PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγή καμμένης λάμπας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 03:03:47    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αλλαγή καμμένης λάμπας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω το Peugeot 307cc 1.6 facelift και απο οτι ηξερα, αν καει η λαμπα η μεσαια θα επρεπε να με ειδοποιησει το αμαξι, ετσι δεν ειναι? Οπως και για την χαμηλη πιεση των ελαστικων. Ή κανω λαθος? Χθες διαπιστωσα οτι καηκε η μεσαια λαμπα του συνοδηγου και νευριασα απειρα!!!!! Καλα σε 1 χρονο καηκε η εργοστασιακη, wtf?

Αφου νευριασα τοσο που σκεφτομαι να παω να βαλω xenon (δεν τα εβαζα μεχρι τωρα γιατι ενας φιλος που εβαλε του καηκε σχετικα γρηγορα η λαμπα και ειναι ακριβουτσικες... Ε και λεω αν ειναι να μπαινω σε τετοιους μπελαδες δεν βαζω... Αλλα αν καιγονται οι εργοστασιακες τοσο γρηγορα, καλυτερα ειναι να βαλω xenon να εχω και καλο φως!).

Και επειδη Δευτερα θα παω να την αλλαξω, ξερει κανεις τι τυπο λαμπας εχει το αμαξι? Η1 Η4 Η7?

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 07:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη 2 χρόνια νομίζω έχεις εγγύηση στα πάντα, σαν καινούριο αμάξι.

Πήγαινε στο επίσημο συνεργείο, ζήτα να σου την περάσουν στην εγγύηση (μιας που το έχεις 1 χρόνο το αμάξι), και ζήτα να σου ελέγξουν και τις ενδείξεις αν σου λειτουργούνε και σωστά. Δεν λέει να δίνεις τζάμπα λεφτά... Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 08:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει ειδοποιήσει για λάμπα ούτε και για λάστιχα.
Επίσης η λάμπα δεν είναι εγγύηση είναι φυσιολογική φθορά , δεν την έκαψε σε 2 μέρες 1 χρόνος έχει περάσει.
Η1 φοράει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 08:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν παω αντιπροσωπεια να την αλλαξω, ποσο θα με κοστισει? Γνωριζει κανεις? Γιατι φοβαμαι μην γινει το ιδιο με το 206 που αλλαζα λαμπα και καιγοτανε σε 15 μερες το πολυ... Ειναι να μην αρχισει η γκαντεμια μου, τουλαχιστον να ξερω ποιους να βριζω...

Αυτο με την ειδοποιηση δεν το εχει κανενα 307 καμπριο? Αν το βαλουμε στο μηχανημα δεν μπορουμε να το ενεργοποιησουμε καπως?

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 08:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι κάηκε η λάμπα δεν φταίει το αμάξι.
Έχει να κάνει με την χρήση αλλά και την ποιότητα τις λάμπας (δεν είναι peugeot η λάμπες).
Από όσο θυμάμαι δεν έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το σύστημα για των έλεγχο των φώτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2008, 14:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και δεν βαζουμε ποτε μπροστα με αναμμενα φωτα! Wink Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2008, 23:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα σημερα το πρωι και αλλαξα την λαμπα στην αντιπροσωπεια, με εξυπηρετησαν αμεσως και με χρεωσαν μονο 5 ευρω! Ευρωπη γιναμε!

(ΑΣΧΕΤΟ)ειδα και το USB BOX που εχουνε εκει, μολις το φερανε, μπαινει και στο δικο μου το αυτοκινητο αλλα 189 ευρωωωωωω!!! Απαπαπαπαπαπαπα, πανακριβο το ατιμο!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 00:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σόρρυ, αλλά πόσα περίμενες να σε χρεώσουν για μια λάμπα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 01:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο μαγαζι της γειτονιας που αλλαζα τοσο καιρο τις λαμπες απο το 206, τις επαιρνα 15 ευρω! Για αυτο μου φανηκαν λιγα τα 5 ευρω και μαλιστα απο την αντιπροσωπεια...

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 01:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15 ευρώ η μία ή οι 2;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 02:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μια! Αλλα ηταν και καλα οι λευκες, που τελικα εχουν ιδιο φως με αυτες του 307cc...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 08:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε xenon!!!
Oι λαμπες ειδηκα οι xenon δεν παιζει να καουνε με την καμια...
Η μονη αιτια για να ακουνε ειναι γιατι ειτε την ωρα της εγκαταστασης καποιος ακουμπησε την λαμπα με τα δαχτυλα και αφησε πανω της λιπαροτητα απο το δερμα....η μετα απο ντουκι που ετσι και αλλιως αμα σποασει το φαναρι χεστικες για την λαμπα...Μετα υπαρχει το ενδεχομενο να χαλασει απο βυθησμα την ωρα που μιζαρεις αλλα εκει πονανε τα ballast και οχι οι λαμπες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2008, 20:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Αλλαγή καμμένης λάμπας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Εχω το Peugeot 307cc 1.6 facelift και απο οτι ηξερα, αν καει η λαμπα η μεσαια θα επρεπε να με ειδοποιησει το αμαξι, ετσι δεν ειναι? Οπως και για την χαμηλη πιεση των ελαστικων. Ή κανω λαθος? Χθες διαπιστωσα οτι καηκε η μεσαια λαμπα του συνοδηγου και νευριασα απειρα!!!!! Καλα σε 1 χρονο καηκε η εργοστασιακη, wtf?

Αφου νευριασα τοσο που σκεφτομαι να παω να βαλω xenon (δεν τα εβαζα μεχρι τωρα γιατι ενας φιλος που εβαλε του καηκε σχετικα γρηγορα η λαμπα και ειναι ακριβουτσικες... Ε και λεω αν ειναι να μπαινω σε τετοιους μπελαδες δεν βαζω... Αλλα αν καιγονται οι εργοστασιακες τοσο γρηγορα, καλυτερα ειναι να βαλω xenon να εχω και καλο φως!).

Και επειδη Δευτερα θα παω να την αλλαξω, ξερει κανεις τι τυπο λαμπας εχει το αμαξι? Η1 Η4 Η7?

φιλε Μακη αν το αυτοκινητο δεν εχει σιδερενιες βαλβιδες στα λαστιχα δεν εχει ενδειξη για χαμηλη πιεση ετσι νομιζα και εγω αλλα δεν Embarassed

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2009, 18:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω στο δικο μου μ ειχε καει η μπροστινη μια φορα στην μεσεα σκαλα τη αλλκσα κ απο τοτε ολα μια χαρα...και πανε δυο χρονια τωρα......τωρα για τις πισω ασ μην το κανω θεμα καθε μηνα καιγεται κ μια διαφορετικη αλλα απ οτι μ ειπαν σε ενα ηλεκτρολογιο ισως δεν κανουν καλη επαφη γιατι εαν χτυπησεισ λιγο το φαναρι κσανααναβει.....μεχρι που με επιασε κ πηγα στη bp κ αλλαξα ολες τις πισω λαμπες....... κ ως τωρα δεν εχω προβλημα

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης