PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:06:21    Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπέρα,

Τις τελευταίες 2 μέρες και ειδικά σήμερα ακούγεται ένας πολύ έντονος θόρυβος (κατω απο το καπώ για αρχή).Ύστερα που σήκωσα το καπώ άκουσα ότι προερχόταν απο το μοτέρ ένας ήχος αρκετά δυνατός σαν κάποιος να γυρίζω πολύ γρήγορα μια αλυσίδα...ντρουν ντρουχ....Τι σκ@τ@ είναι πάλι τούτο..Και επειδή βαριέμαι να τρέχω στη lion κάθε τρεις και λίγο μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο να ξέρω στο περίπου τι συμβαίνει? Confused

πφφφ να δω τι άλλο...Exclamation

Ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεε, καλυτερα να πας στην λαιον γιατι ακουγεται σοβαρο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλ δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να είναι? Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 02:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ακουγερται μεσα απο μοτερ μπορει να ειναι και καμια μπιελα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 15:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οποιό σημαίνει...???

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 19:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ασ απαντησει καπιος γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το αμάξι τόσο που σκέφτομαι να το πουλήσω! Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
παιδια ασ απαντησει καπιος γιατι έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το αμάξι τόσο που σκέφτομαι να το πουλήσω! Cussing out Cussing out Cussing out Cussing out

Παλι στα λογια μου ερχεσαι.... Και το κοροιδευες την αλλη φορα που σου ελεγα για σκουτερακι...
Γιατι δεν το πας στο φιλο σου το μηχανικο που πηγατε μαζι και το ειδε Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 06:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη αλλά γιατί δεν πας να το ακούσει κάποιος υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνουν αυτό το θόρυβο π.χ κάποιο από τα ρουλεμάν του ιμάντα αξεσουάρ , μπορεί το ρουλεμάν του συμπλέκτη ή ο συμπιεστής.
Μπορείς και να το πουλήσεις όπως λες και να μην τον ακούς καθόλου αυτό το θόρυβο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 15:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια πήγα στην Lion σήμερα και τους εβαλα να το ακούσουν.Μου είπαν ότι έτσι πρέπει να κάνει και είναι απόλυτα φυσιολογικο Confused
Του λεω ναι όμως μέχρι προχθές δεν ακουγόταν έτσι.
Μ λεει περίμενε 2 λεπτα.
Πάει και ανοίγει άλλο 1 1600 cc και μ λέει έλα να ακούσεις
Προ εκπλήξεως ανακάλυψα ότι έκανε χειρότερο θόρυβο κιόλας!
Μ λέει επίσης κοίταξε αν θες να σου αντικαταστήσω όλες τις βαλβίδες του κινητήρα εγώ δεν έχω πρόβλημα εσύ θα χάσεις τα λεφτά σου άσκοπα...

Τι να σας πω παιδιά πολύ παράκσενο...

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 17:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα!
βαλβίδισμα άκουγες δηλαδή? Laughing Laughing Laughing
δεν μπορώ να φανταστώ τόσο δυνατό βαλβίδισμα ρε συ και μάλιστα με κλειστό καπώ...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε αφού καθόμουν μέσα και έκανε σαν ταξι! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:

συχνο πεζοακουσα να κανει σαν ταξι....το παραξενο ειναι οταν δεν κανει γτ ετσι δουλευουν Laughing
ειναι πολλα πραγματα που δεν τα χεις παρατηρηση χρονια κ ξαφνικα αν το ψαχνεις βλεπεις κ νομιζεις οτι δεν ηταν ετσι δεν εκανε ετσι το θεωρεις παραλογο κ ομως ετσι ειναι το φυσιολογικο του...
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 22:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που να ακουσειs 8βαλβιδο πωs κανει.......για ολα υπαρχει πρωτη φορα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fisikelas (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 1.9

Ένταξη: 08 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 00:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:

lol καλο Laughing

Anal !
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2009, 19:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Από σήμερα το πρωί ακούω ένα θόρυβο από την μηχανή από την περιοχή που είναι οι ιμάντες. Είναι σαν σφύριγμα, που ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα δυναμώνει. Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγω το A/C το σφύριγμα εξαφανίζεται.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 00:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με ερωτηση που εκανα σε εναν τυπα στην δουλεια μου που κανει ενα εντονο σφυριγμα σαν αυτο που περιγραφεις μου ειπε οτι ειναι χαλαρος ενας τεντωτηρας στους ιμαντες των αξεσουαρ που κανει αυτο το στριγκλισμα.....Kinky ηχος παντως ε? Twisted evil

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 18:41:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Από σήμερα το πρωί ακούω ένα θόρυβο από την μηχανή από την περιοχή που είναι οι ιμάντες. Είναι σαν σφύριγμα, που ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα δυναμώνει. Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγω το A/C το σφύριγμα εξαφανίζεται.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

Φίλε Ηλία

Είχα ακριβώς το ίδιο αμάξι μ'εσένα (206 1.4 8v XT 2000) και μου παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τη στιγμή που το πήρα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέσα στα 3 πρώτα χρόνια άλλαξα 7 φορές ιμάντα δυναμό και 1 φορά τεντωτήρα ολόκληρο, ωστόσο το πρόβλημα επανερχόταν (ιδίως το χειμώνα με τις βροχές ήταν καθημερινό φαινόμενο). Τελικά ανακάλυψα πως με ένα ψέκασμα του ιμάντα με γραφιτούχο σπρέι ο θόρυβος σταματούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα Wink Αν θες δοκίμασέ το.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 19:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα ήταν στο ρουλεμάν του συμπιεστή του A/C. Έγινε αλλαγή του ρουλεμάν με κόστος 150 ευρώ σύνολο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης