PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RC Πρωτο στο EVO!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:45:09    Θέμα δημοσίευσης: 207 RC Πρωτο στο EVO! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο evo αυτου του μηνα εχει συγκριτικο abarth essesee, corsa opc, ibiza cupra και 207rc και στο τέλος που τα καταταζει εχει πρώτο το 207 Wink λεει οτι εχει το ποιο άμεσο τιμονι πληροφορει πολυ καλυτερα απο τα υπολοιπα και σηκωνει πολυ ευκολα τροχο! πηραμε και μια πρωτια στον ειδικο εντυπο τυπο, μπραβο μας Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ayrton στις Τρι 20 Οκτ 2009, 14:18:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To oτι σηκωνει πολυ ευκολα τροχο τι πρωτια ειναι δλδ???
Scratch Scratch Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
To oτι σηκωνει πολυ ευκολα τροχο τι πρωτια ειναι δλδ???
Scratch Scratch Scratch

Και ομως το περιοδικο το αναφερει χαρακτηριστικα στα θετικα του αυτοκινητου για την στιβαροτητα του πλαισιου.

Επιστροφή στην κορυφή
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπευδω να το αγορασω να θαυμασω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ . Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαρακτηριστικη ατακα....το εσωτερικο του peugeot 207 rc αν και δειχνει τα χρονακια του ειναι ευχαριστο!!!ηθελα να ξερα πως οριζουν το μοντερνο...και επισης θα θελα και αλλα επειχηρηματα περα απο το οτι σηκωνει πισω ροδα σχετικα με το συγκριτικο....τους τρωμε ολους παντος στο 0-100:p
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 16:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

garrett156 έγραψε:
χαρακτηριστικη ατακα....το εσωτερικο του peugeot 207 rc αν και δειχνει τα χρονακια του ειναι ευχαριστο!!!ηθελα να ξερα πως οριζουν το μοντερνο...

Για μενα το εσωτερικο του ειναι απλα υπερπολυτελες και υπερσυγχρονο..!
Ετσι ειναι, αν εχεις συνηθισει σε απλο και σπαρτιατικο fiat της δεκαετιας του '90.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 17:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντικειμενικά πάντως έχοντας μπει και στα δύο, θα έλεγα ότι το RC δείχνει πιο "συμβατικό" σε σχέση με το cupra.

Και για ακόμη μια φορά στη Seat έκαναν το λάθος και δεν τοποθέτησαν ένα σωστό bucket τύπου Leon, κάτι στο οποίο το RC κερδίζει πολλούς πόντους.

Όντως το RC σε στροφιοδρομή είναι καλύτερο σε αίσθηση, το cupra ομως είναι μπροστά σε απόλυτες επιδόσεις, για να μην αναφέρω και το εξαιρετικό DSG.

Απογοήτευση η έλλειψη θερμοκρασίας λαδιού για το RC στο facelift...Κρίμα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ εμενα μια χαρα μου φαινετε ο εσωτερικος διακοσμος και ερχομαι απο 206 και octavia 5.τεσπα,προσωπικες προτιμησεις...οσο για το καθισμα εχεις δικιο φιλε απο πανω.ειδικα αν ειναι αυτο που ειδα στη φωτο στο περιοδικο ειναι αστα να πανε.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 20:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου κανει εντυπωση πως κανα χρονο πριν αυτοι που λεγανε
οτι το τιμονι ειναι το αδυνατο του σημειο,
"βαραινει αποτομα" ειναι ηλεκτρικο κτλ
οι ηδιοι τωρα το εκθεσιαζουνε... Rolling eyes

τοσο αποστειρωμενα ειναι τα αλλα ωστε να βγαινει του RC καλυτερο ολων?
ενταξει αντικειμενικα για ηλεκτρικο ειναι καλο,
και αν εισαι εξοικοιωμενος μπορεις να καταλαβεις τι γινεται στις μπροστινες σου ροδες.
αλλα δεν μπορει να συγκριθει σαν αισθηση πχ με του κλειω ΙΙ ΡΣ
(που παταγες κερμα και ηξερες οτι ειναι των 2 ευρω... Very happy )
Απο εκει και επειτα η εμφανιση μεσα εμενα δεν μου φαινεται καπου
αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
Στο θεμα του στριψηματος δεν εχω οδηγησει τους ανταγωνιστες του
αλλα με σιγουρια μπορω να πω οτι το γαλλακι "ειναι αλλου"
απο θεμα στριψηματος.
Θυμιζει παλια σχολη φιλτραρισμενη βεβαια με τα συγχρονα στοιχεια...
για αλλους ειναι καλο για αλλους κακο,
σιγουρα ομως εινα θετικο οτι το ESP απενεργοποιειται Wink

Απο εκει και επειτα δυναμη εχει
αλλα δεν το "δειχνει",
δηλαδη δεν ακουγεται,
δεν σφυριζει η τουρμπηνα δεν ακουγεται να φυσαει και να ξεφησαει.
(παρα μονο αν περνας σε καμια νησιδα 5 το πρωι και εχεις στησει αυτι εξω απο το παραθυρο Very happy )
Παντως αν ειχε καποιας μορφης DSG σασμαν το γαλλακι μας δε πιστευω οτι θα ειχε αντιπαλο... Cool
Αλλα και οπως ειναι
σιγουρα αποτελει μια απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει ενα all around GTI
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 20:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κιτρινος ελληνικος τυποοοοοοςςς!!!! Evil
Το φωναζω εδω και χρονια και το λεω εκ των εσω! Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 08:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει το εσωτερικο του RC μπροστα στο 106 rallye που ειχα ειναι deluxe Laughing υπερπολυτελειας Very happy Παντως ειμαι σιγουρος οτι εαν στο συγκριτικο υπηρχε το clio2.0 sport θα ημασταν στην δευτερη θεση γιατι το clio οδηγικα ειναι οτι καλυτερο. Δεν νομιζω οτι οι δημοσιογραφοι γραφουν κατι διαφορετικο απο αλλες φορες, και σε αλλα συγκριτικα που εχω διαβασει το rc το ειχαν παντα πανω απο το abarth και το opc και σταθερα πισω απο το clio.

Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 le mans (χωρίς αυτοκόλητα)

Ένταξη: 14 Ιούν 2009
Τόπος: Aνοιξη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το αυτοκίνητο της δοκιμής είναι δικό μου και το πήγα για την φωτογράφηση μιας και γνώριζα τον αρχισυντάκτη, επειδή η ελληνική αντιπροσωπεία δεν δίνει δημοσιογραφικό αυτοκίνητο, αλλά ούτε αυτοκίνητο για test drive, όπως φαντάζομαι γνωρίζετε ήδη. Εγώ με τον αρχισυντάκτη έχω μιλήσει 2 φορές όλες κι όλες, οπότε δεν έχω λόγω να τους υποστηρίξω, αλλά τα παιδιά φαίνεται ότι το γουστάρουν αυτό που κάνουν πολύ και έχουν μεγάλη κ**λα. Ειδικά το παλικάρι που έγραψε το συγκριτικό. Το αυτοκίνητο μου είπαν ότι το είχαν οδηγήσει παλιότερα και το ήξεραν. Εγώ πήγα μόνο για τη φωτογράφηση και το δικό μου αυτοκίνητο το οδήγησαν μόνο για κάποια σημεία της φωτογράφησης, αλλά και πάλι όχι σε όλα, αφού στο εξώφυλλο για παράδειγμα οδηγάω εγώ. Όσο για το συγκριτικό, αυτά που μου είπαν είναι τα εξής. Το πούντο είναι πολύ αναξιόπιστο αυτοκίνητο και βγάζει τη δύναμη πολύ απότομα πράγμα που χαλάει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Το κούπρα είναι πολύ δυνατό στην ευθεία, αλλά πολύ μέτριο ως κακό στο στροφιλίκι λόγω μεγάλων κλίσεων που πέρνει και μη απενεργοποίησης του esp. Δηλαδή είναι πολύ ουδέτερο. Το κορσάκι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, πιο δυνατό και με πιο ωραίο ήχο από το δικό μας, αλλά ο πέζαρος κερδίζει στην αίσθηση του τιμονιού και τη γενικότερη συμπεριφορά στις στροφές. Όσο για το κλίο, εννοείται ότι είναι πολύ μπροστά και όπως μου είπαν, αυτός είναι και ο λόγος που δεν το βάλαν στο συγκριτικό, αφού θα ήταν αδικία για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να συγκριθούν για ακόμα μια φορά με ένα τόσο καλό αυτοκίνητο και φυσικά να χάσουν πάλι με διαφορά!

"Στην πρωτη στροφή μπήκα τρένο..
Στη δεύτερη στροφή μπήκα πόρτες γιατί τσίμπησα το φρένο..."
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πληροφορίες εκ των εσω Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα! Laughing Από έναν άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με τον "τύπο". (ειδικό τύπο, κίτρινο τύπο, τέλος πάντων "τον τύπο".)

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Λοιπόν θέλω να μάθεις, αφού είσαι εκ των έσω, πόσα λεφτά δώσατε για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα. Άρε παραγκα που είνα η peugeot.....

χαχαχα!
ζηλεύετε ρε! που δεν μπήκατε στο evo! μουχαχαχα!
ζηλεύετε γιατί η πεζό μόνο για το 207 έδωσε φράγκα για να το κάνει διάσημο στον κίτρινο( ; ) τύπο ! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ ας είναι καλα ο oustampas γιατί από την peugeot...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oustampas έγραψε:
και βγάζει τη δύναμη πολύ απότομα πράγμα που χαλάει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου. .
Ακριβώς αυτό είναι ένα από τα ατού του 207rc γραμμική δύναμη, όχι ξεσπάσματα ιδανικό για στροφές.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Όντως το RC σε στροφιοδρομή είναι καλύτερο σε αίσθηση, το cupra ομως είναι μπροστά σε απόλυτες επιδόσεις, για να μην αναφέρω και το εξαιρετικό DSG.

Πάντως σε μια βόλτα στα Γερμανόφιλα forum, είναι πολλά τα προβήματα που αντιμετωπίζουν με το καινούριο DSG 7 το οποίο βγάζει απ ότι λένε παιδικές αρρώστιες ακόμα σε σημείο να αναφέρουν τους κατόχους του συγκεκριμένου πειραματόζωα και ότι βιατηκαν να το βγάλουν στην αγορά....διαμαρτυρόμενοι για τη μη χρησιμοποίηση του παλιού σίγουρου δοκιμασμένου DSG 6

Υ.Γ. Συνάδελφε κούκλα το RC Lemans κι εγώ χωρίς αυτοκόλλητα είμαι και βλέπω και το δικό σου στις φωτογραφίες και το καμάρωνω! Φτου! και καλοτάξιδα να είναι...
Αυτό το παρμπρίζ που μοβίζει σε συνδιασμό με το άσπρο χρώμα του αυτοκινήτου και σε εμάς αλλά και στους ζηλιάριδες της Opel είναι όλα τα λεφτά.! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 14:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Πάντως σε μια βόλτα στα Γερμανόφιλα forum, είναι πολλά τα προβήματα που αντιμετωπίζουν με το καινούριο DSG 7 το οποίο βγάζει απ ότι λένε παιδικές αρρώστιες ακόμα σε σημείο να αναφέρουν τους κατόχους του συγκεκριμένου πειραματόζωα και ότι βιατηκαν να το βγάλουν στην αγορά....διαμαρτυρόμενοι για τη μη χρησιμοποίηση του παλιού σίγουρου δοκιμασμένου DSG 6

Υ.Γ. Συνάδελφε κούκλα το RC Lemans κι εγώ χωρίς αυτοκόλλητα είμαι και βλέπω και το δικό σου στις φωτογραφίες και το καμάρωνω! Φτου! και καλοτάξιδα να είναι...
Αυτό το παρμπρίζ που μοβίζει σε συνδιασμό με το άσπρο χρώμα του αυτοκινήτου και σε εμάς αλλά και στους ζηλιάριδες της Opel είναι όλα τα λεφτά.! Wink

Nα σαι καλά φίλε. Ευχαριστώ και καλοτάξιδα να ναι τ αμαξάκια μας. Πάντως για το σασμάν του κούπρα μου είπαν ότι οι 7 σχέσεις είναι υπερβολικές για την δύναμή του, παρότι είναι πολύ καλό και γρήγορο σασμάν. Αυτό που μου εξήγησαν είναι ότι έχει πάρα πολλές σχέσεις και αν το έχεις στο D δεν ξέρει ποια να πρωτοβάλει και μπερδεύει μόνο του ή κάνει συνεχείς άσκοπες αλλαγές, ενώ η απουσία χειροκίνητης έκδοσης μειώνει την ευχαρίστηση για κάποιους. Το σειριακό πάντως είναι πολύ γρήγορο.

Παράθεση:

Pughell έγραψε:

Λοιπόν θέλω να μάθεις, αφού είσαι εκ των έσω, πόσα λεφτά δώσατε για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα. Άρε παραγκα που είνα η peugeot.....

χαχαχα!
ζηλεύετε ρε! που δεν μπήκατε στο evo! μουχαχαχα!
ζηλεύετε γιατί η πεζό μόνο για το 207 έδωσε φράγκα για να το κάνει διάσημο στον κίτρινο( ; ) τύπο ! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ ας είναι καλα ο oustampas γιατί από την peugeot...

Αυτό μου έλεγε και το παλικάρι που έγραψε το άρθρο.
"Από τα καινούργια γαλλικά αυτοκίνητα, δύο ξεχωρίζουν. Το δικό μας και φυσικά το κλίο! Πόσο Μαλ... είναι στην peugeot να καίνε το καλύτερο αμάξι τους και να μην το δίνουν στους δημοσιογράφους."[/quote]

Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 14:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν τα καταφλερνω και πολύ καλά με τις παραθέσεις κειμένων Confused [/quote]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης