PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τριγμοί...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία...
το αυτοκίνητο (μετά βέβαια και απο δική μου έντονη χρήση στον 1 1/2 χρόνο και στα 20000χλμ που έχω κάνει)...
ΤΡΙΖΕΙ!
Κάνει σα λεωφορείο του ΚΤΕΛ παλιάς γενιάς...
Τα πάντα τρίζουν... Ελατήρια; Φρένο στο άφημα; Εσωτερικά πλαστικά; Θέσεις; Κάτι στο καταραμένο ταμπλό που δέν μπορώ να βρώ τι; Έλεος!
Τον τρόπο τον ξέρω... τα manual και την όρεξη την έχω... Σέτ κατσαβίδια πήρα... Σπρεύ λαδιού θα πάρω σύντομα... Όλα οκ...

Λέω όμως εγώ... Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να τα κάνω στην peugeot; (είμαι εντός εγγύησης). Θεωρείται σαν εργασία εντός εγγύησης; Θα με πιστολιάσουν; Το έχει κάνει κάποιος άλλος;

Άλλο άσχετο... Τα τακάκια (αν τους τα πάω) μου τα αλλάζουν free στο service των 20000χλμ; Μη χρεώνομαι τζάμπα...

Υγ:Ντάξει δεν είναι και κουβάς... απλά εγώ είμαι περίεργος και μου την δίνει ο κάθε (πολύ μικρός) θόρυβος...

Αυτά... Smile

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, αν πας και τους πεις ετσι μην εκπλαγεις αν προσπαθουν να μην γελασουν. Απλα σκεψου ποσα 206 θα ηταν μεσα για να τους φτιαξουν τους τριγμους εντος εγγυσης. Δεν θα ειχαν χρονο για τιποτε αλλο οι μηχανικοι. Εγω οποτε εχω παει σε αντιπροσωπια με συνεργειο μια ζωη ειναι φισκα, παντα εχουν πολυ δουλεια (πληροφοριακα ποτε δεν το παω στη Πεζο για μαστορεματα). Σιγα μην κατσουν να κατεβαζουν ταμπλο και πορτες και παραθηρα και πλαστικα για να μας φταξουν τους τριγμους. Εκτως απ'αυτο το τι ειναι στην εγγυηση και τι οχι και για ποσο χρονικο διαστημα καθοριζεται απ'το εργοστασιο. Ξερεις τι θα σου πουν? " Φιλε εχεις κανει 20.000 χλμ σε Ελληνικους σκατο-δρομους, αυτο φταιει οχι τ'αμαξι." Και ξερεις τι? Δυστυχος θα εχουν και δικιο!!! Η μονη περιπτωση που θα καναν κατι ειναι να ηταν το αμαξι σου σχεδων καινουριο (π.χ. 3-4 μηνων) και να εκανε καποιον εντονο ασυνηθιστο τριγμο.
Αν ηθελες στιβαροτητα και ησιχια ας επαιρνες VW (Φολκβαγκεν Group).
Προς το παρων υπαρχει μια πολυ απλη λυση στο προβλημα σου (τζαμπα πραμα σου λεω) : ΔΗΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΗΚΗ !!!

Υ.Γ. Ισως σου φανει λιγο ηρωνικο το στυλ που σου απαντησα, αλλα θελω να ξερεις πως αυτη η ειρωνια δεν στρεφεται πρως εσενα αλλα πρως το ιδιο το προβλημα. Αν σε καθησιχαζει σκεψου πως και εγω που εχω κανει 70.000χλμ δεν εχω περισσοτερους τριγμους απ'οτι ειχα στα 25.000. Οποτε μαλλον θα το συνηθισεις.

Α, ναι. Τα τακακια ουτως η αλλος θα πρεπει να αλλαζοντε λιγο μετα τα 20.000χλμ γιατι ειναι αναλωσιμα (δεν αλλαζοντε στη εγγυηση αφου ο σκοπος τους ειναι να φθειρονται)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ε, αν πας και τους πεις ετσι μην εκπλαγεις αν προσπαθουν να μην γελασουν. Απλα σκεψου ποσα 206 θα ηταν μεσα για να τους φτιαξουν τους τριγμους εντος εγγυσης. Δεν θα ειχαν χρονο για τιποτε αλλο οι μηχανικοι. Εγω οποτε εχω παει σε αντιπροσωπια με συνεργειο μια ζωη ειναι φισκα, παντα εχουν πολυ δουλεια (πληροφοριακα ποτε δεν το παω στη Πεζο για μαστορεματα). Σιγα μην κατσουν να κατεβαζουν ταμπλο και πορτες και παραθηρα και πλαστικα για να μας φταξουν τους τριγμους. Εκτως απ'αυτο το τι ειναι στην εγγυηση και τι οχι και για ποσο χρονικο διαστημα καθοριζεται απ'το εργοστασιο. Ξερεις τι θα σου πουν? " Φιλε εχεις κανει 20.000 χλμ σε Ελληνικους σκατο-δρομους, αυτο φταιει οχι τ'αμαξι." Και ξερεις τι? Δυστυχος θα εχουν και δικιο!!! Η μονη περιπτωση που θα καναν κατι ειναι να ηταν το αμαξι σου σχεδων καινουριο (π.χ. 3-4 μηνων) και να εκανε καποιον εντονο ασυνηθιστο τριγμο.
Αν ηθελες στιβαροτητα και ησιχια ας επαιρνες VW (Φολκβαγκεν Group).
Προς το παρων υπαρχει μια πολυ απλη λυση στο προβλημα σου (τζαμπα πραμα σου λεω) : ΔΗΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΗΚΗ !!!

Υ.Γ. Ισως σου φανει λιγο ηρωνικο το στυλ που σου απαντησα, αλλα θελω να ξερεις πως αυτη η ειρωνια δεν στρεφεται πρως εσενα αλλα πρως το ιδιο το προβλημα. Αν σε καθησιχαζει σκεψου πως και εγω που εχω κανει 70.000χλμ δεν εχω περισσοτερους τριγμους απ'οτι ειχα στα 25.000. Οποτε μαλλον θα το συνηθισεις.

Α, ναι. Τα τακακια ουτως η αλλος θα πρεπει να αλλαζοντε λιγο μετα τα 20.000χλμ γιατι ειναι αναλωσιμα (δεν αλλαζοντε στη εγγυηση αφου ο σκοπος τους ειναι να φθειρονται)

ποιά ρε γερμανικά.

όλα τρίζουν !!!
mercedes, saab, vw.

τα γκολφ που φοράνε 70άρι προφίλ, εντάξει τρίζουν λιγότερο.

όλα τρίζουν και φταίνει οι δρόμοι μας.

για διαβάστε 4 τροχούς!!
Μιλάει για το άστρο που σβήνει !!!

klain κάνε σκάντζα και τα λάστιχα μπρος-πίσω.
μετά από 20000 km χραιάζονται αλλαγή εμπρός πίσω.
Λίγη διαφορά θα την δεις και από αυτό. Αλλιώς βάλε και εσύ 70άρι προφίλ.
Στο συνεργείο μπορείς να τους το πεις, και ότι σφίγγεται θα στον σφήξουν.
Οι κεντρικές βίδες του ταμπλό σφίγγονται από τον χώρο της μηχανής.
Δεν χάνεις και τίποτα να τους το πεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 18:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα αρχισε να τριζει κατι κοντα στη κολωνα του τιμονιου οταν πεφτω σε συνεχεις μικρες λακουβες.... καμια ιδεα???

eπισης τριζει καθισμα οδηγου τσικ τσικ...
τριζει παραθυρο οδηγου-συνοδηγου
τριζει ασφαλεια πορτας οδηγου αυτο που ανεβοκατεβαινει διοτι η τρυπα του ειναι καποια χιλιοστα μεγαλυτερη απο κατασκευης....
τριζουν πισω καθισματα εκει που πιανουν στο γνωστο σημειο...
τριζουν στις ραμπες των γκαραζ τα πισω πλαστικα ενωση ασπρου-μαυρου...
αλλα κυριλε πεζο πηρα το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου.........

περα απο τη πλακα καμια ιδεα κανεις ? πριν αρχισω τα καντηλια στη πεζο...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 09:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εμενα αρχισε να τριζει κατι κοντα στη κολωνα του τιμονιου οταν πεφτω σε συνεχεις μικρες λακουβες.... καμια ιδεα???

eπισης τριζει καθισμα οδηγου τσικ τσικ...
τριζει παραθυρο οδηγου-συνοδηγου
τριζει ασφαλεια πορτας οδηγου αυτο που ανεβοκατεβαινει διοτι η τρυπα του ειναι καποια χιλιοστα μεγαλυτερη απο κατασκευης....
τριζουν πισω καθισματα εκει που πιανουν στο γνωστο σημειο...
τριζουν στις ραμπες των γκαραζ τα πισω πλαστικα ενωση ασπρου-μαυρου...
αλλα κυριλε πεζο πηρα το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου.........

περα απο τη πλακα καμια ιδεα κανεις ? πριν αρχισω τα καντηλια στη πεζο...

εγώ θα σου πρότεινα, να πάρεις μερσεντές.

τότε θα καταλάβεις πόσο καλό αμάξι ήταν το 206 σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 09:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσον αφορά τριγμούς από τις πόρτες έχω να πω το εξής:
Όταν άλλαξα τα μαμά μπροστινά ηχεία, έντυσα τις πόρτες με ένα υλικό (νομίζω πισσόχαρτο) για να έχω καλύτερη ακουστική. Το αποτέλεσμα ήταν οι πόρτες να αποκτήσουν μια στιβαρότητα, ο ήχος όταν κλείνουν έγινε πιο γερμανικός Smile και το κυριότερο δεν έχω πια τριγμούς που να προέρχονται από αυτές. Τώρα είτε δεν ακούγονται λόγω της έξτρα ηχομόνωσης είτε εξαφανίστηκαν. Βέβαια τώρα ακούω αισθητά δυνατότερα τη μουσική Wink , αλλά και όσες φορές την έκλεισα για να ανιχνεύσω πιθανούς ύποπτους θορύβους, τριγμούς από τις πόρτες δεν άκουσα.
Αυτά και Χρόνια Πολλά.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 11:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
...έντυσα τις πόρτες με ένα υλικό (νομίζω πισσόχαρτο) για να έχω καλύτερη ακουστική. Το αποτέλεσμα ήταν οι πόρτες να αποκτήσουν μια στιβαρότητα, ο ήχος όταν κλείνουν έγινε πιο γερμανικός Smile και το κυριότερο δεν έχω πια τριγμούς που να προέρχονται από αυτές. .....Αυτά και Χρόνια Πολλά.

Χρονια πολλα και σε σενα.
Πολυ σωστη κινηση το ηχομονωτικο.
Μονο αν ακουσεις την διαφορα στον ηχο καταλαβαινεις γιατι αξιζει....!
Βεβαια βαραινει λιγο το αυτοκινητο αλλα τι να κανουμε...!
Θελουμε αιθουσα ακροασεων με ροδες!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 12:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτησεις-----

1) Βαραινει το τουτου αν βαλω ηχομονωτικο?? ποσο βαριανει δηλαδη??

2)ποσο πηγε για να ντυσεις τι πορτες με ηχομονωτικο?

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 12:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κάθε πόρτα βάρυνε γύρω στο 1 κιλό από το ηχομονωτικό. Συν το λίγο βαρύτερο ηχείο και το crossover πρέπει να πήγε το πολύ 2 κιλά. Νομίζω πάντως ότι δεν είναι άξια λόγου η αύξηση του βάρους από το ηχομονωτικό. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν και πιο βαριά. Αυτό που έβαλα εγώ είχε πάχος 3 με 4 χιλιοστά. Έδωσα και για τις 2 πόρτες 100 ευρώ (όλα μέσα και υλικό και τοποθέτηση).

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 13:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι σημαντικη η επιβαρυνση και το αποτελεσμα εχει μεγαλη διαφορ.
Βεβαια αν εισαι απο τους τυπους των φαναριων δεν σου κανει.
Βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις δεν βαζεις καθολου ηχοσυστημα!
Makis77 που το εφτιαξες?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 13:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα στον συνονόματο SOUND PROOF στη Θηβών (Ίλιον/Περιστέρι). Αυτόν και τον Καλογερόπουλο ξέρω να έχουν σεβαστή προϋπηρεσία με 206. Ήμουν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια και τον βοηθούσα ταυτόχρονα.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 18:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ'ενδιαφερει το βαρος γιατι ειναι που ειναι βαρυ το δικο μου......μην το βαρυνω κι'αλλο!!!

Χλωμο για ηχομονωση παιδια για μενα!! Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 19:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george αν αλλαξεις ηχεια η ηχομονωση επιβαλλεται .
ελα ρε το βαρος ειναι αμελητεο.
dynamat . εβαλα και ησυχασα και ελαφρυνα και την τσεπη μου κατα 150 ευρω .
μην φωναζετε, και μενα πολλα μου φαινονταν αλλα στον καλογεροπουλο οχι.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ (mario)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTI

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 00:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΠΕΖΩ ΓΙΑ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟ SPRAY ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ.

MAR PAP
Επιστροφή στην κορυφή
georgep206 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEYGEOT 206

Ένταξη: 28 Φεβ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 01:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εμένα το αμάξι μου έχει κάνει κοντά στα 52000 χιλιόμετρα και δεν έχω ακούσει ούτε ένα κιχ από το 206 μου (και το έχω πάει εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε καν δρόμος δεν υπήρχε εκεί), το μόνο που με ενοχλεί από την συμβίωση μου με το 206 μου είναι ο λίγο έντονος ήχος του κινητήρα ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές(αλλά μάλλον θα επενδύσω το καπό του κινητήρα με κάποιο ηχοαποροφητικο για να ηρεμήσω).
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 05:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

georgep206 έγραψε:
Παιδιά εμένα το αμάξι μου έχει κάνει κοντά στα 52000 χιλιόμετρα και δεν έχω ακούσει ούτε ένα κιχ από το 206 μου (και το έχω πάει εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε καν δρόμος δεν υπήρχε εκεί), το μόνο που με ενοχλεί από την συμβίωση μου με το 206 μου είναι ο λίγο έντονος ήχος του κινητήρα ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές(αλλά μάλλον θα επενδύσω το καπό του κινητήρα με κάποιο ηχοαποροφητικο για να ηρεμήσω).

Όταν το πήρες δεν είχε μονωτικό υλικό το καπό; Rolling eyes Confused
Κατάλαβα... Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 05:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κάνω την νύξη στο επερχόμενο (έπρεπε ήδη να το είχα κάνει) service και θα δώ....
Πάντως είναι κάτι που το πιστεύω ακράδαντα και γι αυτό πιστεύω πως δεν πρέπει να κράζω και την peugeot...
Άν δεν το ανέβαζα σε κατσάβραχα, δεν το τάραζα στα χειρόφρενα, δεν το υπερφόρτωνα, δεν το ανέβαζα όπου έβρισκα, και αν απέφευγα που και που και καμιά λακούβα, τότε το αμάξι δέν θα είχε κανένα πρόβλημα...

I suck λοιπόν και καλά να πάθω...
Sport οδήγηση μου ήθελα.... Πάρε τώρα τα κλαπατσίμπανα στη μάπα! (Αυτό γι αυτούς που δεν τα έχουν πάθει ακόμα)

Κρίση ειλικρίνειας η υπερβολικής ξυδοποσίας;

Φιλικά,
kl@inm@inGr

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 05:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Θα κάνω την νύξη στο επερχόμενο (έπρεπε ήδη να το είχα κάνει) service και θα δώ....
Πάντως είναι κάτι που το πιστεύω ακράδαντα και γι αυτό πιστεύω πως δεν πρέπει να κράζω και την peugeot...
Άν δεν το ανέβαζα σε κατσάβραχα, δεν το τάραζα στα χειρόφρενα, δεν το υπερφόρτωνα, δεν το ανέβαζα όπου έβρισκα, και αν απέφευγα που και που και καμιά λακούβα, τότε το αμάξι δέν θα είχε κανένα πρόβλημα...

I suck λοιπόν και καλά να πάθω...
Sport οδήγηση μου ήθελα.... Πάρε τώρα τα κλαπατσίμπανα στη μάπα! (Αυτό γι αυτούς που δεν τα έχουν πάθει ακόμα)

Κρίση ειλικρίνειας η υπερβολικής ξυδοποσίας;

Φιλικά,
kl@inm@inGr

Μια είναι η λύση φύλε καρντάση για τους τριγμούς και τους μικροθορύβους...
Βάζε δυνατά τη μουσική... Razz Cool Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 13:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτή μάλλον είναι και η πιο σίγουρη λύση... Twisted evil
Βέβαια με τα ωράρια που έχω, άν βάζω δυνατά τη μουσική ψάχνοντας παρκάρισμα 4-5 το πρωί έχω να φάω πολλές Splat
Οι γείτονες θα Cussing out και το επόμενο πρωί θα με πάρουν στην πλατεία και 2gunfire !
Οπότε πρέπει να βγάλω άκρη με την peugeot Armed :fist:

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Οκτ 2009, 00:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες διαβάζοντας αυτό το τόπ[ικ, θέλω λίγο να με διαφωτήσει κάποιος σε κάτι...
Τι ακριβώς κερδίζει κάποιος με την ηχομόνωση; Και αν ξέρουμε και πόσο περίπου πάει το μαλί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης