PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταβερνο-κατανυξη Κυριακης - Βουνο-βολτα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Ταβερνο-κατανυξη Κυριακης - Βουνο-βολτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι θα λεγατε τα Βορεια μελη,να κανονισουμε μια σβελτη βολτουλα στα βουνά της Χαλκιδικης, κι επειτα να καταληξουμε σε κανα τοπικό ταβερνείο?

Η μπορουμε να μην παμε βολτα και να καταληξουμε κατευθειαν στο ταβερνειο.

(τσοσμι,λεω να παμε σε κεινο που πηγαμε καθαρα δευτερα,ΑΝ δεν θελουν τα παιδια χολομωντοαρναια).

Ακου ποιος ειναι μεσα!!!

1) kane
2) ...

Υ.Γ. παναγιωτη - αλονσο,η απαντηση στην ερωτηση σου που ΔΕΝ εκανες αλλα θα σκεφθεις μολις διαβασεις το ποστ ειναι ΟΧΙ...

Υ.Γ1 , ει εσυ? ει ψιτ μοντ... καντο στικυ Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 17:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαζευτείτε πρωτα μερικοι "σιγουροι" και μετα σοτ κάνω "κολλητό" Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 17:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγω άμα σκάσω μύτη Χαλκιδική με το 106, θα κουβαλάω και μια 4άδα χωμάτινα καλού κακού..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα 90% μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

100% έξω

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Της θειας σου... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υ.Γ. Διορθωνω,μηπως να το καναμε κατα παλαιο Παντελεημονα πλευρα για να ερθει και ο παλιοχαμουρης ο 30αρης; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε μην αλλάξετε και το μέρος για 1 άτομο Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα το δεις με την ψυχρη λογικη και εσενα βολευει καλυτερα,και τον μανγκαρα,και τον εβραιο και τον Νικο(glf). Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το ξέρω κούκλα μου, αλλά ο κομπάρσος που ξεκίνησε το topic θέλει να πάει στα στροφιλίκια της Χαλκιδικής... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αμα το δεις με την ψυχρη λογικη και εσενα βολευει καλυτερα,και τον μανγκαρα,και τον εβραιο και τον Νικο(glf). Confused

δεν εννοεις οτι ο παντελεημονας μας βολευει καλυτερα...?

Υ.Γ. εγω παιδες το ποσταρα και κανονιστε.

Εγω προσωπικα με 2-3-4 μπορω να βρεθω οποτε ναναι,δε θα το κουρασουμε το θεμα για να βολεψει 234 ατομα...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ουδέποτε έχω αρνηθεί στα εντός εμβέλειας Λάρισας - Θεσσαλονίκης για αυθημερών.

Στα παραπέρα τα χαλάμε και από βενζίνες και από χρόνο Confused (για αυθημερών πάντα)

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα προσωπικα ο Παντελεημονας δεν με βολευει καλυτερα μιας και ειναι πιο μακρυα απο Αρναια,κλπ αφου εγω σπιτι μου θα ειμαι.
Σιγουρα ομως βολευει ολους οσοι ειναι δυτικα και φυσικα εκτος Θεσ/νικης... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ειδα τις διαδρομες,χλμ αποστασεις και χρονο,απο τα μερη των γνωστων, ο παντελεημονας βολευει ΜΟΝΟ τον στιβ, μιας και για μενα,κοζανη,γρεβενα, ειναι μια η αλλη...

Οποτε θα κανονιστει καπου για τους πολλους.

Απλα αυτο που λεω σκεφτομαι να γινει κατι σαν τουρινγκ,οποτε τι τουρ να κανουμε στον παντελεημονα??? να ανεβουμε να κατεβουμε το βουνο και να φαμε??? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ρε μλκα,Κυριακατικα που θα κανεις touring,μεσα στον Χολωμοντα; Laughing
Ποσα χρονια εχεις να πας για να δεις τι παιζει; Question
Απο τις 10-10μιση και μετα,ειναι πηχτρα σε παππουδια και οικογενειαρχες που πανε για φαι... Sad

Συμφωνω οτι Παντελεημονα δεν εχει τιποτα να οδηγησεις. Confused

Υ.Γ. Φοβερο φουρκετολοι με φρεσκια ασφαλτο,κλπ εχει πανω απο Λεπτοκαρυα(πηγαινοντας για Καρυα,εντος του εθνικου δρυμου αλλα δεν θυμαμαι αν εχει φαι εκει).
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταυρε καλυτερα προς Κιλκις ρε,εκει που ειχαμε παει με Νικο(με το 182αρι ακομα). Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Γιατι ρε μλκα,Κυριακατικα που θα κανεις touring,μεσα στον Χολωμοντα; Laughing
Ποσα χρονια εχεις να πας για να δεις τι παιζει; Question
Απο τις 10-10μιση και μετα,ειναι πηχτρα σε παππουδια και οικογενειαρχες που πανε για φαι...

ρωτα τον αλονσο.Μαζι πηγαμε και περασαμε μια χαρα,μονο στον δρομο για αρναια ειχε κοσμο.

Στα υπολοιπα,παλαιοχωρα,παλαιοκαστρο κτλ κτλ κτλ,κανενα προβλημα,ουτε ψυχη ζωσα.

Pughell έγραψε:
Σταυρε καλυτερα προς Κιλκις ρε,εκει που ειχαμε παει με Νικο(με το 182αρι ακομα). Smile

ασε ρε...εκει θα κανουμε κανα τροπετο.Γιατι αν παμε προς τα κει,θα παμε και στην διαδρομή "μας".

Χμμμ,λεει αστεια αστεια για τουρ!

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιμαι εξω...δεν υπαρχει σαλιο!!! Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Γιατι ρε μλκα,ετσι και αλλιως στεγνα δεν σε γμαμε ολοι,τωρα σε πειραξε; Confused Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Γιατι ρε μλκα,ετσι και αλλιως στεγνα δεν σε γμαμε ολοι,τωρα σε πειραξε; Confused Laughing Laughing Laughing

putsen und karaten..!! Laughing Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης