PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Κεραία BMW
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 19:23:32    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Κεραία BMW Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti na pw paidia.shmera evala thn keraia ths bmw 520 ths kainourias.ti na pw....ola ta lefta
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 19:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι αυτή που μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία?Ταιριάζει αυτούσια ή κυκλοφορεί εκδοση για 206?Τιμη?Μαγαζι?

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 20:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Είναι αυτή που μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία?

Πές μου ότι ΔΕΝ είναι αυτή!
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

(Δεν θα το αντέξω και αυτό!)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 21:27:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω γω? Σε οσες φωτο 520 εχω δει δεν έχω βρει που είναι η κεραία. Απλά εχω δει στο δρόμο 2-3 μπέμπες με το πτερυγιο

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 22:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτην εδω εβαλες ?!?!?!?!?! ποσο ?
http://www.xpphotoalbum.com/showphoto.php?photo=390047

αυτη ειναι μια που θελω εγω να βαλω...
http://www.xpphotoalbum.com/showphoto.php?photo=390054
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 22:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι ασχετο, η κεραια αυτη πιανει συχνοτητες τηλεορασης?
επειδη h bmw βγαινει κ με τv system.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 07:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα μου αρέσει...αν και extreme ειναι πιο ωραία και πιο διακριτική απο το ματσούκι που έχουμε πισω! (άσε που χτυπαει η αεροτομη πανω στην κεραια οταν ανοιγω το πορτ μπαγκαζ) Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 16:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βάλλεται την κοντή που δεν βρίσκει !! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 19:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Κοντη? της peugeot? καμμια φωτο εχουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 20:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mourgos7... αν μπορεις ανευασε καμια φωοτογραφια να δουμε πως του πηγαινει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 00:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κεραια της 5αρας, οπως φαινεται στο τουτου του πατηρ!!! Αυτη η κεραια εχει δεκτες για τα παντα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, τηλεφωνο και GPS!!! Very happy Shocked

Οι κεραιες που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι απλες ραδιοφωνικες κεραιες!!! Εγω εχω δει μονο την αντιστοιχη της FK, η οποια δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο!!! Αν δεν κανω λαθος το μαυτο βαφεται!!! Απο τιμη δεν γνωριζω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 01:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη ειχα και γω την ιδια ιδεα για την αντικατασταση της μαμα κεραιας ποσο σου κοστισε το "πτερυγιο" της bmw?
πουλιεται μαυρο η γκρι και το βαφεισ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 01:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πρωτη φωτογραφια που εχει ποσταρει ο netblaster ειναι ολα τα ευο ! αλλα αυτη ειναι στο πισω μερος του αμαξιου... στο 4πορτο PUG που ειναι μπροστα η κεραια λετε να του πηγαινει ?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 01:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω την αληθεια δεν ξερω.
ισωσ και οχι γιατι θα ειναι λιγο σαν κερατο...
το δικο μου ειναι με οροθη και η κεραια ειναι στο πισω μεροσ οποτε φανταζομαι θα τεριαζι.
ισωσ για αυτα με την κεραια μπροστα νε ειναι πιο ωραια μια πιο κοντη aftermarktet πχ της foliatc κλπ κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2004, 01:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΥΣΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ.... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 08:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Η κεραια της 5αρας, οπως φαινεται στο τουτου του πατηρ!!! Αυτη η κεραια εχει δεκτες για τα παντα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, τηλεφωνο και GPS!!! Very happy Shocked

Οι κεραιες που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι απλες ραδιοφωνικες κεραιες!!! Εγω εχω δει μονο την αντιστοιχη της FK, η οποια δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο!!! Αν δεν κανω λαθος το μαυτο βαφεται!!! Απο τιμη δεν γνωριζω...

αυτη της 5αρας ποσο παει γιωργο μηπως ξερεις?
Επιστροφή στην κορυφή
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 11:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia h keraia avafh kanei 22e.gia o dekth oute syzhthsh kanei panw apo 50e. opote phra th dikh mou keraia kai me patenta thn evala sthn kainouria.yparxei provlhma steganothtas omws kai 8elei polles patentes.me vapsimo mazi kostizei 30e.an den eiste sigouroi mh to kanete giati tzampa ta lefta.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 19:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Touristas έγραψε:

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/9158P7270004B.JPG?1720
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2004, 19:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mourgos7 opote mporeseis steile mia foto ths orofhs toy 206 soy me thn keraia na doume pws einai! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2004, 08:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Touristas έγραψε:

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/9158P7270004B.JPG?1720

Της Peugeot είναι αυτή ή μήπως κάτι άλλο, που τι βρίσκουμε ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης