ακριβουτσικα..σκεψου οτι αν πας σε φανοποιο και στο βαψη ολο μετα θα στο περνανε για χιλιοτρακαρισμενο..
Εγω πηγα για ενα αρκετα μεγαλο βαθουλωμα στη κολονα του παρπριζ και εμεινα αφωνος απο τη δουλεια που εκαναν..
Ομως ψαχτο σε αρκετα chips away η παρομοια γιατι ο καθενας δινει και διαφορετικη τιμη.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 08:36:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον πο**τη*, την ώρα που την κάνει πρέπει να τον δεις, θα μπορεί να σηκωθεί μετά να φύγει???
Κρίμα.
Αν είναι απο κλειδί, κατσαβίδι κλπ. δύσκολα θα αποφύγεις το βάψιμο, γνώμη μου πάντως, πήγαινε πρώτα σε έναν που ασχολείται με γυαλίσματα, αποκατάσταση γρατσουνιών κλπ, να σου βγάλει ότι βγαίνει με αλοιφαδόρους κλπ. τις πολύ ελαφριές δηλαδή που έχει χαρακτεί το βερνίκι και όχι το χρώμα, για να γλιτώσεις όσο βάψιμο γίνεται, και μετά πας σε βάψιμο, τοπικό, ή ολικό...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 09:06:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι ενα μαγαζι στην νικαια που κανει τοπικες βεφες κ πολυ καλη δουλεια
γρ λαμπρακη χαμηλα καπου στο 20 νουμερο
δες κ το ασφαλιστηριο σου αν εχεις κακοβουλες πραξεις σε καληπτη κ δεν θα δωσεις ουτε ευρω 
http://hrisikos-tires.car.gr/contact/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 09:12:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mikerrgp έγραψε: | ειναι ενα μαγαζι στην νικαια που κανει τοπικες βεφες κ πολυ καλη δουλεια
γρ λαμπρακη χαμηλα καπου στο 20 νουμερο
δες κ το ασφαλιστηριο σου αν εχεις κακοβουλες πραξεις σε καληπτη κ δεν θα δωσεις ουτε ευρω  |
Πολυ σωστος ο Μιχαλης..για ψαξε το λιγο!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 14:32:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πποσπαθησε να δεισ αν φτιαχνει τοπικα ,αλλιως κομματι και 150 ευρο 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 15:13:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ιδιο ειχα παθει και εχω σε πορτα φτερο και πηγα σε φαναρτζη-βαφειο της peugeot και αφου το ετριψε ελαφρα με ενα ειδικο πανι μετα το περασε με μηχανικη βουρτσα με μια αλοιφη. Το αποτελεσμα? λες και βγηκε απο το εργοστασιο και δεν ηθελε και να πληρωθει γιατι δεν εκανε πανω απο 3-4 λεπτα. εγω ομως ενα 20euro του το εδωσα γιατι γουσταρα το αποτελεσμα. να σημειωσω εδω οτι η χαρακια μου δεν ηταν πολυ βαθια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 21:37:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια πηγα σε 3 φανοποιους και εκτος των αλλων εβγαλα και λαβρακι.. το αυτοκινητο στην πορτα του οδηγου ειναι ΞΑΝΑΒΑΜΜΕΝΟ. Μουδειξαν χαρακτηριστικα απο σκουπιδακια και γενικα καποια στοιχεια που δια γυμνου οφθαλμου, για καποιον που ξερει, φαινεται οτι εχει πεσει πιστολι.... μου το ειπε ο πρωτος ρωτησα και αλλους δυο και το επιβαιβεωσαν. ξερω οτι το δικιο μου δεν το βρησκω. παντως ενα mail θα τους το στειλω και θα παω και απο εκει. για το βαψιμο τωρα μου ακουσα διαφορες γνωμες. κατεληξα στο να κανω ολο το πλαινο (που δεν συμφερει να βαθτει) με ειδικη αλοιφη και θα φυγει σχεδον τελειως και καπο πορτ μπαγκαζ βαψιμο τοπικα και βλεπουμε και τιμη πολυ πολυ καλη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 21:42:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω για ολα παντως... παντως ξενερωσα πιο πολυ με το οτι 5 μηνων αμαξι ειναι ξαναβαμενο.. παντως το μαλακιστηρι σε λιγο καιρο θα φαει τα δοντακια του. αυριο μπαινει η καμερα(δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα για γκαραζ) να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας......σας ευχαριστω ολους! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 00:52:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειχα γνωρισει ενα παιδι ποθ εκανε αυτη τη δουλεια..κατεβαζε τα αμαξια απο τα φορτηγα-πλοια για να μεταφερθουν αργοτερα στις αντιπροσωπειες..
Το τι γινεται λεει με τα πορσικα φεραρικα κτλ δεν περιγραφεται..στο λιμανι κανουν παρτυ.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chrk974 (xristos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 12:48:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα!
chris106 έχει περάσει καιρός έκτοτε αλλά τί κάμερα έβαλες;;
Προ μηνός μου χαράκωσαν το αυτοκίνητο απο μπροστά ως πίσω όοολη την πλευρά και σήμερα το πρωι είδα ότι μού λύγισαν τον καθρέφτη ανάποδα ώσπου να σπάσει και μέρος της βάσης του πλαστικού πάνω στο οποίο "κάθεται" ο καθρέφτης. Τα χω πάρει άσχημα με τα λουστράκια.
σκέφτομαι να βάλω κάμερα που να πιάνει το αυτοκίνητο χωρίς κουκούλα και στο ίδιο σημείο που μου γινε η ζημιά. Υπάρχουν κάμερες που μπάινουν εντός του αυτοκινητου οπτικών ινων όπου μπορεί να καταγραφεί το αρχ#δ# που κάνει τη ζημιά;; Μετά σε μια κόλλα χαρτί θα πάει στην αστυνομία για φθορά ξένης περιουσίας.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:04:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δε ξερω τι εκανε ο φιλος αλλα η ολη ιστορια παει στο 300ρι
(καμερα-ες, καταγραφικο, καλωδιωσεις και βασεις)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:40:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | δε ξερω τι εκανε ο φιλος αλλα η ολη ιστορια παει στο 300ρι
(καμερα-ες, καταγραφικο, καλωδιωσεις και βασεις) |
Ας είναι αποτελεσματικό να πιάσω το μπ@σταρδο που το κάνει και ας πληρώσω 300 ευρώ. Καμερες αυτες θα τοποθετηθούν ας πούμε εντος του αυτοκινητου;; ή στο σπίτι απ όπου θα πιάνει άπο χ γωνία ας πούμε με ένα χειρισμό το αυτοκινητο που είναι παρακαρισμένο;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 13:45:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μες στ'αμαξι βαλε οσες θελεις...
απ'εξω ομως, ψαξτο καλα... πρεπει να βαλεις και πινακιδες οτι ο χωρος βιντεοσκοπειται κτλ... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 15:18:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα βαλεις οσες θες (οι καμερες δεν ειναι το κοστος) απλως να εχουν led υπερυθρων να βλεπεις αν ειναι σκοτεινα!
Επισης υπαρχουν καταγραφικα ειτε με ανιχνευτη κινησης ειτε με ομιλιας στα κοστη που σου ειπα. Το ebay ειναι το οπλο σου και μη διανοηθεις και παρεις απο εδω για τον απλο λογο οτι και αυτοι ακριβως τα ιδια κανουν εισαγωγη (εκτος και αν σου κανουν δωρο καμια εγκατασταση ή κατι αλλο ή ξερεις καποιον).
Βαζεις ταμπελα (εστω και μικρη) γιατι αν μετα πας το υλικο στην αστυνομια μπορουν να μη το δεχθουν (υπαρχει σχετικη νομοθεσια). Ακομα ο ηχος (καταγραφη) δεν επιτρεπεται οπως καλο ειναι να μην ειναι στραμενες οι καμερες προς αλλο σπιτι ή δρομο (π.χ να καταγραφουν και πεζους).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207gtmx Νέος χρήστης

207 RALLYE
Ένταξη: 09 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 15:53:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βάλε τις κάμερες και όταν τον πιάσεις (και αν τον πιάσεις- που στο εύχομαι ολόψυχα) τότε βάζεις την ταμπέλα που γράφει "ο χώρος βιντεοσκοπείται¨ και λες ότι την έχεις εκεί 1-2 μήνες....
Ζώνη, όχι ποτό+οδήγηση, ΜΙΚΤΉ ασφάλεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2010, 16:00:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστώ παιδιά. Εντός αυτοκινήτου σκέφτομαι να τοποθετήσω τα καταγραφικά...θα ξαναπαρκάρω εκεί που μου το "σκισαν" και ας ελπίσω να τον τσακώσω. Μόνο να τον τσακώσω...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|