Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pro_ (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 17 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:03:12 Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Αυτοκολλητο σκιαδιο παρμπριζ |
|
|
Καλησπερα σε ολους,
Θελω να βαλω ενα σκιαδιο στο μπαρμπριζ του αυτοκινητου μου και αρχισα να το ψαχνω λιγο. Ειδα καποιο παλιοτερο τοπικ αλλα δε μπορω πω οτι μπορεσα να βγαλω ακρη
Θελω κατι διακριτικο, απλα να "σπασει" το αρκετα μεγαλο μπαρμπριζ του 307(οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα αλλα το προτιμω). Για τελειως σκετο(μονο χρωμα) βεβαια δε πολυψηνομαι αλλα δε θελω να φτασω στο αλλο ακρο της καγκουριας
Υπαρχουν καταστηματα που φτιαχνουν custom ή εστω ετοιμα ανα μοντελο? Τα μονα που βρηκα ιντερνετικα ηταν ψιλοκαγκουρικα με λογοτυπα momo, sparco, κλπ.
Υπαρχει ενδεχομενο να φτιαξει κατι τετοιο κανας αυτοκολλητας κλασσικος ή ειναι ειδικα χαρτια, κολλες, χρωματα, κλπ?
Ο,τι εχετε να προτεινετε δεκτον(μαγαζια, αυτοκολληταδες). Αν ειναι και προς τα νοτια προαστια ακομα καλυτερα
Ευχαριστω, |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:20:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε μαγαζί με μεβράνες ή σε μαγαζί με ψηφιακές εκτυπώσεις!
πας διαλέγεις χρώμα διάσταση κ είσαι οκ!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MHTSOS90 (Δημήτρης) Μέλος

206 1,6 (16v)xs
Ένταξη: 06 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Αιγαλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 14:46:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπαρχουν πολλα μαγαζεια με αυτοκολιτα αυτοκινιτων τωρα αν εισουν δυτικα προαστια θα σε πηγενα σε ενα που ξερω! τωρα για σχεδια που λες γιατι εψαχνα και εγω στο μονο ωραιο που ειχα καταλιξει ηταν ενα σχεδιο που ειχα δει και απο ενα μελος του club με το λογοτυπο του club αλλα αφου δεν ειμουν εγεγραμενος στο club(δεν εχω πληρωσει συνδρομη και ας εχω αρχικη μου σελιδα το site του club) ενιωθα οτι δεν θα ηταν σωστο απεναντι στα παιδια που εχουν πληρωση να το φτιαξω! γενικοτερα οτι σχεδιο θελεις στο φτιαχνουν η μονοχρομο αναλογα το χρωμα του αμαξιου σου!
ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
notis1313 (notis) Μέλος

Citroen saxo vts
Ένταξη: 02 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 185
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 18:44:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σκιαδιο |
|
|
Pro_ έγραψε: | Καλησπερα σε ολους,
Θελω να βαλω ενα σκιαδιο στο μπαρμπριζ του αυτοκινητου μου και αρχισα να το ψαχνω λιγο. Ειδα καποιο παλιοτερο τοπικ αλλα δε μπορω πω οτι μπορεσα να βγαλω ακρη
Θελω κατι διακριτικο, απλα να "σπασει" το αρκετα μεγαλο μπαρμπριζ του 307(οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα αλλα το προτιμω). Για τελειως σκετο(μονο χρωμα) βεβαια δε πολυψηνομαι αλλα δε θελω να φτασω στο αλλο ακρο της καγκουριας
Υπαρχουν καταστηματα που φτιαχνουν custom ή εστω ετοιμα ανα μοντελο? Τα μονα που βρηκα ιντερνετικα ηταν ψιλοκαγκουρικα με λογοτυπα momo, sparco, κλπ.
Υπαρχει ενδεχομενο να φτιαξει κατι τετοιο κανας αυτοκολλητας κλασσικος ή ειναι ειδικα χαρτια, κολλες, χρωματα, κλπ?
Ο,τι εχετε να προτεινετε δεκτον(μαγαζια, αυτοκολληταδες). Αν ειναι και προς τα νοτια προαστια ακομα καλυτερα
Ευχαριστω, |
γιωργο υπαρχει ενα μαγαζι που φτιαχνει οτι θελεις στον ν.κοσμο.Ανεβαινωντας τν καρπου 20 μετρα πριν φτασεις στο φαναρι με την λ.βουλιαγμενης θα το δεις στο αριστερο σου χερι!
Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??
to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pro_ (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 17 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 19:18:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eυχαριστω για τη βοηθεια παιδια. Θα το ψαξω και πιστευω να βγαλω ακρη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tnt_tuner (tnt) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 13:50:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγουρα θα σου φτιαξουν τετοιο σε μαγαζι που φτιαχνουν πικακιδες, ταμπελες για μαγαζια και αυτοκολητα αυτοκινητων!
αυτοι κανουν και κοπτικα γραμματα για λογοτιπα κτλ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik29 (nikos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Νοέ 2006 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 17:14:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tnt_tuner έγραψε: | σιγουρα θα σου φτιαξουν τετοιο σε μαγαζι που φτιαχνουν πικακιδες, ταμπελες για μαγαζια και αυτοκολητα αυτοκινητων!
αυτοι κανουν και κοπτικα γραμματα για λογοτιπα κτλ! |
+1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|