NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 19:48:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και δεν ξερω αν υπάρχει ξέχωρο thread, μιας και μιλάμε για θορύβους, να αναφέρω τα εξής.
Είχα τώρα τελευταία κάτι ψιλοθορύβους στην καμπίνα πίσω δεξιά. Ακουγόταν σαν εταζιέρα. Εκτός του κλασσικού της πόρτας που με το ντώσιμο των 2 λαστιχένιων αποστατών που έχει στις άκρες της πόρτας έστρωσε, παρατήρησα το εξής ψαχουλευωντας το αμαξι.
ΠΟΛΛΑ απο τα πλαστικά κλιψ ΔΕΝ είναι πατημένα καλά. Ένα πλαστικό εσωτερικά στην πόρτα του οδηγού μπροστά στο τέλος του τόξου του παραθύρου εκεί που πιάνει η πόρτα και δένει με ένα οβάλ κλιψάκι ηταν εντελώς λάσκα το κούμπωσα εγώ.
Οι θόρυβοι που είχα πίσω ηταν απ' ότι κατάλαβα απο τα 2 στρογυλλά κλιψάκια που έχει στο πίσω μέρος του ουρανού εσωτερικά στο αμάξι πάνω απο τη "μεσαία θέση". Μόλις τα ζούπισα κάνανε 3-4 κλίκ (σκαλιά) το καθένα. Δέσανε.
Αυτά. Τώρα πολλές φορές ακούγονται κάτι τριξίματα αλλά είναι απο τις βάσεις των ζωνών στις κολόνες και άλλες φορές απο τις εκεί που κουμπώνουν οι ζώνες. Ο μηχανισμός μέσα παίζει.
Τέλος μου τρίζει το παράθυρο του συνοδηγού, "αισθητά" αν είναι ανοικτό, αλλά όχι οταν είναι πλυμένο το αμάξι. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι και την παραμικρή σκόνη να έχει τότε τρίζει. Αν καθαρίσει καλά το τζάμι και ειδικά το λάστιχο που πατάει δεν ακούγεται. Αλλιώς με σπρέι σιλικόνης που λένε θα είναι μια χαρά. |
|