Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
animalinstict (Αντώνης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6RC
Ένταξη: 12 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Κ.Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Αύγ 2009, 20:03:45 Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 RC εχετε προβλήματα μετα το πρόγραμμα βελτίωσης? |
|
|
Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 1+1/2 χρόνο έχω το 207RC στο οποίο έχω κάνει περίπου 23.000χλμ. Σε γενικές γραμμές δεν έχω κανένα παράπονο απο το αμάξι ούτε έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο λίγο με άγχωσε ο manjokos με ένα το τοπικ περι προβλήματος στη τουρμπίνα αλλα θα το ελέγξω.
Νομίζω λοιπόν ότι έφτασε η ώρα να αρχήσω να σκαλίζω μπας και δώσουμε λίγο παραπάνο δύναμη. Μπήκα λοιπόν κι έψαξα στο Site σας και βρήκα ένα θέμα 52σελίδες για τους etuners και ακόμα ένα 20σελίδες για τον κόνδορα.
Επειδή όπως καταλαβαίνετε το να διαβάσει κανείς 70σελίδες επι πόσα τοπικ η κάθε μια είναι πράγμα αδύνατο, θα ήθελα αυτοί που έχετε βάλει πρόγραμμα να μου πείτε τα προβλήματα που σας παρουσιάστηκαν. Δε θέλω τα καλά λόγια και τους χαρούμενους ηδιοκτήτες. Θέλω αυτους που βάλαν πρόγραμμα και ταλαιπορήθηκαν ή ακόμα ταλαιπορούνται. Θα ήθελα να ξέρω τι προβλήματα βγήκαν και υπο πιες συνθίκες. Με νιάζει η γνώμη αυτού που του έβγαλε πρόβλημα γιατι το "σπάει" κάθε μέρα, αλλά με νοιάζει και η γνώμη του "συντηριτικού" οδηγού.
Θα ήθελα επίσεις (αν θέλετε) να αναφέρετε και σε ποιόν βάλατε το πρόγραμμα και μετα απο πόσο καιρο έβγαλε πρόβλημα.
Όπως είπα με το αμάξι όπως είναι τώρα είμαι υπερ-ευχαριστημένος και γι'αυτο θέλω να ξέρω. Αν είναι να πάω σε κάτι παραπανω και να είμαι με το χέρι στη τσέπη προτειμώ να μείνω όπως είμαι.
Born Hunters NOT the hunted... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rubal Μέλος

207 THP
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:23:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε τον κονδορα ξεχνα τον. Μην πας για κανεναν λογο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:43:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rubal έγραψε: | φιλε τον κονδορα ξεχνα τον. Μην πας για κανεναν λογο... |
απο οτι ξερω δεν βαζει πλεον προγραμματα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 12:34:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Αντώνη το δικό μου έχει 50000χλμ συνολικά και τα 30000χλμ είναι με πρόγραμμα από etuners.Προβλήματα από το πρόγραμμα κανένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα που μιλάμε.Μόνο τα κλασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σχεδόν σε όλους....δηλ. ESP και τρόμπα νερού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 13:04:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos68 έγραψε: | Φίλε Αντώνη το δικό μου έχει 50000χλμ συνολικά και τα 30000χλμ είναι με πρόγραμμα από etuners.Προβλήματα από το πρόγραμμα κανένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα που μιλάμε.Μόνο τα κλασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σχεδόν σε όλους....δηλ. ESP και τρόμπα νερού. |
σε αυτα τα προβληματα δεν εχει καμια σχεση το προγραμμα...το λεω για να μην τα μπερδεψη κανεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sasasj (Σάκης) Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715
Ένταξη: 25 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 339 Τόπος: Kozani
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |