PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ψύλλοι στα αφτιά μου μπήκανε!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 12:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Ψύλλοι στα αφτιά μου μπήκανε!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταίο καιρό μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αλλάξω το CC μου και να περάσω στην απέναντι όχθη.Από τότε που είδα το Polo Gti μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να πάω να αφήσω το Peugeot μου και να το αγοράσω.
Βοηθήστε πέστε υπέρ και κατά γιατί δεν την παλεύω,να κάνω την κίνηση η όχι.

Family Racing Team :D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gr13 στις Δευ 10 Ιαν 2011, 13:46:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 13:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να σου απαντησει ο καθενας θα ειναι με βαση προσωπικα γουστα και εκτιμησεις.
Ας πουμε εγω που δεν ειμαι fun των cc θα σου ελεγα πουλατο αυριο και πηγαινε παρε το polo.
Αλλα ειπαμε εγω ειμαι κατα των cc τοσο σαν χρηστικοτητα οσο και σαν εμφανιση.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 13:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kapou diavasa oti tha vgei kai polo GTI-R
paraggeile to kai me iliorofi kai tha eisai mia xara Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 14:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα κατσε να ανοιξει λιγο ο καιρος σε κανα 2-3 μηνες και τοτε αποφασισε αν θες οντως να παρεις το πολο Laughing
Ισως επειδη εχω cc να το λεω αλλα δεν βλεπω κατι στο οποιο να στερειται το αμαξι σου απο το πολο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 15:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to cc ekplironei to skopo gia ton opoio exei ftaktei
kai me to parapano malista,
apotelei mia apo tis koryfaies protaseis tou eidous, ase o THP tou tairiazei apolyta.

to thema omos den einai ekei,
alla sto ti thelei o filos mas kai tin to gemizei.
einai ypokeimeniko diladi...

opote den mporoume na krinoume ta gousta tou paidiou
thelei polo?
polo ok, einai mia poly kali agora an einai ensyneiditi.
ego to mono pou tou proteina einai an einai na paei gia polo
as paei toulaxisto kat'eytheian sto R (i opos allios legetai)
pou einai "etoimo" kai den nomizo na xreiastei mixanologikes (toulaxisto) anavathmiseis...

apla as to parei me iliorofi gia na min pathei politismiko sok argotera Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 15:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα αφου εχεις το ΟΠΙΣΙ γιανα λιωνεις στις ευθείες και ενιοτε στις στροφες (οκ, ενδεχομενως οχι με την αισθηση πισω απο το τιμονι αλλων αντιστοιχων αυτοκινητων) τι το θες το πολακι?????

οκ ειναι πολυ δυνατό, βελτιωνεται, εχει και το ΝΤΙ_ΕΣ_ΤΖΙ κιβωτιο... αλλα τι να το κανεις?

σαν σεναριο...θα ειναι μια μικρογραφία του αστρα σου... Confused

ισως να ειναι πιο "διασκεδαστικο" σε καμμια σφικτη διαδρομη (σε σχεση με το αστρα) αλλα και πάλι δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα προσθιοκινητο δυνατό δικινητο . και -

δεν καταλαβαίνω τι (διαφορετικο) μπορει να σου δωσει οδηγικά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 15:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον πρέπει να το σκεφτώ λίγο πιο σοβαρά ,μιας και ύπαρχη ήδη γρήγορο αμάξι και το cc το είχα επιλέξει ως κάτι πιο ανάλαφρο και χαλαρωτικό.Και όντως το καλοκαίρι που πήρα για 2-3 βόλτες το Opc,νόμιζα ότι με έπνιγε ,ότι ήμουν σε κάσα με ρόδες ,είχα συνηθίσει να ανεμίζουν τα μαλλιά που δεν έχω στον αέρα Shocked .Αλλα Θανάση μου άναψες φωτιές δηλαδή αν βγει και R θα πετάει ,εδώ το Gti δεν παίζεται σε επιδόσεις.Πάντα με πωρώναν τα μικρά γρήγορα αυτοκινητάκια,είναι σαν παιχνίδια.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Koita to post tou manthou
itan i foni tis logikis....

