Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ntemis (Nicolas) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Athens.Greece
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:09:27 Θέμα δημοσίευσης: Δουλεια! |
|
|
Καλημερα!Ειμαι 18 χρονον ανειδικευτος και ψαχνω δουλεια!Καμια προταση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:17:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μήπως να σπούδαζες πρώτα κάτι; χωρίς χαρτί δεν τσουλάει ιδιαίτερα το πράμα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:46:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δικαιο εχεις αλλα θελω να τελειωσω το στρατιοτικο πρωτα κ μετα...τωρα ψαχνψ για κατι προχειρο ισα ισα να βγαζω τα εξοδα μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:46:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με χαρτί τσουλάει 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:00:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φίλε, αν μπεις στο kariera.gr θα βρεις αρκετές δουλειές που μπορούν να σε δεχτούν χωρίς να 'χεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, απλά μην περιμένεις κάτι τρελό σε χρήματα. προτίμησε μια δουλειά που όντως να κάνεις κάτι με ουσία και όχι πιτσαδώρος ή οτιδήποτε παρεμφερές. η προϋπηρεσία που θα αποκτήσεις θα σε βοηθήσει αρκετά μετά τον στρατό ώστε να βρεις μια κανονική δουλειά. κοίτα και στα προγράμματα stage, καθώς παίρνουν άπειρο κόσμο λόγω εκλογών, έχει πολλές θέσεις για απόφοιτους λυκείου και παίρνεις και μπόλικα μόρια για να μονιμοποιηθείς μελλοντικά μέσω διαγωνισμών ασεπ.
COOL ALEXIS έγραψε: | Με χαρτί τσουλάει  |
απ το τμήμα που τελείωσα, όλοι οι φίλοι μου βρήκαν δουλειά σε λιγότερο από μήνα έρευνας. και δεν μιλάμε για 700 ευρώ μισθό. φυσικά είναι ανάλογα και το πτυχίο, άλλα επαγγέλματα είναι εντελώς κορεσμένα και άλλα τους ψάχνουν με το τουφέκι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:03:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ntemis έγραψε: | δικαιο εχεις αλλα θελω να τελειωσω το στρατιοτικο πρωτα κ μετα...τωρα ψαχνψ για κατι προχειρο ισα ισα να βγαζω τα εξοδα μου! |
αν θες αρκετα πηγαινε σε οτι εχει σχεση με εστιαση π.χ σερβιτορος, βοηθος μαγειρα, μπουφεντζης....πιστεψε με οπου και να δεις εχει κενες θεσεις
Αν θες γραφειου τηλεφωνητης αλλα λιγοτερα λεφτα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:05:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω 
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:14:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
soler έγραψε: | Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω  |
200 θέσεις προγραμματιστών / πληροφορικάριων έβαλε το καριέρα μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. τόσο εγώ όσο και όλοι οι φίλοι μου (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για τις κακές γλώσσες) βρήκαν αμέσως δουλειά. κρίση το επάγγελμα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: |
200 θέσεις προγραμματιστών / πληροφορικάριων έβαλε το καριέρα μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. τόσο εγώ όσο και όλοι οι φίλοι μου (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για τις κακές γλώσσες) βρήκαν αμέσως δουλειά. κρίση το επάγγελμα  |
Καλά αν νομίζεις ότι οι 200 θέσεις του καριέρα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, τι να σου πω..
Τα ξέρω τα πράγματα από μέσα, τα επαγγέλματα πληροφορικής είναι από τα πλεόν κορεσμένα. Πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις και να καλύπτεις ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών του εργοδότη σου για να καταφέρεις να πάρεις έναν αξιόλογο μισθό.
Μια αγγελία για καθηγητή σε προγραμματισμό ή applications βγάζουμε, με πολύ λίγα χρήματα την ώρα και την επόμενη μέρα έρχονται 300 αιτήσεις..
Πίστευε εσύ ότι είμαστε σε κλάδο με μέλλον... 
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:39:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγώ που νόμιζα ότι η πληροφορική πάει μόνο με το μέλλον παρέα
ειδικά στην ελλάδα που η μηχανογράφηση είναι σε επίπεδα δεκαετίας του 80 στις περισσότερες εταιρίες.
όσο για τις 300 αιτήσεις, πόσοι από αυτούς έχουν ήδη δουλειά; γιατί και εδώ έρχονται συνέχεια αιτήσεις, αλλά είναι όλοι προγραμματιστές αλλού και απλά ψάχνουν να ανεβάσουν τον ήδη ξεχειλωμένο μισθό τους.
νομίζω φεύγουμε αρκετά offtopic βέβαια... προσωπικά μακάρι να γινόμουν υδραυλικός... όποτε τον χρειάζομαι δεν προλαβαίνει και πάντα τον ζηλεύω όταν σκάει με την Μ3 του 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:59:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα να δεις τι γινετε...οπως σου ηπα προηγουμενος θελω κατι προσορινο...εχω καταθεσει τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ(οχι οτι καλιτερο αλλα ειναι κατι σταθερο με καλα λ7 και πανο απο ολλα δημοσιο...)αλλα και εκει να μη με παρουν θα τελειωσω με το στρατιοτικο κ ισως παω για Chef ηταν κατι που μου αρεσε παντα...απλος αυτο που ψαχνψ τωρα το θελω μονο και μονο για να συντιρω τον Λεοντα και να βγαζω τα χαρτζιλικια μου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 13:02:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι επιλογες που εχεις ειναι:
1)πωλητης
2)ψησταρια μεσα
3)σερβιτορος σε εστιατορια-καφετεριες
4)οικοδομη.
5) delivery-boy-courier
Αν θες τη γνωμη μου ακολουθα το 4, αν μπορεις σαν βοηθος καποιου μαστορα τα πρωτα χρονια, να ειδικευθεις καπου και μετα απο καποια χρονια πιστεψε με δε θα το μετανιωσεις.
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 13:58:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1
Οικοδομη (σε πληροφορω οταν δουλευα υδραυλικα καυστηρες δεν ειχα δει τοσο χρημα)
soler σε οτι εχεις γραψει 100% μαζι σου
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 14:48:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οικοδομη και γενικα βοηθος μαστορα τον πρωτο καιρο θα παιρνεις ελαχιστα, αλλα αν μαθεις την δουλεια θα σαι με ενα πενηνταρικο την μερα τουλαχιστον. Μπορεις να πας και στα ιεκ του οαεδ ωστε να εχεις ενα χαρτι στα χερια σου πιο αξιοπιστο απο ιιεκ. Επισης, τωρα με την δηθεν κριση προτιμησε μαγαζια αλυσιδες (intersport, media markt, village) ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα παιρνεις τα λεφτα που δικαιουσαι. Σε goodys-mcdonalds και γενικα ολα τα εστιασης προτιμησε ταμειο. Στα περισσοτερα θα σου δινουν εξτρα λεφτα για ταμειο. Επισης, Για μισθο 1000-1500 αλλα με φουλ υπερωριες-κουραση σερβιτορος στα ruby (mall). Γενικα σερβιτορος θα εχεις το bonus των tips
Υ.Γ. Δεν διαφημιζω, απλα απο εμπειριες δικες μου και φιλων μιλαω. Αν το θεωρειται διαφημιση σβηστε το δεν με πειραζει
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 06:28:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
soler έγραψε: | Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω  | τελευταίο φορά που έμεινα άνεργος, το 2005 έκανα 1 χρόνο να βρω δουλεια... (Τμήμα Πληροφορικής Αριστοτέλειο)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lord_teras (panos) Μόλις έγραψα

106 rally 1.3 95 "trackday car"
Ένταξη: 05 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 34
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 07:19:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | προσωπικά μακάρι να γινόμουν υδραυλικός... |
ξαναπες το αυτο
ή ηλεκτρολογος
120€ να μου ανεβασει μια γραμμη τηλεφωνου στον 5ο. εκανε 2 ωριτσες max
κατσε εσυ να βγαζεις βιβλια καθε μηνα να τρεχεις ξημερωματα αργιες πασχα για τον καθε ελεγχο και να εχεις τις ευθυνες του κερατα.
αστα βραστα
ventouza ventouza |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 12:45:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | Με χαρτί τσουλάει  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
notis1313 (notis) Μέλος

Citroen saxo vts
Ένταξη: 02 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 185
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 23:17:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοίτα και στα προγράμματα stage, καθώς παίρνουν άπειρο κόσμο λόγω εκλογών, έχει πολλές θέσεις για απόφοιτους λυκείου και παίρνεις και μπόλικα μόρια για να μονιμοποιηθείς μελλοντικά μέσω διαγωνισμών ασεπ.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ας γελασω!!!!!χαχαχα!!!!δεν υπαρχει ποτε κ καμια περιπτωση να μονιμοποιηθουν τα stage!!!σας το λεω 1000% σιγουρα καπο προσωπικη εμπειρια κ απο εμπειρια φιλων κ αδερφου που δουλευαν σε τετοια προγραμματα επι 36συνεχομενους μηνες κ μετα πηραν τα πα..ρια μου οπωσ κ εγω!!!ξερω σιγουρα γιατι τυχαινει να γνωριζω κ καποιους ανθρωπους που πρωταγωνιστουν στον πολιτικο χωρο οτι τα stage υπαρχουν απλα κ μονο για να κρατουν χιλιαδες κοσμο σε ομηρια με το ονειρο να γινουν καποτε μονιμοι!!!!Αηδιες!!!!ολα για την ψηφο!!!!απο λεφτα δεν υπερβαινουν τα 480 ευρω κ το χειροτερο ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ!!!!ο μεγαλυτερος απατεωνας ειναι το κρατος μαγκες...
Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??
to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 23:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση!
Κλασικοι Ελληναρες 
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|