PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 RC εχετε προβλήματα μετα το πρόγραμμα βελτίωσης?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 20:03:45    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 RC εχετε προβλήματα μετα το πρόγραμμα βελτίωσης? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 1+1/2 χρόνο έχω το 207RC στο οποίο έχω κάνει περίπου 23.000χλμ. Σε γενικές γραμμές δεν έχω κανένα παράπονο απο το αμάξι ούτε έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο λίγο με άγχωσε ο manjokos με ένα το τοπικ περι προβλήματος στη τουρμπίνα αλλα θα το ελέγξω.
Νομίζω λοιπόν ότι έφτασε η ώρα να αρχήσω να σκαλίζω μπας και δώσουμε λίγο παραπάνο δύναμη. Μπήκα λοιπόν κι έψαξα στο Site σας και βρήκα ένα θέμα 52σελίδες για τους etuners και ακόμα ένα 20σελίδες για τον κόνδορα.
Επειδή όπως καταλαβαίνετε το να διαβάσει κανείς 70σελίδες επι πόσα τοπικ η κάθε μια είναι πράγμα αδύνατο, θα ήθελα αυτοί που έχετε βάλει πρόγραμμα να μου πείτε τα προβλήματα που σας παρουσιάστηκαν. Δε θέλω τα καλά λόγια και τους χαρούμενους ηδιοκτήτες. Θέλω αυτους που βάλαν πρόγραμμα και ταλαιπορήθηκαν ή ακόμα ταλαιπορούνται. Θα ήθελα να ξέρω τι προβλήματα βγήκαν και υπο πιες συνθίκες. Με νιάζει η γνώμη αυτού που του έβγαλε πρόβλημα γιατι το "σπάει" κάθε μέρα, αλλά με νοιάζει και η γνώμη του "συντηριτικού" οδηγού.
Θα ήθελα επίσεις (αν θέλετε) να αναφέρετε και σε ποιόν βάλατε το πρόγραμμα και μετα απο πόσο καιρο έβγαλε πρόβλημα.

Όπως είπα με το αμάξι όπως είναι τώρα είμαι υπερ-ευχαριστημένος και γι'αυτο θέλω να ξέρω. Αν είναι να πάω σε κάτι παραπανω και να είμαι με το χέρι στη τσέπη προτειμώ να μείνω όπως είμαι.

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε τον κονδορα ξεχνα τον. Μην πας για κανεναν λογο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
φιλε τον κονδορα ξεχνα τον. Μην πας για κανεναν λογο...

απο οτι ξερω δεν βαζει πλεον προγραμματα...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 12:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Αντώνη το δικό μου έχει 50000χλμ συνολικά και τα 30000χλμ είναι με πρόγραμμα από etuners.Προβλήματα από το πρόγραμμα κανένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα που μιλάμε.Μόνο τα κλασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σχεδόν σε όλους....δηλ. ESP και τρόμπα νερού.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 13:04:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Φίλε Αντώνη το δικό μου έχει 50000χλμ συνολικά και τα 30000χλμ είναι με πρόγραμμα από etuners.Προβλήματα από το πρόγραμμα κανένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα που μιλάμε.Μόνο τα κλασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σχεδόν σε όλους....δηλ. ESP και τρόμπα νερού.

σε αυτα τα προβληματα δεν εχει καμια σχεση το προγραμμα...το λεω για να μην τα μπερδεψη κανεις
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 21:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το έχει βρεί κανεις ώς τώρα;;;

http://www.overload-performance.gr/site/new-index.php?type=.&f=new-main

για πες τε καμιά γνώμη...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 22:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
Αυτό το έχει βρεί κανεις ώς τώρα;;;

http://www.overload-performance.gr/site/new-index.php?type=.&f=new-main

για πες τε καμιά γνώμη...

μιλισε για αξιοπιστια...οχι για κατι αγνωστο.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης