PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμένου)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 11:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμένου) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα αφορά μόνο το "σπαρτιάτικο" Peugeot 106 Rallye λευκό με τις λευκές μεταλλικές ζάντες ΜΟΝΤΕΛΟ 1994-1995 (8βάλβιδο /1300cc)
(χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές ή πειράγματα).

Εχω βρει από κάποια κονέ ένα κομμάτι σε τρελή τιμή και με κανονικά χιλιόμετρα ... και όπως ισχυρίζονται είναι και άριστο ... (πάντα σε γκαράζ)
Το αυτοκίνητο έχει πάνω ένα τελικό της Sebring και ένα φιλτράκι green στο φιλτροκούτι ... Ανάρτηση εργοστασιακή και λάστιχα καινούρια της yokohama (A539) ... Tα υπόλοιπα είναι εργοστασιακά ακόμα και τα ηχεία ...
Ηταν και είναι το 2ο αυτοκίνητο ... σε μία οικογένεια φίλων ...

Μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο αυτοκίνητο ?
Ξέρετε να μου πείτε κάποια χαρακτηρηστικά ? ?
Πέρνει καμιά "ήρεμη" βελτίωση ?
Η τιμή του είναι περίπου στο μύριο ... είναι καλή ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 11:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω, ότι η τιμή είναι πολύ καλή!! Ειδικά άμα είναι σε τόσο καλή κατ/σταση όπως μας την περιγράφεις.

Αν τελικά δεν κάνεις την κίνηση για να το πάρεις, ενδιαφέρομαι και εγώ για το αμάξι Very happy

Την Πέμπτη θα τα πούμε και από κοντά Wink Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 12:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σε ενδιαφερει 205 rallye 1300 γνησιο, ατρακαριστο, σε εξαιρετικη κατασταση, πες....

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 13:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
αν σε ενδιαφερει 205 rallye 1300 γνησιο, ατρακαριστο, σε εξαιρετικη κατασταση, πες....

oπ!! για πες ... πληροφορίες ... !!!
πεστα όλαααα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 13:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Τι είπες τώρα?Silly

Τα λένε αυτά τέτοιες εποχές? Confused Confused Confused Confused Confused

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 18:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:
Το θέμα αφορά μόνο το "σπαρτιάτικο" Peugeot 106 Rallye λευκό με τις λευκές μεταλλικές ζάντες ΜΟΝΤΕΛΟ 1994-1995 (8βάλβιδο /1300cc)
(χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές ή πειράγματα).

Kανείς δεν έχει κάτι αντίστοιχο για να με βοηθήσει λιγάκι ...??
Την Παρασκευή θα ανέβω Λαμία να το δω ... και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω ... ??

Ρε παιδιά! Κανείς ΔΕΝ έχει 106 εδώ μέσααααα, να μου πει δύο πράγματα ?????

...μου φαίνεται ότι πρέπει να βάζω κανένα θηλυκό να ανοίγει τα θέματα μου... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 06:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει για το 13αρι είναι ο pughell.Μήπως να του έστελνες κανενα pm?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει για το 13αρι είναι ο pughell.Μήπως να του έστελνες κανενα pm?

ευχαριστώ ρε φίλε Μάκη ... Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2003, 09:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο αντι να ρωτησεις τον Pughell τι να προσεξεις,δεν τον ρωτας ποσο δινει το δικο του Question Question Question Εχει ενα ιδιο με αυτο που θες να παρεις σε μαυρο χρωμα και το πουλαει για να παρει το CLIO 1800 16v του Ντινου.
Το ειδα χθες και μιλαμε το αμαξακι δεν παιζετε.Εχει και πολλα κοματια απο την PEUGEOTSPORT επανω οπως και εγκεφαλο.Για καντου μια ερωτηση Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2003, 07:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νικο αντι να ρωτησεις τον Pughell τι να προσεξεις,δεν τον ρωτας ποσο δινει το δικο του Question Question Question Εχει ενα ιδιο με αυτο που θες να παρεις σε μαυρο χρωμα και το πουλαει για να παρει το CLIO 1800 16v του Ντινου.
Το ειδα χθες και μιλαμε το αμαξακι δεν παιζετε.Εχει και πολλα κοματια απο την PEUGEOTSPORT επανω οπως και εγκεφαλο.Για καντου μια ερωτηση Wink Wink Wink

Βασικά πηγα και το είδα το 106 στην Λαμία ...
Πολύ καλό, απείραχτο , εργοστασιακό ... μόνο εξάτμιση είχε ... Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι το χρώμα του, τα είχε φτύσει λιγάκι κυρίως στους προφυλακτήρες ... Νομίζω ότι έχει φάει χτυπηματάκια (ελαφριάς μορφής) ... έχει φάει το χρώμα στους προφυλακτήρες (μάλλον λόγω ηλικίας) ...
Κατά τα άλλα, ζητάει το παληκάρι 4.000euro μετρητά ... τα οποία μου φάνηκαν πολλά ...

Νομίζω οτι με τόσα λεφτά παίρνω κάτι καλύτερο και με δόσεις ... και ποιο προσεγμένο ... εξωτερικά ...

Θα δούμε ...

υ.γ. Νίκο ψάχνω μόνο λευκό με λευκές μεταλλικές ζάντες ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης