PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

lancia delta

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιαν 2010, 18:46:07    Θέμα δημοσίευσης: lancia delta Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα παιδια ενδιαφεροντε η αδερφη μου με τον γαμπρο μου να αγορασουν το lancia delta αφου ειδη ειχαν και εχουν το ypsilon και εχει 180.000χλμ και με κανενα προβλημα εκτος απτα σερβισ του και ειναι καταευχαριστημενοι..... και θελω να μου πειτε τις αποψεις σας γιατι απ'οτι γνωριζω εχουν γινει πολυ καλες κρητικες........

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιαν 2010, 19:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε στην οικογένεια το αντίστοιχο FIAT, δηλαδή το Bravo 1.4 T-jet, με τα 150 άλογα. Έχουμε κάνει 30.000, μόλις, χλμ, και το αυτοκίνητο ικανοποιεί, σε γενικές γραμμές. Νωρίς, είναι, θα μου πεις, αλλά δεν έχει εμφανίσει κάτι ως δυσλειτουργία. Καλούς, σχετικά, χώρους έχει - η Delta νομίζω είναι και λίγο μακρύτερη, άρα μάλλον έχει καλύτερους - πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο και "σωστό" σε ταξίδια, τουλάχιστον στη "sport" έκδοση, με τη λίγο πιο σφιχτή ανάρτηση, και με το πρόγραμμα "sport", που βαραίνει τιμόνι και αυξάνει απόκριση γκαζιού και πίεση τούρμπο, αν δεν κάνω λάθος, ενεργοποιημένο και καλή τιμή. Αν τους αρέσει η Delta, ας την πάρουν. Γνώμη μου, αλλά πλέον δεν κατασκευάζονται κακά αυτοκίνητα. Είναι θέμα γούστου, και προτεραιοτήτων που θέτει κανείς, κατά την επιλογή. Προσωπικά, στην κατηγορία, θα έβλεπα και το καινούργιο ASTRA, που δείχνει ενδιαφέρον. Εδώ μέσα, πάντως, δε θα ακούσεις τα πιο αντικειμενικά σχόλια... Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 11:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερω σιγουρα οτι το αμαξι εχει πολυ καλους χωρους βγαινει με 120 150 και μαλλον τωρα κοντα και με 200 και πλεον ειναι πολυ σημαντικο ενα αμαξι να μην καιει....οσο για τις αποψεις δεν νομιζω να μην μπορουν να υποθουν σχολια και αποψεις αντικειμενικες

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 11:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλοί χώροι, αρκετά αναβαθμισμένη πχιότητα εσωτερικού, πάρα πολύ καλή ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης, ενδιαφέρον σχήμα εξωτερικά.

Από την άλλη, καθίσματα με ελεεινή πλαϊνή στήριξη για τον κορμό (του bravo πχ είναι πολύ καλύτερα χωρίς να υστερούν σε στήριξη), αδιάφορο στον δρόμο, καίει αρκετά (τόσο λόγω μοτέρ όσο και βάρους).

Ενδιαφέρουσα η έκδοση με τον 1750 και το 6αρι της aisin.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Τρι 05 Ιαν 2010, 13:24:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 12:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για την πλαινη στηριξη σιγουρα αν και δεν εχω μπει για να εχω πληρεις αποψη αλλα τουλαχιστον στο υψιλον αυτο υσχιει........τωρα πιστευω πως ειναι ενα πολυτελες γενικα αμαξι και περιεργο αλλα και ενδιαφερον εξωτερικο.Και απο οτι εχω δει η εκδοση 1.8 200hp εχει τελικη 230 και 0-100 σε 7.6 νομιζω...βεβαια δεν ξερω πια εκδοση θα παρουν αλλασε γενικα πλαισια ειναι ενδιαφερον επιλογη και περισσοτερο για ποιο οικογενιακο κλιμα που σκεφτοντε

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης