PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συντονισμός περίεργος στις 2000 - 2500 rpm

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pegasus 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 16:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Συντονισμός περίεργος στις 2000 - 2500 rpm Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπέρα.
Ακούγεται ένας περίεργος ήχος (συντονισμός) απο κάπου (όχι απο το μοτέρ πάντως) σχεδόν απο τότε που το πήρα πριν ενάμιση χρόνο. Το πήγα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι είναι η πολλαπλή και θέλει κάτι να φτιάξουν. Το φτιάξανε λέει αλλα ξανάρχησε ύστερα απο 2 ημέρες. Το ξαναπάω και μου λένε οτι είναι απο τον καταλύτη και πρέπει να τον ανοίξουν για να κολήσουν κάτι. Το φτιάξανε λέει αλλα ξανάρχησε ύστερα απο 2 ημέρες. δεν το έχω ξαναπάει ακόμα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτός ο ήχος????
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 18:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μας λες ρε σακη ούτε περιπου απο που προέρχεται ο θόρυβος... μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα απλό πλαστικό μέχρι οτιδήποτε μηχανικό ή περιφερειακό...πηγαινε καπου ήσυχα και προσπάθησε να εντοπίσεις από που περίπου έρχεται ο συντονισμός μήπως και καταλάβουμε. εκτός αν έχει κανεις καμμια ιδέα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 19:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σάκη,βασικά στα 2λιτρα 206 ,εμφανίζετε το φαινόμενο να συντονίζει το πλαστικό καπάκι του κινητήρα στις 2800 rpm περίπου

Ρίξε εδώ μια ματιά...

http://www.206gti.net/enginecover/

Βέβαια,αυτό που με προβληματίζει είναι το οτι το αυτοκίνητο το έχουν δεί και μέσα στην PEUGEOT,οπου φυσιολογικά θα έπρεπε να το ξέρουν αυτο.

Για να μην φτάσουμε μακριά,ριξε στο Link μια ματιά,και δοκίμασε να βγάλεις εντελώς το καπάκι(βγαίνει πολύ εύκολα με ενα κατσαβίδι).
Αν δείς οτι ο θόρυβος σταμάτησε,είναι αυτο.Οπότε ακολουθείς το KNOW HOW που έχει το link για να το φτιάξεις.Αν δείς οτι συνεχίζετε,είναι κάτι αλλο...

Ενημέρωσε μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pegasus 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 14:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ παιδία ευχαριστώ πολύ.

Μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.

Ακούγεται απο μπροστά και κάτι πλαστικό πρέπει να είναι.
Στην peugeot ήταν κινέζοι για το θέμα και ίσως να το άκουγαν πρώτη φορά.
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 11:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως να είναι άσχετο, αλλά είχα και εγώ τον δεύτερο χρόνο έναν περίεργο συντονισμό στις 1800rpm με όποια ταχύτητα μέσα αλλά με το καιρό έφτιαξε!

Πολλές φορές ο καιρός είναι ο καλύτερος γιατρός.. Very happy η ο χειρότερος... Rolling eyes

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την StAkIS στις Τρι 03 Φεβ 2004, 16:29:00, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 12:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλλικός ήχος μόνο με κρύα μηχανή εν κινήσει στις 2800 στροφές
είναι μάλλον ζουαν...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
george__28 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206GTi look GT 2000cc

Ένταξη: 13 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 22:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FILE EMENA STIN ARXI MOY ALAXAN EXATMISH KAI META POLAPLI KAI TO PROBLIMA PARAMENEI OSTOSO...
BEBAIA KAI ENAS FILOS MOY POY EXEI TO GT KAI DOYLEYEI SE ANTIPROSOPIA PEUGEOT ISXIRIZETAI OTI TO EXEI KAI AYTOS....

SINI8ISE TO..
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 11:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός ο συντονισμός στα 307 στις 2400-2500 τελικά από τι ήταν; Το αμάξι μου δεν το είχε καινούριο, αλλά το απέκτησε τώρα που σάπισε η σωλήνα μετά το μεσαίο και αλλάξαμε όλο το σετ μαζί με τα λαστιχάκια όλης της εξάτμισης. Evil Evil

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης