Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 18:41:32 Θέμα δημοσίευσης: Καφρος και καθρεπτης... |
|
|
Καλησπερα παιδες ,σημερα ξεκινησα να ερθω απο λαμια αθηνα...εκει που επιασα πορεια για την εθνικη και περνουσα απο ενα δρομο με παρκαρισμενα με ~60χλμ ξαφνικα ενας ΚΑΦΡΟΣ ανοιγει την πορτα και βρηκα πανω του με τον καθρεπτη!!! το αποτελεσμα..ο καθρεπτης (το τζαμι) εξφενδονηστικε μεσα απο το ανοιχτο παραθυρο στον συνοδηγο μου και εσπασε ενα πλαστικο πανω απο τον καθρεπτη...αυτος αρχισε τα κουλα οτι ετσι ηταν και επεσα επιτηδες πανω του για να του παρω λεφτα να το φτιαξω και εφυγε τρεχοντας ενω πεταξε εξω απο το αμαξι 20ε! γυφτος για ονομα του θεου....τελικα πηγα σε εναν γνωστο φανοποιο και μου τον επισκευασε..δεν εχει οπτικα κουσουρια αλλα εαν κλεισω αποτομα την πορτα του συνοδηγου γυρναει λιγο ο καθρεπτης με αποτελεσμα να χρειαζεται ρυθμισμα καθε φορα που μπαινει μεσα καποιος!
κρατησα πινακιδα αλλα δεν ηθελα να μπλεξω με αστυνομια για παραποιηση οχηματος για εναν καθρεπτη..
ελεος απλα!!! Πολλοι "χαροντες" κυκλοφορουν...
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 19:07:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο που μου τη δινει στους απειθαρχους και ατερμονα βλακες ειναι οτι κανουν οτι κανουν και δεν γνωριζουν το ποιο σημαντικο..οτι πλεον δεν πληρωνεις μια σε περιπτωση τετοιου ειδους υλικης ζημιας!Κανεις μια φιλικη δηλωση κ τελος...ολα τ αλλα τα φροντιζει η ασφαλεια του!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 20:17:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω στην θεση σου θα τον κυνηγαγα μονο και μονο επειδη ειναι μλκς... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (8/2003)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:22:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω την πινακιδα του απλα ειπα να μην μπλεξω γιατι ηθελα να ερθω αθηνα και δεν μπορουσα να καθυστερησω..!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ypovoleas (manos) Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT
Ένταξη: 26 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: thesaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:28:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καποτε ακουσα οτι ενα παλικαρι πηγαινε στο χωριο του,λιγο εξω απο αυτο,σε εναν παραδρομο πεταγεται ενα αγροτικο και του κανει την πορτα σκ**ά!!!!βγαινει ο νεαρος και λεει στον μπαρμπα που οδηγουσε το αγροτικο.....'καλα τι κανεις?ειχα προτεραιοτητα' και ο μπαρμπας ολο νευρα του απαντα 'τιιιιιιι??????στο δικο μου χωριο εχεις εσυ προτεραιοτητα????????' δεν ειναι ανεκδοτο!!!μαλλον φιλε μου υπαρχουν και χειροτερα!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (8/2003)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 08:56:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eλεος!!κατι ανθρωποι...μα τι ανθρωποι!!
απαλευτοι εντελως..
και το καλυτερο ειναι οτι δνε ειναι καν φιλικοι..να σου πουνε "ναι ρε φιλε εφταιγα,θα το τακτοποιησουμε.." να σου κανουν μια δηλωση οπως ειπε ο φιλος παραπανω και τελος...απλα σε τσιτωνουν ακομα περισσοτερο και αποτελεσμα μηδεν...σε βγαζουν και χρεωμενο..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 09:15:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καφρος και καθρεπτης... |
|
|
reselie έγραψε: | και εφυγε τρεχοντας ενω πεταξε εξω απο το αμαξι 20ε! |
Ξεχασα να αναφερω πως η φυγη σε ατυχημα διωκεται ποινικα καθως ειναι πλημμελημα..
Οι εμπλεκομενοι στο ατυχημα υποχρεουντε να παραμεινουν στον τοπο του ατυχηματος..
Αρα μαλλον επρεπε να μην τον αφησεις να φυγει και αν το εκανε παλι τοτε επρεπε να το αναφερεις στην τροχαια...
Οσον αφορα το ποιος εφταιγε,ετσι οπως τα περιεγραψες εχεις και συ μεριδιο ευθυνης καθως υποχρεουσε συμφωνα με τον κοκ να αφηνεις πλευρικη αποσταση ενος μετρου απο τα σταθμευμενα οχηματα...εκτος αν ο χωρος ηταν περιορισμενος ή η σταθμευση του ηταν παρανομη!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (8/2003)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 09:18:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγκεκριμενα φαντασου οτι χωρουσαν 2 αμαξια διπλα διπλα με αποσταση μεταξυ τους 20cm περιπου .πολυ στενο δρομακι.οσο αναφορα τον αλλο με το που ανοιξε την πορτα ή θα επεφτα πανω του ή μετωπικα με καποιον αλλο...παλι καλα που συνεχισα ευθεια!!
εαν το τραβαγα περισσοτερο μονο και μονο επειδη εφυγε τι επιπτωσεις θα ειχε σε εμενα αυτο?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|