PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγη αισθητηρα λ η καθαρισμα...?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 19:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη αισθητηρα λ η καθαρισμα...? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλοι συνοιδιοκτητες χαιρετε...ειμαι σχετικα καινουργιο μελος και αντιμετωπιζω ενα προβλημα...εδω και πολλες μερες εχω antipollution fault στην οθονη μου...η αντιπροσωπεια μετα απο διαγνωστικο ελεγχο βρηκε σφαλμα στον πρωτευον αισθητηρα λ..εχω ενα 307 με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος..εχω 110.000 χλμ και δεν εχω προβληματα παρα μονο αυτο..μετα απο πολυ ψαξιμο διαβασα και εμαθα οτι υπαρχει δυνατοτητα καθαρισμου του αισθητηρα..Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να βαλω χερι η να αντικατασταθει με εναν καινουργιο...?Σας ευχαριστω....

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 19:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να παρεις και μεταχειρισμενο...εγω ειχα παρει για το 206 γυρω στα 50Ε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 18:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια..τελικα τον εβγαλα,τον καθαρισα αλλα τιποτα...τελικα μαλλον εφαγε τα ψωμια του..αυτο που δεν ξερω ειναι οτι αν και εχω 110.000 χλμ ειναι δυνατον να τα παιξε....?

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 18:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Max307 έγραψε:
παιδια..τελικα τον εβγαλα,τον καθαρισα αλλα τιποτα...τελικα μαλλον εφαγε τα ψωμια του..αυτο που δεν ξερω ειναι οτι αν και εχω 110.000 χλμ ειναι δυνατον να τα παιξε....?

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την IAKOVOS στις Δευ 05 Οκτ 2009, 19:01:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 19:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Max307 έγραψε:

μετα το καθαρισμα του Λ κανε και μια διαγραφη του σφαλματοσ στην αντιπρωσοπια και το πιθανοτερο ειναι να επανελθει Arrow Idea

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης