PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος όταν δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 23:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος όταν δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, σήμερα ξαφνικά ακούω ένα τσικ τσικ περίπου στο χώρο μέσα από το τιμόνι όταν λειτουργούν οι υαλοκαθαρίστηρες.
Συγκεκριμμένα κάνουν ένα τσικ όταν ανεβαίνουν και τσικ κάθε φορά που κατεβαίνουν στο τζάμι.
Σόρρυ ανσας ακούγεται αστείο αλλά από τι είναι αυτό ρε παιδιά;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 12:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφενός δέν το ακούς ξαφνικά....πάντα το έκανε , αφ ετέρου μην σε ανησυχεί γιατί λογικά ακούς το ρελέ.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 12:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απολυτως φυσιολογικο φιλε μου...το ιδιο κανει και σε εμενα......μια χαρα.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 12:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 13:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμάν, αμέσως να βοηθείσετε. Evil Πείτε ότι του βάλαν βόμβα και ακούει την αντλίστροφη μέτρηση. Laughing Laughing Laughing

Τον ρελέ των καθαριστήρων ακούς man, μην ανησυχείς. Όταν σταματήσεις να τον ακούς, τότε να αγχωθείς.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 13:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kι όμως δεν θυμάμαι να το άκουγα παλιότερα ρε παιδιά...
Τέσπα! Αφού το λέτε όμως αυτό πιστεύω να είναι και να μην έχω πρόβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 13:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν έχεις αναμένο το πίσω θερμαινόμενο τζάμι και το σβήνεις, ακούς το ίδιο τσικ? Αν ναι, είναι το ρελέ.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 14:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Όταν έχεις αναμένο το πίσω θερμαινόμενο τζάμι και το σβήνεις, ακούς το ίδιο τσικ? Αν ναι, είναι το ρελέ.

Nαι είναι περίπου ο ίδιος θόρυβος. Ίδιος θόρυβος και όταν ανοίγω το a/c ακούς στιγμιαία ένα τσικ και μετ'ά ξεκινάει το a/c...
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimitris_thess έγραψε:
kovac έγραψε:

Nαι είναι περίπου ο ίδιος θόρυβος. Ίδιος θόρυβος και όταν ανοίγω το a/c ακούς στιγμιαία ένα τσικ και μετ'ά ξεκινάει το a/c...

Το ρελέ λοιπόν, όπως σου είπαν και πιο πάνω. Smile Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Αμάν, αμέσως να βοηθείσετε. Evil Πείτε ότι του βάλαν βόμβα και ακούει την αντλίστροφη μέτρηση. Laughing Laughing Laughing

Τον ρελέ των καθαριστήρων ακούς man, μην ανησυχείς. Όταν σταματήσεις να τον ακούς, τότε να αγχωθείς.

Rotfl κορυφη.........ανι σωστα βασικα στα λεμε ολα αυτα για να μην αγχωθεις και στο παμε σιγα σιγα

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παρ όλα αυτά δεν παύει να ναι σπαστικό αν και συνηθίζεται, πάντως ΕΥΤΥΧΩΣ το 207 δεν το κάνει...ΕΥΤΥΧΩΣ Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Ναι παρ όλα αυτά δεν παύει να ναι σπαστικό αν και συνηθίζεται, πάντως ΕΥΤΥΧΩΣ το 207 δεν το κάνει...ΕΥΤΥΧΩΣ Exclamation

Νομίζεις!! Laughing στο gt του πατέρα μου το κάνει, στο cc το δικό μου δεν το κάνει. Γιατί δεν ξέρω όμως.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 18:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαφορετική παρτίδα ρελέδων ή αυτόματοι καθαριστήρες στο ένα και κανονικοί στο άλλο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα 207 το κάνουν.Απλά ακούμε δυνατά τη μουσική και δεν το παίρνουμε αμέσως χαμπάρι...μόλις θέλουμε να ηρεμήσουμε και έχει ησυχία στο αμάξι τότε τα ακούμε όλα και μας ενοχλούν Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Διαφορετική παρτίδα ρελέδων ή αυτόματοι καθαριστήρες στο ένα και κανονικοί στο άλλο.

ααααα... σωστός ο φίλος Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης