Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
antonis8190 (Αντώνης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt (2007)
Ένταξη: 27 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: Μήλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 22:09:36 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα σε 207 gt |
|
|
χαίρετε έχω ένα 207 gt και πριν καμιά βδομάδα εκεί που πήγαινα ‘‘κόπηκε’’ ο κινητήρας χωρίς να μου βγάλει κανένα σφάλμα. Πήγα στην Peugeot (Λάρισας) και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα από την βενζίνη, μου έσβησαν την βλάβη από τον εγκέφαλο και OK. Τελικά μου το ξαναέκανε χθες το βράδυ πήγα στην Peugeot σήμερα το πρωί αλλά ‘‘δυστυχώς’’ έστρωσε στον δρόμο προς την αντιπροσωπεία και όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού εκείνη την στιγμή δεν είχε τίποτα. Τέλος πάντων πριν λίγο μου το ξαναέκανε.
Μήπως έχει τύχει τίποτα αντίστοιχο σε κανένα μπας και καταφέρω να βγάλω καμιά άκρη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 22:17:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα σε 207 gt |
|
|
antonis8190 έγραψε: | χαίρετε έχω ένα 207 gt και πριν καμιά βδομάδα εκεί που πήγαινα ‘‘κόπηκε’’ ο κινητήρας χωρίς να μου βγάλει κανένα σφάλμα. Πήγα στην Peugeot (Λάρισας) και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα από την βενζίνη, μου έσβησαν την βλάβη από τον εγκέφαλο και OK. Τελικά μου το ξαναέκανε χθες το βράδυ πήγα στην Peugeot σήμερα το πρωί αλλά ‘‘δυστυχώς’’ έστρωσε στον δρόμο προς την αντιπροσωπεία και όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού εκείνη την στιγμή δεν είχε τίποτα. Τέλος πάντων πριν λίγο μου το ξαναέκανε.
Μήπως έχει τύχει τίποτα αντίστοιχο σε κανένα μπας και καταφέρω να βγάλω καμιά άκρη? |
καταρχην μετα που στο φτιαξαν κ εφυγες κτλ ειχες ακομα την ιδια βενζινη οταν στο ξανακανε?
αν εχεις πανω απο 20.000χλμ μπουζι εχεις αλλαξει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 22:28:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το αμαξι το έχω 3 βδομάδες. το έχω πάρει μεταχειρισμένο και τώρα έχει 45000 χιλιόμετρα. έχει κάνει servise στα 34 σε αντιπροσωπία και πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει μπουζί.παρόλα αυτά όταν πήγα στην peugeot τους είπα να δουν αν θέλουν άλλαγμα τα είδανε και μου είπανε δεν μπορούν να καταλάβουν και είχα σκοπό να τα αλλάξω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 22:35:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
antonis8190 έγραψε: | το αμαξι το έχω 3 βδομάδες. το έχω πάρει μεταχειρισμένο και τώρα έχει 45000 χιλιόμετρα. έχει κάνει servise στα 34 σε αντιπροσωπία και πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει μπουζί.παρόλα αυτά όταν πήγα στην peugeot τους είπα να δουν αν θέλουν άλλαγμα τα είδανε και μου είπανε δεν μπορούν να καταλάβουν και είχα σκοπό να τα αλλάξω. |
συγνωμη βγαλαν τα μπουζι τα ειδαν κ δεν μπορεσαν να καταλαβουν αν θελουν αλλαγη ?ποιος τα δε ο καφετζης τους?αφου τα βγαλαν κ καναν ολη την εργασια δεν κουμπωναν 4 καινουρια να τελειωνει το θεμα με τα μπουζι 36ευρω κανουν κ τα 4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 22:44:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι να σου πω. βασικά δεν το έχουνε και πολύ εδώ. αφού φαντάσου ότι τους είπα ότι ΟΚ τώρα πάει μια χαρά άλλα αν μου το ξανακάνει όταν έχει λήξει η εγγύηση(21 Δεκεμβρίου) και αφού σας έχω πει το πρόβλημα θα με καλύψει και μου λέει όχι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 01:59:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν λες κοπηκε, τι εννοεις? Σου εσβησε, η απλα δεν τουρμηζει και σε τραβαει πισω?
Δικο σου service εχεις κανει?
Αν οχι, κανε! Αν το εχεις κανει, τουλαχιστον τα μπουζι να αλλαξεις.
Eχουνε περασει 11,000κ χλμ απο τοτε που εκανε τελευταιο service το παιδι που το ειχε. Το πολυ καθε 10,000. Σου εχει αφησει τα χαρτια με την ιστορια του αμαξιου για τι εχει κανει service κτλ στο παρελθον?
Δυστηχως για την εγγυηση δεν μπορεις να κανεις και πολλα οταν ληξει. Το δικο μου εχει τελειωσει τωρα και σχεδον 2 μηνες και απο την δευτερη μερα που εληξε παλευω μαζι τους. Αντλια νερου που χαλασε για τριτη φορα δεν την αλλαζουν. Η πρωτες δυο φορες αλαχτικαν στην εγγυηση. Εχεις εγγυηση για ενα χρονο μονο στα ανταλακτικα που εχεις πληρωσει.
Οτι μπορεις να φτιαξεις καντα τωρα πριν της 21 Δεκ.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 02:09:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.-
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 02:25:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | 2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Και στην Peugeot της Αμφιθεας και στην Lion Hellas γιατι μου ειπαν μονο στα πληρωμενα? Και ενα χρονο κιολας οχι 2!
Που μπορω να βρω το info για να τους το δειξω για να τελειωσω μαζι τους?
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 08:29:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | 2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Νομίζω έχεις 1 χρόνο σε αυτά. Και πρέπει να τοποθετηθούν στην Πεζώ, εξυπακούεται.
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT GTX
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 11:53:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον μιλησα μαζι τους παλι, στα ανταλακτικα που εχουμε πληρωσει 1 χρονο εγγυηση, και ολα τα αλλα που αλλαχτηκαν μες στην εγγυηση δεν ησχουν πια. Παλι απο πηδεν!
Μετα περασα απο ενα απο τα συνεργεια και μιλησα με ενα παιδι μεσα που με ειχε βοηθησει αρκετα πριν, μου ειπε το ιδιο. Οταν ληξει η εγγυηση, απο κει και περα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 14:20:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα στην Peugeot και μου είπαν ότι είναι ο αισθητήρας Λάμδα, μόνο που ακόμα δεν έχουμε βρει ποιος από τους 2 είναι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 14:24:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Samer έγραψε: | Οταν λες κοπηκε, τι εννοεις? Σου εσβησε, η απλα δεν τουρμηζει και σε τραβαει πίσω?. |
δεν τουρμπιζε και γενικά πήγαινε σαν να είναι 1100... περίπου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 17:03:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Samer έγραψε: | drdino έγραψε: | 2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Και στην Peugeot της Αμφιθεας και στην Lion Hellas γιατι μου ειπαν μονο στα πληρωμενα? Και ενα χρονο κιολας οχι 2!
Που μπορω να βρω το info για να τους το δειξω για να τελειωσω μαζι τους? |
dimkeras έγραψε: | drdino έγραψε: | 2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Νομίζω έχεις 1 χρόνο σε αυτά. Και πρέπει να τοποθετηθούν στην Πεζώ, εξυπακούεται. |
Samer έγραψε: | drdino έγραψε: | 2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Λοιπον μιλησα μαζι τους παλι, στα ανταλακτικα που εχουμε πληρωσει 1 χρονο εγγυηση, και ολα τα αλλα που αλλαχτηκαν μες στην εγγυηση δεν ησχουν πια. Παλι απο πηδεν!
Μετα περασα απο ενα απο τα συνεργεια και μιλησα με ενα παιδι μεσα που με ειχε βοηθησει αρκετα πριν, μου ειπε το ιδιο. Οταν ληξει η εγγυηση, απο κει και περα  |
μαλ***ες σας λένε.-
http://rapidshare.com/files/315749134/sitefile-11.doc.html
Παράθεση: | Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα
ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. |
Ξαναλέω: όποιο ανταλλακτικό αντικατασταθεί εντός εγγύησης, αυτόματα φέρει εγγύηση εκ νέου για 2 χρόνια. 1 ημέρα πριν τα 2 χρόνια να σου χαλάσει πχ το ζουάν, το υπόλοιπο αμάξι θα είναι εκτός εγγύησης αλλά το ζουάν εντός. Μιλάω εκ ιδίας πείρας στο συγκεκριμένο.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Δεκ 2009, 04:41:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδιά παίζει όλο αυτό να μου το κάνει γιατί θέλει χρονισμό? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:19:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν ειναι μοντελο του 07,καντου ενα update,το ιδιο εκανε κ το δικο μου,δλδ οταν εβγαινα σε δρομο μεγαλο δουλευε κανονικα κ μεσα στην πολη,για να ξεκινησω απο σταματημενος,πατουσα τερμα το γκαζι κ ισα ισα που τσουλαγε το αμαξι κ μετα τις 3000 στροφες αρχιζε να δουλευει καλα.κ η τουρμπινα πυρωνε για πλακα χωρις να τη ζορισω πολυ.αν σου κανει κ εσενα το ιδιο,τοτε το πιο πιθανο ειναι να θελει update.
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Δεκ 2009, 18:45:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν νομίζω να έχουμε το ίδιο πρόβλημα. εμένα ή πάει ή δεν πάει δεν κάνει διακρίσεις σε μεγάλους και μικρούς δρόμους σε χαμηλές και υψηλές στροφές. το αμάξι είναι 21-12-07.
update του έκανα την προηγούμενη φορά που τους το πήγα αλλά δεν έκανε τίποτα.
ρώτησα για τον χρονισμό γιατί διάβασα το σχετικό θέμα και μου φάνηκαν παρόμοια τα συμπτώματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 gt (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Δεκ 2009, 21:08:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά από 5 επισκέψεις στην peugeot Λάρισας και 7 ώρες αναμονής (μόνο σήμερα) τελικά σήμερα καταλήξαμε στο ότι το αμάξι ήθελε χρόνισμα...
Και σε άλλα με υγεία...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|