Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 08:03:15 Θέμα δημοσίευσης: ΣΒΗΣΙΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ |
|
|
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - 206CC - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΖΩΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΧΛΜ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ. ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΣΒΗΣΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ , ΤΟΝ ΑΝΑΨΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 08:36:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΒΗΣΙΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ |
|
|
NT1969 έγραψε: | ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - 206CC - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΖΩΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΧΛΜ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ. ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΣΒΗΣΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ , ΤΟΝ ΑΝΑΨΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ? |
Θα σου συμβούλευα όταν θα πας πρώτη φορά σε εξουσιοδοτημένο να τους περιγράψεις το περιστατικό για να σου κάνουν Update την Rom του εγκεφάλου.
Εχει ξαναγίνει αυτό αλλά με ένα απλό Update λύθηκε 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2003, 11:56:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το δικό μου παλι κανει τα δικά του!
Εδω και λίγο καιρό ανεβοκατέβαινε μόνος του και χωρις λογο ο δείκτης της θερμοκρασίας νερού.Μετα απο επίσκεψη και σχετικό update & recalibrate των οργάνων στην Peugeot Μοίρη το πρόβλημα δεν διορθώθηκε απλα μετριάστηκε.Προχθες μηδένισε μονο του το αμαξι τα υπολειπόμμενα χιλιομετρα για service.Στην Εθνική δείχνει 230 χαω στις 6000rpm και γενικότερα κάνει τα δικά του.Μετα απο επίσκεψη στην Peugeot Condor το πόρισμα βγήκε και είναι το εξης φοβερό:
Αλλαγή πίνακα οργάνων
Αν είναι δυνατον ρε πο**τη* μου στις 34.000 χλμ να τα παιξουν τα όργανα.Εδω στις Α33 του 89 που αναβοσβηναν το φωτα μονα τους και δεν είχε βγάλει τετοιο πρόβλημα οχι ενα αμαξι του 2001.Κόστος 283 Ευρά -50% έκπτωση + εργατικά σύνολο γυρω στα 150 Ευρά.
Με γεια μου.Θα το πουλήσω και με λιγότερα χιλιομετρα 
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|