PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207gt θορυβος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 22:03:22    Θέμα δημοσίευσης: 207gt θορυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και καποιο καιρο (14000 εως 17000) ακουω ενα θορυβο στην πισω δεξια κολωνα.Οχι σε εγκαρσιες (καθετες) λακουβες αλλα σε κινησεις πιο πολυ παραλληλες.Ενας φιλος μου ειπε πως στο focus ο ιδιος θορυβος ηταν απο την πορτα του πορτ παγκαζ .Κακη ρυθμιση . Εγω το ακουω πιο πολυ απο μεσα απ την καμπινα.

Τα σεβη μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 19:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν ξερω αν υπάρχει ξέχωρο thread, μιας και μιλάμε για θορύβους, να αναφέρω τα εξής.

Είχα τώρα τελευταία κάτι ψιλοθορύβους στην καμπίνα πίσω δεξιά. Ακουγόταν σαν εταζιέρα. Εκτός του κλασσικού της πόρτας που με το ντώσιμο των 2 λαστιχένιων αποστατών που έχει στις άκρες της πόρτας έστρωσε, παρατήρησα το εξής ψαχουλευωντας το αμαξι.

ΠΟΛΛΑ απο τα πλαστικά κλιψ ΔΕΝ είναι πατημένα καλά. Ένα πλαστικό εσωτερικά στην πόρτα του οδηγού μπροστά στο τέλος του τόξου του παραθύρου εκεί που πιάνει η πόρτα και δένει με ένα οβάλ κλιψάκι ηταν εντελώς λάσκα το κούμπωσα εγώ.

Οι θόρυβοι που είχα πίσω ηταν απ' ότι κατάλαβα απο τα 2 στρογυλλά κλιψάκια που έχει στο πίσω μέρος του ουρανού εσωτερικά στο αμάξι πάνω απο τη "μεσαία θέση". Μόλις τα ζούπισα κάνανε 3-4 κλίκ (σκαλιά) το καθένα. Δέσανε.

Αυτά. Τώρα πολλές φορές ακούγονται κάτι τριξίματα αλλά είναι απο τις βάσεις των ζωνών στις κολόνες και άλλες φορές απο τις εκεί που κουμπώνουν οι ζώνες. Ο μηχανισμός μέσα παίζει.

Τέλος μου τρίζει το παράθυρο του συνοδηγού, "αισθητά" αν είναι ανοικτό, αλλά όχι οταν είναι πλυμένο το αμάξι. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι και την παραμικρή σκόνη να έχει τότε τρίζει. Αν καθαρίσει καλά το τζάμι και ειδικά το λάστιχο που πατάει δεν ακούγεται. Αλλιώς με σπρέι σιλικόνης που λένε θα είναι μια χαρά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης