Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
strmkon (Στράτος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT
Ένταξη: 18 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2011, 15:59:55 Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT 207GT - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ |
|
|
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αντλία νερού. Αγόρασα το αυτοκίνητο τον 7ο του 2008 και έχει 18000 χλμ. Παρακαλώ ενημερώστε με, είναι φυσιολογικό με τόσο λίγα χλμ και στα 3 χρόνια μετά την αγορά, είναι τυχαίο πρόβλημα ή πρόβλημα του μοντέλου.
Πρέπει να περιμένω και άλλο πρόβλημα. (Όταν το πήγα στο συνεργείο παρόλο που εξήγησα που είναι η βλάβη από τον θόρυβο που έκανε, έψαχναν και αλλού - Τυχαίο δεν νομίζω!!!!)
Σημειώνω ότι το αυτοκίνητο κινείται κανονικά και δεν είναι αραγμένο για μεγάλα διαστήματα.
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2011, 16:34:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω 52000κμ και εχω αλλαξει 2. Αλλος φιλος με ιδιο αμαξι στα 50000κμ εχει ηδη αλλαξει 3 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2011, 17:05:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω 2 φορες την εχω αλλαξει και τωρα για 3η φορα παλι. Θα την αφησω ετσι οπως ειναι.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallakias22 (Κωστας) Μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 26 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2011, 18:00:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαι εγω εχω αλλαξει μια φορα στις 50000 και τωρα τελευταια ακουγοταν παλι αλλα σταματησε απο μονο του. Εχω να το ακουσω κανα δυο μηνες.
Παντως μου ειπαν στην peugeot οτι πλεον βγαινει πιο ενισχυμενη αντλια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Δεκ 2011, 00:04:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο παλιό μου μοτέρ με 140.000km δεν είχα αλλάξει ποτέ! (άλλαξα όμως αρκετά από τα υπόλοιπα )
Στο νέο μου μοτέρ, με 13.500km, παράγγειλα ήδη σήμερα καινούρια αντλία...
Ποιότητα λέμε, όχι αστεία!
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Δεκ 2011, 00:50:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
έτσι είναι όλα τα σημερινά αυτοκίνητα φρου φρου κ αρώματα κ από ποιότητα 0!!!
ρε σεις ο παππούς έχει ένα σεβρολετ αργοτικό ,το αγόρασε καινούργιο το 1971 κ μέχρι πριν λίγα χρόνια το κυκλοφορούσε κανονικά ως που παρέδωσε το δίπλωμα του ! το αμάξι δουλεύει ακόμα ,αν εξαιρέσεις την χαλασμένη τρόμπα των φρένων όλα τα άλλα είναι παραπάνω από οκ για την ηλικία του!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Δεκ 2011, 02:03:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 14:00:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πόσο κοστίζει ανταλλακτικό και εργασία;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 14:25:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
-> 19.000km με πολύ πάτημα-σωστή όμως χρήση. Κανένα πρόβλημα απολύτως.-
Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!
Υ.Γ. Στο topic αυτό λογικό να βλέπεις προβλήματα, στο topic "207vs the world" για π.χ. δεν βλέπω για προβλήματα όμως.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallakias22 (Κωστας) Μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 26 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 15:03:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω στο ευχομαι φιλε Σακη. Αλλα εισαι στην αρχη ακομα. Μακαρι να μην παθει τιποτα. Αν και εχεις το f/l οποτε εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να παθει κατι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 16:32:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
Υ.Γ. Στο topic αυτό λογικό να βλέπεις προβλήματα, στο topic "207vs the world" για π.χ. δεν βλέπω για προβλήματα όμως.  |
δηλαδη θελεις να μας πει οτι δεν εχεις αλλαξει τιποτα εκτος απο λαδια ετσι ?δεν το πιστευω απλα !δεν υπαρχει αυτο σε 207 thp !και εγω σωστη χρηση εκανα δεν ειμαι 18 χρονον ουτε το πρωτο μου αυτοκινητο ειναι και το αγαπαω το αυτοκινητο . αλλα δεν κανει κατι αλλο απο το να βγαζει διαφορα! τεσπα σορρυ για το οφφ τοπικ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 16:55:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι και να μη σου τύχει ρε συ. Και εγώ 3 χρόνια τώρα (26000 χλμ) μόνο μια κόρνα έχω αλλάξει και 2 λαμπάκια για την οθόνη του a/c. Βέβαια με τόσα που έχω ακούσει φοβάμαι μην σκάσουν κάποια στιγμή όλα μαζί, γιατί δεν έχω και τόσα πολλά χλμ!
Και για να κάνουμε και λίγο πλάκα μη ξεχνάμε οτι τα peugeot έχουν και αυτοίαση! Το κιβώτιο μου έτρωγε κάτι σκαλώματα και γρατζουνούσε έντονα και τώρα έχει στρώσει μόνο του και είναι κομπλέ!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 18:15:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nOkpos έγραψε: | SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
δηλαδη θελεις να μας πει οτι δεν εχεις αλλαξει τιποτα εκτος απο λαδια ετσι ?δεν το πιστευω απλα !δεν υπαρχει αυτο σε 207 thp !και εγω σωστη χρηση εκανα δεν ειμαι 18 χρονον ουτε το πρωτο μου αυτοκινητο ειναι και το αγαπαω το αυτοκινητο . αλλα δεν κανει κατι αλλο απο το να βγαζει διαφορα! τεσπα σορρυ για το οφφ τοπικ! |
-> Καταρχήν δεν το είπα για να θίξω εσένα, αλλά γενικά για διαμόρφωση μιας πιό σφαιρικής άποψης της κοινής γνώμης.
-> Μέχρι στιγμής δεν έχω αλλάξει τίποτα απολύτως και εύχομαι το ίδιο και για αρκετό καιρό ακόμα.
Όλα λειτουργούν ρολόι και με μπόλικο σκίσιμο μάλιστα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 11:15:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
-> Καταρχήν δεν το είπα για να θίξω εσένα, αλλά γενικά για διαμόρφωση μιας πιό σφαιρικής άποψης της κοινής γνώμης.
-> Μέχρι στιγμής δεν έχω αλλάξει τίποτα απολύτως και εύχομαι το ίδιο και για αρκετό καιρό ακόμα.
Καλά βρε παιδί, δε θίχτηκε ο άνθρωπος. Πονεμένος είναι κι αυτός, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, γι'αυτό και το είπε.
@ MAD
Αντλία νομίζω κοστίζει 75€ σαν ανταλλακτικό. Εργασία δε ξέρω πόσο πάει, εγώ μόνος μου την έβαλα (εννοώ σε δικό μου μάστορα).
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 13:22:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
τοτε μαλλον πρεπει να πας να παιξεις κανα joker !!!! λογικα θα το κερδισεις !! εγω θα ευχομουν σε ολους ο καινουργιος χρονος να ερθει χωρις ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και με υγεια και καμια δουλεια για εμας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 13:40:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημοσθένη είναι η αντλία που κρυωνει την τουρμπινα; Γιατί Έχει και μια δεύτερη αντλία που δουλεύει όταν κλείσεις τον κινητήρα! Εμενα αυτήν μου Έχει βγάλει βλάβη..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 14:13:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nOkpos έγραψε: | SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | SαλιγκαρAKIS έγραψε: | nOkpos έγραψε: | τι περιεργο να εχει προβλημα το 207 το μονο πραγμα που βλεπω στο τοπικ βλαβες επισκευες κτλπ ειναι 207 καθε μερα καποιος εχει προβλημα σε κατι ! |
τοτε μαλλον πρεπει να πας να παιξεις κανα joker !!!! λογικα θα το κερδισεις !! εγω θα ευχομουν σε ολους ο καινουργιος χρονος να ερθει χωρις ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και με υγεια και καμια δουλεια για εμας |
Σου υπόσχομαι ότι αν κερδίσω το πρωτοχρονιάτικο θα αγοράσω το αμάξι σου για να γλιτώσεις.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 14:51:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MAD έγραψε: | Δημοσθένη είναι η αντλία που κρυωνει την τουρμπινα; Γιατί Έχει και μια δεύτερη αντλία που δουλεύει όταν κλείσεις τον κινητήρα! Εμενα αυτήν μου Έχει βγάλει βλάβη.. |
Όχι η ηλεκτρική, είναι η αντλία που είναι πάνω στον κορμό.
Θα βρω το τιμολόγιο και θα γράψω τον κωδικό αργότερα.
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 18:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | MAD έγραψε: | Δημοσθένη είναι η αντλία που κρυωνει την τουρμπινα; Γιατί Έχει και μια δεύτερη αντλία που δουλεύει όταν κλείσεις τον κινητήρα! Εμενα αυτήν μου Έχει βγάλει βλάβη.. |
Όχι η ηλεκτρική, είναι η αντλία που είναι πάνω στον κορμό.
Θα βρω το τιμολόγιο και θα γράψω τον κωδικό αργότερα. |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2011, 11:20:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|