PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εσύ πόσα πιάνεις?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 17:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Εσύ πόσα πιάνεις? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναφερομαι στην τελικη ταχυτητα του αυτοκινητου μας,τελευταια με εχει απασχολησει πολυ γιατι ενω το δικο μου δηλωνετε απο το εργοστασιο και τα περιοδικα οτι πιανει 198 πραγματικα χιλιομετρα στο δρομο,στο κοντερ δεν βλεπεις πανω απο 193χιλομετρα παρολο το σφαλμα του ταχυμετρου!
Θα θελα να πει ο καθενας εδω την εμπειρια του για επιπεδο δρομο για να δουμε τι γινετε με τα μωρα μας!Ενδιαφερον θα εχουν οι βελτιωμενοι!

Υ.Γ.δεν ηξερα που αλλου να γραψω τον προβληματισμο μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 17:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω μέχρι 190 πάει το σκασμένο.....παίζει κάνας ηλεκτρονικός κόφτης ίσως????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 20:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

210 χαλαραααααα σε ευθεία της Εγνατίας στην Ξάνθη.
Δεν το είχα σανιδώσει ούτε πήγαινα για επίδοση. Έτυχε να το προσέξει η joulia όταν κατεβαίναμε στο 2o touring.
Υ.Γ. : Το εργαλείο κουβαλούσε και επιβάτη πίσω παρακαλώ και ήταν φορτωμένο σαν το γαϊδούρι (αποσκευές από 3 γυναίκες... - μπορείς να φανταστείς- μη σου πω για τις κουβέρτες και τα άλλα αξεσουάρ εκστρατείας... )
Δηλαδή αν το πατήσω μόνη μου πόσα θα πιάσω; Θα σπάσω το φράγμα του ήχου; Laughing Laughing Laughing ... Μπαααααα, μάλλον θα πετάξω με τα κιλά που έχω... Confused )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 21:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.4 75hp
με λαδι μαμα (bp) 175 με το ζόρι!!!
με λαδι τοταλ 9000 180 άνετα! κ φορτωμενος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 21:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

210 στις 5800 στροφές με "μαμά" το αυτοκίνητο,απλά λάδια και 2 επιβάτες... (στην ευθεία της Τρίπολης).Τα 200 παρακάτι τα πιάνει σχετικά εύκολα.Μετά χρειάζεται λίγος χρόνος για να ανεβάσει..

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 22:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω σε κατηφορα (διοδια Αφιδνων) με Motul και μαμα ζαντολαστιχα εχω πιασει 191 μονος, 189 με 2 και 185 με 3 ατομα (εκανε και "misfires" σ'αυτη την περιπτωση λογω κακης βενζινης)..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 00:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ισιάδι 205-210 ανάλογα. Σε καλή κατηφόρα έχω δει 220+ με το στροφόμετρο να φλερτάρει με τον κόφτη στις 6500σαλ, τον δείκτη λαδιού με τους 145 βαθμούς, πάντα με TOTAL 9000 Quartz 5W40, οπότε και σήκωσα πόδι για καλό του μοτέρ.

Οι 16άρηδες που δεν βλέπουν 200, να αλλάξουν λάδια. Πιθανότατα να φορούν στο μοτέρ 50άρι λάδι.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 01:47:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα τι εχει και δεν παει ρε γ Evil
Και σε γκρεμο δεν εχω δει πανω απο 210
Aυτο με το λαδι που βραζει με προβληματιζει πολυ. Confused Confused Confused
Δεν ξερω αν ειναι ακινδυνο Question Question
Το shell που βαζει η πεζο εχω,υπαρχει οντως διαφορα?στη θερμοκρασια?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 02:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ τα 200 τα βλέπω κάθε φορά που το ανοίγω για να τα πιάσω!σε κατηφορίτσα είδα χτες 215 και πήγαινε και άλλο!
Εγνατία οδός για Κομοτηνή,195-200 ακατεβατα με 4 άτομα και το λάδι ΤΟΤΑL 5w40 να μην έχει ανεβεί ποτέ πάνω από 140 βαθμούς!!!Έπαθα πλάκα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 02:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρια ατομα στο αυτοκινητο ευθεια και η βελονα τερματισμενη στα 230 χιλιομετρα και στις 6700 στροφες.ειχα αλλες στη χειροτερη 500 στροφες!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 06:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
τρια ατομα στο αυτοκινητο ευθεια και η βελονα τερματισμενη στα 230 χιλιομετρα και στις 6700 στροφες.ειχα αλλες στη χειροτερη 500 στροφες!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εγώ ακόμα δεν τα έχω δει τα 230 Sad
Μέχρι 215 έχω πάει στις 6000+. Αλλά αυτήν την Κυριακή θα τα δω σίγουρα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 07:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα 1600άρια με multiplex είναι ποιο βαριά (τελικά) κατά 50 κιλά ... αυτό σημαίνει ότι χάνουν σε επιδόσεις ...
Επίσης το multiplex και ο τρίφισος της SAGEM κάνει την μηχανή ποιο ελεγχόμενη .... και νομίζω ότι ο κόφτης είναι ποιο άμεσος ....

υ.γ. εγώ το πήγα μέχρι τα 190... μετά πέθαινε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vini στις Δευ 14 Απρ 2003, 08:20:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σε ευθεία 205-210, σε κατηφόρα έχω δεί και 220!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δεί 215 σε ευθεία.... Σε κατηφόρα πάει τα αντερά του... 220+
Ομως σπάνια να το "σπάσω" έτσι. Συνήθως δύσκολα αγγίζω τα 180 - 190 για λόγους ασφαλείας...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω γράψει στο κοντέρ 185 και σήκωσα το πόδι για ...τον φόβο των Ιουδαίων (πλησίαζα σε διόδια και δεν ήθελα να συπληρώσω το άλμπουμ της αστυνομίας με τη δική μου φώτο...)
Όλα αυτά, αν λάβουμε υπόψη και την αεροτομή, που κόβει σίγουρα μερικά χλμ, κάτι θα ξέρει και ο pduke...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω δει 190 σε κατηφόρα με δύο άτομα με τα 300V. Με τα Total 9000 ή τα 8100 που έχω τώρα δεν το έχω δοκιμάσει.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Εμενα τι εχει και δεν παει ρε γ Evil
Και σε γκρεμο δεν εχω δει πανω απο 210
Aυτο με το λαδι που βραζει με προβληματιζει πολυ. Confused Confused Confused
Δεν ξερω αν ειναι ακινδυνο Question Question
Το shell που βαζει η πεζο εχω,υπαρχει οντως διαφορα?στη θερμοκρασια?

Αχχχχχχχ.........................

Κοίταξε όλα τα topic σχετικά με τα λιπαντικά και πιστεύω θα βρεις τις απαντήσεις που θες.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης με το 106XR 1400 του '94 είδα 195 κοντέρ στην εθνική της Τρίπολης, γυρνώντας από Ναύπλιο πρόπερσι το καλοκαίρι. Έφτασα Αθήνα σε 1,5 ώρα περίπου Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 08:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω στην ευθεια της Θηβας εχω δει 215 (δεν ξερω ποσες στροφες ειχαγιατι κοιταζα να περασω το focus που προσπαθουσε να με περασει,αφηστε που σε καπια φαση αφησα γιατι ειχα γινει μουσκεμα, αλλα τον περασα).Παντος πιστευω οτι ολα τα 16αρια πρεπει να βλεπουν 200 σχετικα ευκολα,αν δεν τα βλεπουν,οπως ειπε και ο Μιλτος,πρεπει να ειναι θεμα λαδιων...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 09:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
210 χαλαραααααα σε ευθεία της Εγνατίας στην Ξάνθη.
Δεν το είχα σανιδώσει ούτε πήγαινα για επίδοση. Έτυχε να το προσέξει η joulia όταν κατεβαίναμε στο 2o touring.
Υ.Γ. : Το εργαλείο κουβαλούσε και επιβάτη πίσω παρακαλώ και ήταν φορτωμένο σαν το γαϊδούρι (αποσκευές από 3 γυναίκες... - μπορείς να φανταστείς- μη σου πω για τις κουβέρτες και τα άλλα αξεσουάρ εκστρατείας... )
Δηλαδή αν το πατήσω μόνη μου πόσα θα πιάσω; Θα σπάσω το φράγμα του ήχου; Laughing Laughing Laughing ... Μπαααααα, μάλλον θα πετάξω με τα κιλά που έχω... Confused )

Λια δεν παιζει ρολο το βαρος στην τελικη.Απλα οταν κουβαλας βαρος αργει να βγαλει τα χιλιομετρα......αλλα θα τα βγαλει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Επόμενη
Σελίδα 1 από 38

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης