Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jevito (Αντρέας) Μόλις έγραψα

307 1.6
Ένταξη: 14 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 01:37:11 Θέμα δημοσίευσης: (307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . . |
|
|
Πέρα από τα γνωστά προβλήματα (η 2α του σαζμάν, τον διακόπτη του φλας, τους συντονισμούς στις 2800rpm, το "τσικ τσικ" από την εξάτμηση όταν αφήνεις και πατάς το γκάζι, τους συντονισμούς της 5ης μετα τα 130Km/h κ.α.) προέκυψε και κατι καινουριο! Όταν κλείνω τα ηλεκτρικά παράθυρα, αυτά πολλές φορές στα μισά της διαδρομής αρχίζουν και κατεβαίνουν. Μάλλον είναι ο αισθητήρας αντίστασης εμποδίου . . . ειμαι εκτός εγγύησης άρα με βλέπω να πιάνω δουλεία με το κατσαβιδάκι μου. Σιγά μην το πάω στο συνεργείο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jevito στις Τρι 14 Δεκ 2004, 02:20:26, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsikis (Νικος) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6
Ένταξη: 03 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 366 Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 01:45:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και την είχα μυριστεί την δουλειά με τον ανιχνευτή εμποδίου !!
Γιαυτό εγώ δεν τα γουστάρω τα πολλά ηλεκτρικά ...
Τουλάχιστον αυτό δεν μου το έχει κανει ποτέ μέχρι στιγμής !!
μια φορά ψάρωσα σε ταξίδι όταν είχε βγει ένα μανίκι έξω και δεν έκλεινε το παράθυρο με τίποτα !!! παλι καλά το πήρα πρέφα νωρίς !!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TakisB (Τάκης) Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002
Ένταξη: 27 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Ίλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 08:51:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με το αυτοκίνητο να δουλεύει, κράτα πατημένο το διακόπτη του παραθύρου συνεχώς, μέχρι να κατέβει τελείως το παράθυρο, και μετά ακριβώς το ίδιο, μεχρι να κλείσει τελείως, και είσαι έτοιμος. Λέγεται "απώλεια μνήμης θέσης", και δεν είναι τίποτα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑΣΜΑ"!
Συμβαίνει σπάνια, και μόνο αν σβήσεις το αυτοκίνητο με "μισά" παράθυρα.
Πρόβλημα "άνευ σημασίας", και με απλή λύση! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 10:41:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο το ηλιθιο προβληματακι μπορεις να το παθεις και αν μεινεις απο μπαταρια. Η λυση ειναι αυτη που περιεγραψε ο φιλος παραπανω και την αναφερει και το εγχειριδιο του 307. Το επαθα οταν αλλαξα την μπαταρια με μεγαλυτερη 
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307aris (Vangelis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 36 Τόπος: ATHINA
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2007, 23:51:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απλά για την ιστορία, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι φταίει η σκόνη η οποία κάνει τα μοτεράκια να νομίζουν πως υπάρχει εμπόδιο και αλλάζουν φορά κίνησης....
Εγώ τη σκόνη την έβγαλα αλλά φως δεν είδα.... αλλά επειδή αυτό μου είπαν. Αυτό σας λέω σαν εναλλακτική! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|