Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 19:25:36 Θέμα δημοσίευσης: dubai |
|
|
Καλησπερα παιδες ειμαι ντουμπαι απο πριν 3μερες μπηκα να δω τα νεα του φορουμ κ ειπα να μπω να ενημερωσω......
Τα αμαξια που πεζουν εδω ειναι αστο........με το που εφτασα και ηρθαν και με πηραν απτο αεροδρομιο ειδα παρακρισμενο στο παρκινκ του αεροδρομιου HUMMER λιμουζινα κ στο δρομο PORCHE CAYENE κ αυτο......τα κοιταζα και ετριβα τα ματια μου.....δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν τετοιααυτοκινητα......μου φενονοτουσαν πσεφτικα,που να γτο φανταστω οτι με το που μξεπροβαλα θα εβλεπα τετοια πραγματα να τραβηξω φωτο,αλλα σιγουρα θα ξαναδω,συντομα και φωτο.......επισης πεζουν πολλα INFINITI,MUSTANG,ROLLS ROYS,R8 AUDI,FERRARI κ.α......... οπως και πολυ HONDA , και TOYOTA απο ευρωπαικα μονο BMW.........α!και πολυ αμερικανικα...αυτα......απλα να ενημερωσω

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 19:43:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γι αυτο η οικονομια τους, αν δεν κανω λαθος στη χωρα, κυρηξε πτωχευση. 
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 20:27:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και απο οτι ξερω ειναι εδω και 3 χρονια που η οικονομια του ντουμπαι παει ασχημα πολυ...... αλλα δεν παβουν ολα αυτα να ειναι εντυπωσιακα οπως κ οι τεραστιοι ουρανοξιστες

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 23:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά να περάσεις φίλε.
Κι εκτός από τις αναλυτικές περιγραφές για τα αυτοκίνητα, κάνε μας και καμιά περιγραφή για τις γυναίκες του Ντουμπάι.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 17:39:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα ειμαι ως και την τεταρτη εδω.....ειναι πολυ ωραια.....και κατι αλλο που παρατηρησα....εκτος απο τις νικελομενες ζαντες 18αρες κ ανω που εχουν σχεδον ολοι στα αμαξια τους πολυ τα εχουν και σε χρωμα ματ δηλαδη μαυρο η χρυσο ματ ασπουμε....αισχος

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tasos207RC (Tasos) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 24 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 158 Τόπος: Σαλαμίνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 20:53:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο γυναικες μην περιμενετε κ πολλα,ειναι καμουφλαρισμενες οι περισσοτερες.Παντως μερικες εχουν τελεια προσωπα.... !!Φιλε μου πηγαινε για φαγητο στο Hilton κ θα δεις απ'εξω αμαξια που θα σου πεσει το σαγονι.Τα περισσοτερα τα ειχα δει στο παρκινγκ του Emirates Mall που εχει κ χιονοδρομικο κεντρο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 08:23:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου καταρχας δεν μπορω να καταλαβω γιατι οα τα αυτοκινητα τα εχουνε αυτοματα?αλλα και αυτο το ματα αηδια..........ναι οκ ...που να πηγενες και στο dubai mall που φτιχτηκε προσφατα και ειναι το μεγαλυτερο απολα..... cadilac rolls rois ferrari ........και ειδηκα εει που ειπε ο φιλος στον κεντρικο δρομο οπου ειναι και τι hilton γινετε χαμος....πραγαματικα εκθεση αυτοκινητου

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|