alla apo ekei kai epeita stin sport katigoria aytokiniton
ola einai thema goustou...

kai an kati exo katalavei tosa xronia apo tin enasxolisi mou me club aytokiniton,
einai oti otan kapoios exei kati sto myalo tou,
ayto apla den vgainei kai den allazei.
eite einai sosto eite einai lathos....

opote polo?
nai go ahead
apla mia pou rotaei tin gnomi olonon mas,
i diki mou einai na to parei me iliorofi kai tin ekdosi R
opote den tha tou mpoune (oxi eykola toulaxisto Very happy ) idees gia peraitero veltiosi

to ti tha ekana (prosopika) an eixa ayto ton syndiasmo aytokiniton pou exei tora to palikari?
tha edina to astra antalagi gia kapoio allo mprostokinito hothatch
tha veltiona sta simeia to cc
kai tha to apolamvana anoixto se poikiles diadromes Cool
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη αποτι καταλαβα ψαχνεσαι και βαρεθηκες τα αμαξια σου και οικονομικο προβλημα-στενοτητα ιδιεταιρη δεν φαινεται να εχεις, η λυση που βλεπω ειναι η εξης.

κρατας το cc μιας και ειναι κατι διαφορετικο απο ενα απλο αυτοκίνητο , σαν καμπριο προσφερει ιδιεταιρες στιγμες και συγκηνησεις ειδικα τωρα που θα ανοιξει ο καιρος..

Και για γρηγορο αφου εχεις το opc αλλα σου εχει καρφωθει το polo , πουλα το OPC πανε παρε το GTI-R και ετσι και η γκαβλα για το πολο θα σου φυγει και παλι θα εχεις ενα γρηγορο (polo gtr) Και το μουρικο cc για βολτες... Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα αφου εχεις το ΟΠΙΣΙ γιανα λιωνεις στις ευθείες και ενιοτε στις στροφες (οκ, ενδεχομενως οχι με την αισθηση πισω απο το τιμονι αλλων αντιστοιχων αυτοκινητων) τι το θες το πολακι?????

οκ ειναι πολυ δυνατό, βελτιωνεται, εχει και το ΝΤΙ_ΕΣ_ΤΖΙ κιβωτιο... αλλα τι να το κανεις?

σαν σεναριο...θα ειναι μια μικρογραφία του αστρα σου... Confused

ισως να ειναι πιο "διασκεδαστικο" σε καμμια σφικτη διαδρομη (σε σχεση με το αστρα) αλλα και πάλι δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα προσθιοκινητο δυνατό δικινητο . και -

δεν καταλαβαίνω τι (διαφορετικο) μπορει να σου δωσει οδηγικά...

+1000000000
Συμφωνο απολυτα με τον Μανθο.Αφου εχεις το opc για γκαζια κρατα το cc για τις βολτες σου το καλοκαιρακι!!!!Αφου ειναι και το 150αρι το cc σου δεν θα εχεις και προβλημα αν θελεις να κανεις μια "γρηγορη" βολτα με το πεζακι σου!!!!!

http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τραμπα Γερμανων θα γινει Laughing
Το cc μενει Razz

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Τραμπα Γερμανων θα γινει Laughing
Το cc μενει Razz

+1
Το πιο λογικο αυτο μου φαινεται Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το cc είναι ένα πιο όμορφο, cabrio και θεωρώ πιο στυλάτο αμάξι από το polo. Αν όμως δε σε νοιάζουν αυτά τα 3 τότε το polo πιστεύω μετράει στα λεφτά του. Κατα τ'άλλα είναι διαφορετικού είδους αμάξια..Εννοώντας ότι θα μπορούσες να είχες επιλέξει και το 207 rc αντί για το cc αλλά δεν το έκανες. Υποθέτω για τους παραπάνω λόγους (cabrio, όμορφο κτλ). Τώρα αν δεν τα θέλεις πλέον αυτά και θές απλά ένα μικρό και γρήγορο και για μένα το πόλο είναι καλή επιλογή.

edit: Συμφωνώ και εγώ βέβαια ότι αφού έχεις το opc είναι λίγο παράδοξο να πάρεις και το polo. Από την άποψη ότι θα έχεις 2 κλειστά αμάξια μετά.. Smile cc for the win! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 17:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Polo από ότι έχω δει θα βγει σε έκδοση R όπως και τα άλλα VW (Golf, Scirocco) και θα είναι 210 άλογα. Στην αρχή έκαναν λόγο για 1600 μοτέρ αλλά τελικά μάλλον θα έχει τον 1.4 TSI. Πάντως μέχρι πριν 1-2 βδομάδες δεν το είχε επιβεβαιώσει επίσημα η VW.
Η απόφαση είναι δική σου αλλά εγώ στη θέση σου θα τα πούλαγα και τα δύο και θα έπαιρνα Renault Megane RS 250 CUP με ηλιοροφή!!!!! Laughing Laughing Laughing

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 18:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38858_26414.asp

Για του λόγου το αληθές...

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 18:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Theo_207RC έγραψε:

εγώ στη θέση σου θα τα πούλαγα και τα δύο και θα έπαιρνα Renault Megane RS 250 CUP με ηλιοροφή!!!!! Laughing Laughing Laughing

Με τα 38.000+ που προσπαθει να το δωσει η ελληνικη αντιπροσωπεια... , προτιμω Octavia 5 RS Wagon και ενα S2000 Laughing

Στα 27.000max που το δινουν στον υπολοιπο κοσμο , η επιλογη του ειναι σχεδον μονοδρομος.

Υ.Γ. Sorry για το Off Topic , αλλα δεν κρατηθηκα Embarassed

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 19:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Theo_207RC έγραψε:

εγώ στη θέση σου θα τα πούλαγα και τα δύο και θα έπαιρνα Renault Megane RS 250 CUP με ηλιοροφή!!!!! Laughing Laughing Laughing

Με τα 38.000+ που προσπαθει να το δωσει η ελληνικη αντιπροσωπεια... , προτιμω Octavia 5 RS Wagon και ενα S2000 Laughing

Στα 27.000max που το δινουν στον υπολοιπο κοσμο , η επιλογη του ειναι σχεδον μονοδρομος.

Υ.Γ. Sorry για το Off Topic , αλλα δεν κρατηθηκα Embarassed

+1

meganaki einai ergaleio apo ta liga
apla adikeitai stin ellada opos kai to clio RS giati einai ypertimologimena
kai ayti i politiki den einai tora alla paei xronia prin...

S2000? apla respect Cool

opos tha sou elega akoma kai twinqo RS
(ayto einai normal timologimeno)
pou eykola dynamonei an thes parapano dynami
kai einai oti poio konta se pragmatiko GTI pou vgainei simera kainourgio

genika apo epiloges allo tipota... opos vlepeis
lefta na exeis na ksodeveis kai ola ta alla einai eykola Wink
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 19:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτοκίνητα σαν το twingo rs κ το clio gt αποδεικνύουν περίτρανα πόσο σωστές είναι οι αυτκινητοβιομηχανίες που ΔΕΝ βγάζουν αμάξια σαν το 106 ραλλυ πια πάντως.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
stratos gti 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 gti

Ένταξη: 10 Δεκ 2009
Τόπος: katw ap to livadi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 19:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Αυτοκίνητα σαν το twingo rs κ το clio gt αποδεικνύουν περίτρανα πόσο σωστές είναι οι αυτκινητοβιομηχανίες που ΔΕΝ βγάζουν αμάξια σαν το 106 ραλλυ πια πάντως.
γιατι το λες αυτο???
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 19:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βλεπω και αυτο το τοπικ να ξεσκιζεται στα offtopic Laughing

Στρατο το λεει λογω μηδενικης παθητικης ασφαλειας Wink
(βεβαια εκεινη την εποχη , ολα ετσι ηταν , απλα το 106 συνεχισε να παραγεται ακομα και οταν ολα τα υπολοιπα ειχαν γινει πιο ασφαλη)

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης