PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

dubai

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 19:25:36    Θέμα δημοσίευσης: dubai Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδες ειμαι ντουμπαι απο πριν 3μερες μπηκα να δω τα νεα του φορουμ κ ειπα να μπω να ενημερωσω...... Smile

Τα αμαξια που πεζουν εδω ειναι αστο........με το που εφτασα και ηρθαν και με πηραν απτο αεροδρομιο ειδα παρακρισμενο στο παρκινκ του αεροδρομιου HUMMER λιμουζινα κ στο δρομο PORCHE CAYENE κ αυτο......τα κοιταζα και ετριβα τα ματια μου.....δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν τετοιααυτοκινητα......μου φενονοτουσαν πσεφτικα,που να γτο φανταστω οτι με το που μξεπροβαλα θα εβλεπα τετοια πραγματα να τραβηξω φωτο,αλλα σιγουρα θα ξαναδω,συντομα και φωτο.......επισης πεζουν πολλα INFINITI,MUSTANG,ROLLS ROYS,R8 AUDI,FERRARI κ.α......... οπως και πολυ HONDA , και TOYOTA απο ευρωπαικα μονο BMW.........α!και πολυ αμερικανικα...αυτα......απλα να ενημερωσω

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 19:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι αυτο η οικονομια τους, αν δεν κανω λαθος στη χωρα, κυρηξε πτωχευση. Confused

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 20:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και απο οτι ξερω ειναι εδω και 3 χρονια που η οικονομια του ντουμπαι παει ασχημα πολυ...... αλλα δεν παβουν ολα αυτα να ειναι εντυπωσιακα οπως κ οι τεραστιοι ουρανοξιστες

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 23:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά να περάσεις φίλε.

Κι εκτός από τις αναλυτικές περιγραφές για τα αυτοκίνητα, κάνε μας και καμιά περιγραφή για τις γυναίκες του Ντουμπάι. Big wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 17:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ειμαι ως και την τεταρτη εδω.....ειναι πολυ ωραια.....και κατι αλλο που παρατηρησα....εκτος απο τις νικελομενες ζαντες 18αρες κ ανω που εχουν σχεδον ολοι στα αμαξια τους πολυ τα εχουν και σε χρωμα ματ δηλαδη μαυρο η χρυσο ματ ασπουμε....αισχος

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 20:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο γυναικες μην περιμενετε κ πολλα,ειναι καμουφλαρισμενες οι περισσοτερες.Παντως μερικες εχουν τελεια προσωπα.... Wink !!Φιλε μου πηγαινε για φαγητο στο Hilton κ θα δεις απ'εξω αμαξια που θα σου πεσει το σαγονι.Τα περισσοτερα τα ειχα δει στο παρκινγκ του Emirates Mall που εχει κ χιονοδρομικο κεντρο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 08:23:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου καταρχας δεν μπορω να καταλαβω γιατι οα τα αυτοκινητα τα εχουνε αυτοματα?αλλα και αυτο το ματα αηδια..........ναι οκ ...που να πηγενες και στο dubai mall που φτιχτηκε προσφατα και ειναι το μεγαλυτερο απολα..... cadilac rolls rois ferrari ........και ειδηκα εει που ειπε ο φιλος στον κεντρικο δρομο οπου ειναι και τι hilton γινετε χαμος....πραγαματικα εκθεση αυτοκινητου

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης