tommi106s16 (ΘΑΝΑΣΗΣ) Μόλις έγραψα

106 GTI
Ένταξη: 09 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 10:59:22 Θέμα δημοσίευσης: 106 - Πρόβλημα με αντλία βενζίνης |
|
|
Τελευταία έχω πρόβλημα με την αντλία βενζίνης.
Την άλλαξα πριν 2-3 χρόνια λόγω προβλήματος της προηγούμενης κ πάλι με εργοστασιακή (μοντέλο 1.6 16ν του '98).
Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να επισκευαστεί η ίδια κ που μπορώ να το κάνω αυτό αν γίνεται, διαφορετικά τι λύσεις υπάρχουν σε aftermarket προϊόντα.
Δεν θέλω να βάλω πάλι την εργοστασιακή (αν τελικά πρέπει να αγοράσω καινούρια) γιατί μαθηματικά μετά από μερικά χρόνια θα τα φτύσει κι αυτή. Το αμάξι έχει ΦΠΕ, ροϊκή, ρυθμιστή πίεσης και ΡΤ52.
Επίσης, από 406 2.0 16ν έχω ακούσει ότι μπαίνει, αλλά δεν ξέρω αν μετά θα λειτουργεί ο δείκτης στάθμης βενζίνης...
Το δικό μου είναι μοντ. 98 με τα παλιά όργανα JEAGGER και οι καινούριες αντλίες για τα μοντέλα με όργανα VDO δουλεύουν μεν, αλλά χωρίς να δουλεύει ο δείκτης βενζίνης, οπότε χρειάζεται προσοχή κ σε αυτό... |
|
France_8v (Άγγελος) Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 13 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:23:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 - Πρόβλημα με αντλία βενζίνης |
|
|
tommi106s16 έγραψε: |
Το δικό μου είναι μοντ. 98 με τα παλιά όργανα JEAGGER και οι καινούριες αντλίες για τα μοντέλα με όργανα VDO δουλεύουν μεν, αλλά χωρίς να δουλεύει ο δείκτης βενζίνης, οπότε χρειάζεται προσοχή κ σε αυτό... |
Εξάλλου στα ίδια bar δουλεύουν κ του παλιού με τα jaeger κ με τα VDO... Το λοιπόν? 
Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι... |
|