PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

(307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . .

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jevito (Αντρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 14 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 01:37:11    Θέμα δημοσίευσης: (307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα (η 2α του σαζμάν, τον διακόπτη του φλας, τους συντονισμούς στις 2800rpm, το "τσικ τσικ" από την εξάτμηση όταν αφήνεις και πατάς το γκάζι, τους συντονισμούς της 5ης μετα τα 130Km/h κ.α.) προέκυψε και κατι καινουριο! Όταν κλείνω τα ηλεκτρικά παράθυρα, αυτά πολλές φορές στα μισά της διαδρομής αρχίζουν και κατεβαίνουν. Μάλλον είναι ο αισθητήρας αντίστασης εμποδίου . . . ειμαι εκτός εγγύησης άρα με βλέπω να πιάνω δουλεία με το κατσαβιδάκι μου. Σιγά μην το πάω στο συνεργείο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jevito στις Τρι 14 Δεκ 2004, 02:20:26, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 01:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και την είχα μυριστεί την δουλειά με τον ανιχνευτή εμποδίου !!
Twisted evil
Γιαυτό εγώ δεν τα γουστάρω τα πολλά ηλεκτρικά ... Evil
Τουλάχιστον αυτό δεν μου το έχει κανει ποτέ μέχρι στιγμής !! Cool
μια φορά ψάρωσα σε ταξίδι όταν είχε βγει ένα μανίκι έξω και δεν έκλεινε το παράθυρο με τίποτα !!! Embarassed παλι καλά το πήρα πρέφα νωρίς !!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 08:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το αυτοκίνητο να δουλεύει, κράτα πατημένο το διακόπτη του παραθύρου συνεχώς, μέχρι να κατέβει τελείως το παράθυρο, και μετά ακριβώς το ίδιο, μεχρι να κλείσει τελείως, και είσαι έτοιμος. Λέγεται "απώλεια μνήμης θέσης", και δεν είναι τίποτα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑΣΜΑ"!
Συμβαίνει σπάνια, και μόνο αν σβήσεις το αυτοκίνητο με "μισά" παράθυρα.
Πρόβλημα "άνευ σημασίας", και με απλή λύση! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 10:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το ηλιθιο προβληματακι μπορεις να το παθεις και αν μεινεις απο μπαταρια. Η λυση ειναι αυτη που περιεγραψε ο φιλος παραπανω και την αναφερει και το εγχειριδιο του 307. Το επαθα οταν αλλαξα την μπαταρια με μεγαλυτερη Shocked

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2007, 23:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά για την ιστορία, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι φταίει η σκόνη η οποία κάνει τα μοτεράκια να νομίζουν πως υπάρχει εμπόδιο και αλλάζουν φορά κίνησης....

Εγώ τη σκόνη την έβγαλα αλλά φως δεν είδα.... αλλά επειδή αυτό μου είπαν. Αυτό σας λέω σαν εναλλακτική!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης