PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

help...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...

Ένταξη: 03 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 19:18:36    Θέμα δημοσίευσης: help... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ανεφερα σε προηγουμενο θεμα μου εχθες πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο...το ειχα παει για αλλαγη λαδιων,βαση μοτερ,επισκευη καλοριφερ και στηριξη εξατμισης...
το αυτοκινητο απο το συνεργειο πηγε σπιτι κατευθειαν 10 λεπτα αποσταση και δεν κουνιθηκε μεχρι κ σημερα...

λοιπον σημερα πηγα για καφε ολα καλα ολα ωραια,παω να αναψω το αμαξι να φυγω και δεν αναβε...εκανε το εξης:ΓΥΡΝΑΓΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑς ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΝΤΩς ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ...
αφου πηρε μετα απο καποιες προσπαθειες εφυγα για το σπιτι και στην διαδρομη ειδα να βγαινει λιγοσ καπνος απο μπροστα(πανικοβληθηκα νομιζα οτι πηρα φωτια)σταματησα τελικα δεν ηταν τιποτα κατι επεσε πανω στο χταποδι και απο την θερμοκρασια εξατμιστηκε...σε αυτο το σημειο το αμαξι δεν επαιρνε ξανα μπροστα εκανε το ιδιο προβλημα με πριν και οταν πηρε δουλευε σαν να ηταν μπουκομενο το ρελαντι επαιζε μια ψηλα (1500 στροφες) μια χαμηλα σε σημειο κοντα να σωησει και οταν του εδινα ξερογκαζιες εωγαζε καπνο μαυρο απο την εξατμιση...

να προσθεσω οτι τιποτα απο αυτα δεν τα εκανε πριν το παω συνεργειο...
τι μπωρει να φταιει?τα λαδια που μου εβαλε?(δεν ξερω τι) κακοδουλεια?
ηρθε η ωρα του?η θελει να με κρατησει για πελατη και μου εβγαλε αλλα προβληματα?

rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 19:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανειιιιιιιιιιιςςςςςςςςς

Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: help... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos 16v έγραψε:
οπως ανεφερα σε προηγουμενο θεμα μου εχθες πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο...το ειχα παει για αλλαγη λαδιων,βαση μοτερ,επισκευη καλοριφερ και στηριξη εξατμισης...
το αυτοκινητο απο το συνεργειο πηγε σπιτι κατευθειαν 10 λεπτα αποσταση και δεν κουνιθηκε μεχρι κ σημερα...

λοιπον σημερα πηγα για καφε ολα καλα ολα ωραια,παω να αναψω το αμαξι να φυγω και δεν αναβε...εκανε το εξης:ΓΥΡΝΑΓΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑς ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΝΤΩς ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ...
αφου πηρε μετα απο καποιες προσπαθειες εφυγα για το σπιτι και στην διαδρομη ειδα να βγαινει λιγοσ καπνος απο μπροστα(πανικοβληθηκα νομιζα οτι πηρα φωτια)σταματησα τελικα δεν ηταν τιποτα κατι επεσε πανω στο χταποδι και απο την θερμοκρασια εξατμιστηκε...σε αυτο το σημειο το αμαξι δεν επαιρνε ξανα μπροστα εκανε το ιδιο προβλημα με πριν και οταν πηρε δουλευε σαν να ηταν μπουκομενο το ρελαντι επαιζε μια ψηλα (1500 στροφες) μια χαμηλα σε σημειο κοντα να σωησει και οταν του εδινα ξερογκαζιες εωγαζε καπνο μαυρο απο την εξατμιση...

να προσθεσω οτι τιποτα απο αυτα δεν τα εκανε πριν το παω συνεργειο...
τι μπωρει να φταιει?τα λαδια που μου εβαλε?(δεν ξερω τι) κακοδουλεια?
ηρθε η ωρα του?η θελει να με κρατησει για πελατη και μου εβγαλε αλλα προβληματα?
καλησπερα και χρονια πολλα....απο οσες εργασιες εγιναν στο αμαξι σου δεν φαινετε καποια να ειναι "ενοχη".στο καλοριφερ τι εκανες?αλλαγη ψυγειου?απο θερμοκρασια ηταν ενταξει μετα το αυτοκινητο?μηπως δεν εγινε σωστη εξαερωση με αποτελεσμα,μεχρι και καμμενη φλαντζα κεφαλης?η μιζα σου κανει σαν να γρατζουναει,δυνατο θορυβο?μαλλον το γραναζι της τα εφτυσε ή το γραναζι του βολαν.η βαση που αλλαξες ηταν του εγγεφαλου?μηπως ξεσυνδεσαν τον εγγεφαλο και δεν εχει μπει καλα καποια απο τις φυσες του?παντως καλυτερα μη το κυκλοφορησεις και παρτο του εκει αυριο πρωι πρωι.

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μιζα κανει σαν να γρατζουναει ναι δυνατο θορυβο...απο θερμοκρασια ηταν σωστα δουλευε κανονικοτατα δεν νοιζω να ειναι φλαντζα....
να σου δωσω να καταλαβεις του αφησα το αμαξι εκει εφυγα δουλεια και οταν γυρισα το ειχε κλεισει το συνεργειο..
για την βαση τωρα δεν ξερω αυτοσ μου ειπε βαση μηχανης...
ποιες μπωρει να ειναι οι συνεπειες και σε τι κοστολογιο μπωρει να φτασουμε?
η μιζα λεμε πως ηρθε η ωρα της,παντως το προβλημα με τα λαδια πιστευω πως ειναι λαθος του μαστορα..

Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σου αλλαξε ψυγειο καλοριφερ και δεν εκανε σωστη εξαερωση μενει αερας στο κυκλωμα ψυξης με αποτελεσμα να μην "κρυωνει" σωστα ο κινητηρας και να πετσικαρει σε καποιο σημειο η κεφαλη και να καει η φλαντζα,με συνεπειες......λυσιμο κεφαλης,πλανισμα καπακιου,και νεα φλαντζα.αυτα στα λεω με επιφυλαξη,μη τον παρω και στο λαιμο μου,το μαστορα.με τα λαδια τι προβλημα σου κανει?αν απλα στα αλλαξε,μια ταπα καρτερ ελυσε ολη κι ολη και εβαλε καινουρια λαδια.μαλλον ηρθε και η ωρα της μιζας σου

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως σου επλυνε τον κινητηρα?αν ειναι και στον επλυνε ισως εχει παρει υγρασια καπου σε καποια φυσα.το ειχα παθει και εγω μετα απο πλυσιμο μηχανης και ειχε μπει νερο στον αισθητηρα θεσης πεταλουδας γκαζιου(TPS) και ειχα αυτα τα συμπτωματα(ανεβοκατεβασμα ρελαντι,διακοπες και μαυρο καπνο)Α και πανω στο χταποδι τι επεσε?λαδι?μηπως ξεσυνδεσε τον αισθητηρα λαμδα οταν σου εφτιαξε το στηριγμα της εξατμισης και δεν τον εχει συνδεσει?

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
αν σου αλλαξε ψυγειο καλοριφερ και δεν εκανε σωστη εξαερωση μενει αερας στο κυκλωμα ψυξης με αποτελεσμα να μην "κρυωνει" σωστα ο κινητηρας και να πετσικαρει σε καποιο σημειο η κεφαλη και να καει η φλαντζα,με συνεπειες......λυσιμο κεφαλης,πλανισμα καπακιου,και νεα φλαντζα.αυτα στα λεω με επιφυλαξη,μη τον παρω και στο λαιμο μου,το μαστορα.με τα λαδια τι προβλημα σου κανει?αν απλα στα αλλαξε,μια ταπα καρτερ ελυσε ολη κι ολη και εβαλε καινουρια λαδια.μαλλον ηρθε και η ωρα της μιζας σου

οχι δεν αλλαξε ψυγειο απλα καπου μου ειπε δεν επαιρνε εντολη απο το ταμπλο και δεν αναβε...
ναι ρε φιλε αλλα πριν δεν μου τα εβγαζε καπνο απο πισω (δεν ξερω τη λαδι μου εβαλε και δεν ξερω και τι λαδι ειχε πριν γιατι ημουν φανταρος και το service το εκανε ο αδερφος μου)
πεζει ρολο με την αλλαγη ποιοτητασ λαδιου να μην κανει καλη καυση και να ειχε συνιθησει το μοτερ (π.χ με 10-40 και να του εβαλε τωρα 10-60 πεζει ρολο?)αλλα γτ μπουκωνει γτ το ρελαντι πεζει ετσι?κατι λαθος θα εγινε στο συνεργειο...
η μιζα ποσο παει αγορα τοποθετηση?

Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
μηπως σου επλυνε τον κινητηρα?αν ειναι και στον επλυνε ισως εχει παρει υγρασια καπου σε καποια φυσα.το ειχα παθει και εγω μετα απο πλυσιμο μηχανης και ειχε μπει νερο στον αισθητηρα θεσης πεταλουδας γκαζιου(TPS) και ειχα αυτα τα συμπτωματα(ανεβοκατεβασμα ρελαντι,διακοπες και μαυρο καπνο)Α και πανω στο χταποδι τι επεσε?λαδι?μηπως ξεσυνδεσε τον αισθητηρα λαμδα οταν σου εφτιαξε το στηριγμα της εξατμισης και δεν τον εχει συνδεσει?

οχι δεν τον επλυνε...στο χταποδι 80% λαδι επεσε γτ οταν εσκυψα και ειδα απο κατω ειχε κατι σταγονες λαδιου και στον δρομο...

Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα,οταν καιει λαδια ενα αμαξι,ο καπνος που βγαζει ειναι γαλαζιος προς λευκος.μαυρος καπνος σηνηθως σημαινει πλουσιο μειγμα αρα και ατελης καυση,οποτε περναει ακαφτη βενζινη στην εξατμιση.σιγουρα το πιο λεπτορευστο λαδι θα καει και ποιο γρηγορα αλλα οχι και ετσι.λογικα καποιο λαθος θα εγινε με την επισκευη του καλοριφερ,ισως αλλαξε καποιο ρελε και τραβηξε ρευμα απο καποιο σημειο που δεν επρεπε.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.παντως αν οπως λες και εσυ βγαζει τοσο καπνο μη το κυκλοφορεις γιατι θα καταστραφει ο καταλυτης σου.η μιζα μεταχειρισμενη ξεκινα απο 80ε και μπορει να τη βρεις μεχρι και 150(μου εχει τυχει)οσο θελει ζητα ο καθενας(ψαξε στις αγγελιες εδω μεσα,ολο και κατι θα βρεις).τωρα για τα εργατικα δεν ξερω.αυτα απο εμενα Wink Wink Wink Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 21:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω ΤΕΟ...

Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 23:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμ πεζει να ειναι το προβλημα και απο βενζινη?γτ τωρα μου ηρθε φλασια οτι εβαλα βενζινη σε ενα πρατηριο ΑΠ που δεν εχω ξαναβαλει και μετα απο κανα μισαωρο μου τα εκανε αυτα...
το προβλημα του μαυρου καπνου και στο ρελαντι εννοω

Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 17:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να ειναι και η βενζινη.τελικα τι εκανες?το εφτιαξες το εργαλειο?τι ηταν?

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 19:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo106 16v 2001 έγραψε:
μπορει να ειναι και η βενζινη.τελικα τι εκανες?το εφτιαξες το εργαλειο?τι ηταν?

ναι τελικα το ενα προβλημα ηταν μιζα (μετα απο προσπαθεια 2 ωρων για να ακουσει ο μαστορας τον θορυβο γτ επι 2 ωρες επαιρνε κανονικα,μας δουλευε κανονικα το rallaki Razz Razz )

τελικα το προβλημα το αλλο (που πεταξε λαδια) το προκαλεσε ο ΓΙΩΤΑΣ ο βοηθος του αφου ειχε κλεισει τις αναθυμιασεις και δεν επαιρνε αερα το εργαλειο...

και κατα 90% ο μαυρος καπνος μου ειναι οτι ειναι κακη ποιοτητα βενζινης...

ολα καλως...

110ευρω με χρεωσε αγορα τοποθετηση για ΜΙΖΑ..
καλα ειναι?

Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 00:34:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει καλη τιμη εκανε,αν και θα επρεπε να σου κανει καλυτερη πιστευω,λογω της μαλ***ας που εκανε με τις αναθυμιασεις.τελος παντων τελος καλο,ολα καλα Thumb Left Thumb Left Thumb Left

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης