PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαχείριση μελών του συλλόγου και αύξηση ετήσιας συνδρομής

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις του Συλλόγου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Δημοσιεύσεις: 2071
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2009, 14:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Διαχείριση μελών του συλλόγου και αύξηση ετήσιας συνδρομής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από 1η Νοεμβρίου 2009 αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης μελών και για να υπάρξει οργάνωση και τρόπος στησίματος της νέας ηλεκτρονικής βάσης διαχείρισης μελών του συλλόγου, κρίθηκε απαραίτητο ο χωρισμός 2 περιόδων λήξης της συνδρομής του κάθε μέλους σύμφωνα με την ημερομηνία εγγραφής ή ανανέωσης της συνδρομής του.

Οι περίοδοι θα ναι οι εξής:

Κάθε μέλος που θα εγγραφεί πρώτη φορά ή θα ανανεώσει τη συνδρομή τους από 1η Δεκεμβρίου του εκάστοτε έτους και μέχρι την 30η Ιουνίου, η συνδρομή του θα λήγει την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.
Έτσι για να γίνει κατανοητό κάποιος που θα πληρώσει συνδρομή την 1η Δεκεμβρίου η συνδρομή του θα λήξει την 31η Δεκεμβρίου του επομένου έτους, το ίδιο όμως θα ισχύει και για κάποιον που θα πληρώσει συνδρομή την 1η Μαΐου π.χ. θα έχει ημερομηνία λήξης η συνδρομή του 31 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

Η δεύτερη περίοδος θα είναι για κάθε μέλος που θα εγγραφεί πρώτη φορά ή θα ανανεώσει τη συνδρομή του από τη 1η Ιουλίου μέχρι την 31η Νοεμβρίου η συνδρομή του θα λήγει στις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.
Π.χ. Κάποιος που ανανέωσε στις 7 Ιουλίου 2009 η συνδρομή του θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2010.

Έτσι συνοπτικά έχουμε
• 1 Δεκεμβρίου έως και 30 Ιουνίου – Λήξη 31 Δεκεμβρίου
• 1 Ιουλίου έως και 31 Νοεμβρίου – Λήξη 30 Ιουνίου (του επόμενου έτους)


Στόχος μας βέβαια είναι να υπάρχει μια τακτοποίηση στη βάση μελών και όχι να ¨φάμε¨ μήνες από τα μέλη του συλλόγου και γι αυτό το λόγο θα υπάρχει κατανόηση και δεν θα εφαρμόζονται κατά γράμμα οι περίοδοι προς την λήξη τους.
Και εξηγούμε ότι κάποιο μέλος που θα πληρώσει συνδρομή στο τέλος της μιας περιόδου πχ όλο το Νοέμβριο θα τον καταχωρήσουμε σα να πλήρωσε 1η Δεκεμβρίου ώστε να λήξει 31 Δεκεμβρίου του επομένου και να κερδίσει και όχι να χάσει μήνες.
Όταν όμως ανανεώσει πχ στις 3 Σεπτεμβρίου τότε θα μπει κανονικά με ημερομηνία λήξης 30 Ιουνίου του επομένου έτους.

Από εδώ και στο εξής ο υπεύθυνος του συλλόγου που θα παίρνει τα χρήματα της συνδρομής και θα σας κόβει απόδειξη, θα είναι υποχρεωμένος να σας αναφέρει και την ημερομηνία λήξης αυτής.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την ημέρα που Peugeot Sport Club Ελλάδας (PSClub), έγινε και συνδρομητικό και απόκτησε συνδρομητικά μέλη τα οποία βοηθούν και ενισχύουν το σύλλογο και με τη σειρά τους εκείνα απολαμβάνουν τα γνωστά προνόμια και εκπτώσεις ενός επίσημου μέλους αλλά παράλληλα ενισχύουν και τη λειτουργία έδρας του συλλόγου.

Αν και όλα αυτά τα χρόνια έχει τεθεί αρκετές φορές στο ΔΣ του συλλόγου το θέμα αύξησης της ετήσιας συνδρομής, μιας και κρίνεται σχετικά μικρή σε σχέση με συνδρομές άλλων συλλόγων στην Ελλάδα, που διατηρούν μάλιστα έδρα και δεν έχουν άλλους οικονομικούς πόρους, το αίτημα απορριπτόταν σε σχετικές ψηφοφορίες και έπαιρνε αναβολή συζήτησης για την επόμενη χρονιά σε μια προσπάθεια και των δύο ΔΣ που έχουν διατελέσει στο σύλλογο να κρατηθεί το κόστος στα χαμηλότερα επίπεδα και σε σχέση με άλλους αυτοκινητιστικούς συλλόγους.
Στόχος των δύο ΔΣ ήταν πάντα η βιωσιμότητα συλλόγου και λέσχης και ουδέποτε το κέρδος που άλλωστε με το μόνο που έχουμε έρθει αντιμέτωποι όλα αυτά τα χρόνια είναι το έλλειμμα.
Αναπόφευκτα, ο καιρός πέρασε και το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα το σε συνεδρίαση του το Σεπτέμβριο του 2009 το κόστος της ετήσιας συνδρομής να αυξηθεί μόνο κατά 10€ από 20€ που ήταν η αρχική πρόταση και να ξανασυζητηθεί το θέμα για αύξηση επιπλέον 10€ την επόμενη χρονιά και σύμφωνα με την πορεία των οικονομικών του Συλλόγου.

Έτσι ανακοινώνεται ότι σε πρώτη φάση το κόστος ετήσιας συνδρομής επίσημου μέλους του συλλόγου,
από 40€ ετησίως θα γίνει 50€ από την 1η Νοεμβρίου 2009.

Εκ του Δ.Σ.
Peugeot Sport Club Ελλάδας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις του Συλλόγου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1266s (PHP: 69% - SQL: 31%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on