PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προγραμμα σε 207 vti 16v 1.4 95ps

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 15:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Προγραμμα σε 207 vti 16v 1.4 95ps Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα,
οπως αναφερω και πιο πανω ψαχνομαι για να βαλω προγραμμα στο αμαξι μου. Ειχα μιλησει μεσω μαιλ με τον Στελιο ο οποιος φαινεται τρομερο παιδι και βασικα ρωταω αν το εχει επιχειρησει κανενας αλλος το συγκεκριμενο εγχειρημα. Τοτε ειχαμε πει το αμαξι θα παει περι τα 101 αλογα.

Σας ευχαριστω πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 15:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλαρακι!εγω ειλικρινα πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις τοσα χρηματα για προγραμμα με τοσο μικρο οφελος(απ οτι λες απο 95 ps θα παει 101).τα θεωρω πεταμενα λεφτα!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 13:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιποτα??

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 14:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα μαλλον δεν το εχουν επιχειρησει πολλοι το σκεπτικο σου...γνωμη μου ειναι πως αν οικονομικα θεωρεις δικαια τα αλογα που θα παρεις τοτε να το κανεις!ειναι μικροβιο η βελτιωση...ενα κατι σιγουρα θα σου δωσει απλα μην περιμενεις μεγαλες διαφορες γιατι θα απογοητευτεις...μετα το προγραμμα θα πρεπει να βαζεις 100αρα βενζινη η θα δουλευει και με 95αρα;απλα πιστευω πως καποια στιγμη αν αλλαξεις και φιλτρο εξατμιση θα εχει μια σεβαστη διαφορα με συνολικα γυρω στα 110-115 αλογα!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 15:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα Μανο. Ναι μονο με κατοσταρα βενζινη που ουτως η αλλως βαζω shell racing απο το πρωτο γεμισμα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τολμισω. Τωρα αν ειναι τα λεφτα ανταξια της μετατροπης δεν το ξερω αλλα υποθετω οτι αν βαλω κατω τα πραγματα ειναι. Στελιο μαλλον με κλειστα ματια..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 15:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω προτεινω να το κανεις κ με μια καλη εξατμηση κ φιλτρο θα ζωηρεψει αρκετα.σιγουρα δε θα βαζεις φωτια στους δρομους αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι απο τα πιο γρηγορα 207 1.4 Wink γιατι τα 106 επερναν πιο πολυ με το προγραμμα?απλα ηταν πιο ελαφρια κ φαινοταν η διαφορα.τι περιμενουν καποιοι,να παρουν με ενα προγραμμα 35 αλογα οπως τα τουρμπατα?κανε αυτο που σκεφτεσαι κ μετα θα δεις οτι θα γουσταρεις κ πιο πολυ το αμαξακι σου κ θα χαιρεσαι που θα εισαι απο τους πρωτους που θα το κανουν Wink
οσο για τα λεφτα της μετατροπης εγω θα σκεφτομουν αλλο....(μιας κ βαζω κ εγω μονο 100αρα),τα Χ λεφτα που χρειαζονται για το προγραμμα ποσο καιρο βενζινη βαζω??κ αφου αυτα τα λεφτα(προσωπικα εγω) τα χαλαω σε 1,5 μηνα,ας περιορισω λιγακι τις βολτες μου για 3 μηνες κ τα εβγαλα Wink
εφοσον εχουμε την δυνατοτητα να συντηρουμε το αμαξι μας με σερβις,καυσιμα κ αξεσουαρ,πιστευω ολη εχουμε την δυνατοτητα να "κλεψουμε" ενα ευρω παραπανω απολα αυτα που του ριχνουμε,για να ασχοληθουμε λιγακι παραπανω με το αυτοκινητο μας.δε ξερω πως το βλεπετε αλλα για εμενα δεν ειναι απλο μεσο μεταφορας.για εμενα οπως στο σπιτι ολο κ κατι αλλαζεις για να μην το βαριεσαι,ετσι ειναι κ το αμαξι Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 17:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Βαγγελη καταρχην θα συμφωνησω μαζι σου οτι το αμαξι τουλαχιστον για μενα ειναι πολλα περισοτερα πραγματα απο μεσο μεταφορας. επισης να προσθεσω τα λογια σου οτι με λιγα λεφτα μπορω να δωσω το κατι τις στο αμαξι μου γιατι να μην το κανω οταν αυτο δε θα προελθει απο εμπιστα χερια? Βολτες εχω αρχιζει ηδη να περιοριζω οχι σαν βολτα αλλα σαν ειδος οχηματος αφου τις ''φορτωνω'' στο καημενο το yaris της κοπελας μου..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 21:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε μιλας,ακους γνωμες για το θεμα,τις κρατας στο πισω μερος του μυαλου σου κ στο τελος αποφασιζεις εσυ κ κανενας αλλος.κ αφου το σκεστεσαι σοβαρα,γνωμη μου καντο,γιατι θα περασει ο καιρος κ αν δε το κανεις τωρα,θα το κανεις αργοτερα κ μετα θα λες βλακεια που δε το ειχες κανει τοσο καιρο. Wink προχωρα αφοβα.να σου θυμισω οτι το καιρο που ολοι σκεφτοντουσαν για κουλερ για τα δικα μας,ο μαναβης ειδη το ειχε βαλει κ 2ος ειχα βαλει κ εγω.πλεον σχεδον ολα τα βελτιωμενα 207 φορανε κουλερ,οποτε δε το εχω μετανιωσει καθολου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 22:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω ρε Βαγγελη πραγματικα με γεμιζεις αισιοδοξια!! Ειναι ζητημα χρονου λοιπον!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 22:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην τους ακους αυτους ειναι παλιο κοντρακιδες Laughing
βαλε κατω ποσο λεφτα βγαινουν κ τι αλλο μπορεις να βαλεις στο αμαξι με τα Χ λεφτα που θα χεις...κανε αυτο που θεωρεις οτι χρειαζεσαι περισοτερο το αμαξι...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2009, 22:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αστον αυτον,δε ξερει απο αυτα.κανε εσυ τι βελτιωση που θες κ μετα πηγαινε να ανοιξεις με τον android.κ αν δε σε αφησει να περασεις μπροστα στειλε μου πμ.... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 09:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.digitalchip.ch/en/type.php?modele=4035&marque=32&type=5250

γιατι ετσι ρε παιδια μονο με εγκεφαλο?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 14:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου αν θελεις να βελτιωσεις το αυτοκινητο σου,
κανε το απλα κανε το σωστα οπως ειπε και το παλικαρι ανωθεν.
Απλα "συζητησε" με τον εαυτο σου και σιγουρεψου οτι
το 1.4 καλυπτει τις αναγκες σου.
γιατι αν δεν τις καλυπτει 1000φορες δωσε το και χτυπα ενα GT
γιατι αν μπεις σε μια λανθανουσα πορεια βελιωσης,
του στιλ: βαλε αυτο, βαλε εκεινο, βαλε και το αλλο...
θα φτασεις σε ενα σημειο που ολα αυτα θα σου εχουνε κοστισει περισσοτερο,
απο τη διαφορα των χρηματων του να πουλησεις το δικο σου και να παρεις το ηδιο σε GT/rallye

Αν τωρα εισαι σιγουρος για οτι πας για βελτωση του 1.4
να ξερεις οτι εχεις ενα πλεονεκτημα
(εκτος και αν οδηγεις με το αριστερο ποδι στο φρενο)
οσο αναφορα το κρατημα/φρενα και γενικα τη συμπερηφορα του αυτοκινητου.
ειναι τοσο καλο που δεν θα παραστει αναγκη να ριξεις λεφτα και εκει
μονο και μονο επειδη δυναμωσες το μοτερ σου.
Η γνωμη μου τωρα ειναι πρωτα να κανεις μια μετρηση με το αμαξι τελιως μαμα,
ασχετως ποση δυναμη θα δειξει ειναι πολυ σημαντικο να δεις το μοτερ σου ποση δυναμη βγαζει και που.
Ετσι και βαση με τα γουστα σου,
(πχ θελεις δυναμη ψηλα? θελεις αποκριση και ροπη χαμηλομεσαιες?)
μπορεις να φτιαξεις την εισαγωγη αλλα και την εξτμιση σου.
και μετα να πας για προγραμμα,
ετσι νομιζω δινεις μια δυνατοτητα στον προγραμματιστη
(για το Στελιο και εγω εχω ακουσει και εχω δει στην πραξη πολυ καλα αποτελεσματα Cool αν και δεν το ξερω το παλικαρι να μην θεωρηθει διαφημιση)
Ταπεινη μου γνωμη να αποφυγεις καποιο προγραμμα "κονσερβα"
για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι διαφορετικα να βλεπεις τι δυνατοτητες βελτιωσης εχει το ΔΙΚΟ σου μοτερ,
καθη στιγμη εσυ και μισο κιλο ροπης αν μπορεσεις επιπλεον να τσιμπησεις οφελος θα το εχεις.
και προσεχε τις διαφημισεις του στιλ...
"φερτο και θα στο κανω τοσα αλογα"
ακομα και σε ηδια μοτερ καποιες φορες υπαρχουν διαφορες
που δεν θα αναφερω τωρα για να μην βγω εκτος θεματος.

Καλη αρχη σου ευχομαι παντως... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης