PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207RC κομπιασμα στις 5000 στροφες...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 11:06:41    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207RC κομπιασμα στις 5000 στροφες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τελευταιο διαστημα το rcaki μου παρουσιαζει το εξης... Για ενα φασμα 500 στροφων περιπου (απο τις 5300-5800) κομπιαζει εντονα. Μου το κανει τις περισσοτερες φορες οχι όλες και είναι πολυ εντονο στην 2α. Εχτες που το δοκιμασα αρκετα ειδα οτι το κανει και στισ αλλες ταχυτητες αλλα στην 2α ειναι πιο αισθητο σε σημειο που μερικς φορες να νομιζω οτι εχω βαρεσει κοφτη... Μετα τις 5800 ξαναξυπναει και ανεβαζει κανονικα μεχρι τον κοφτη. Το αμαξι φοραει μονο ενα προγραμμα απο kondor (το οποιο το ειχε βαλει ο προυγουμενος ιδιόκτητης οποτε δεν γνωριζω κ πολλα), ενα φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι, και εχω αλλαξει και τα σωθικα της σκαστρας απο VAG. Επισης να αναφερω οτι δεν ειναι απο βενζινες μιας και βαζω παντα 100αρα και δοκιμασα 2-3 πρατηρια μονο και μονο για αυτο το λογο και οτι το αμαξι γενικα δουλευει σχετικα πλουσιο...

Εχει κανεις καμια ιδεα απο που να αρχισω να ψαχνω τι παιζει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 11:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαζετε ρε ενα "ΧΧΧ - " (όπου ΧΧΧ το μοντελο του αμαξιου) στον τίλτο του τόπικ...

δεν εχετε δει τοσο καιρό πως ειναι ονοματισμένα τα περισσότερα τόπικ
ολα οι Mod πρέπει να τα κάνουν Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 11:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις δικιο ρε μεμ... Wink THP ομως ενας δεν ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 11:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι...
αλλα καλό ειναι να ξέρουμε σε τι αμαξι αναφέρεται το κάθε τόπικ...
(υπάρχει και μια σκέψη για το μέλλον να χωριστεί το φόρουμ ανα μοντελο, αλλα θέλει πολυ δουλεια)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 17:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλία, αυτό τις περισσότερες φορές είναι πολλαπλασιαστής που ετοιμάζεται να αποδημήσει εις κύριον.

Λίγο πριν το τέλος της ζωής του, αρχίζει να κάνει σαχλαμάρες και ρεταρίσματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσο περισσότερο κρύο έχει έξω, τόσο πιθανότερο να το δεις.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 19:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε στελιο μου περασε απο το μυαλο να ειναι απο αναφλεξη αλλα με 23000 και αλλαγμενα μπουζι μου φανηκε δυσκολο... θελω το σκ που θα εχω χρονο να δω και το φιλτρο (που και αυτο το εχω καθαρισει σχετικα προσφατα) και να βαλω μια πανω και την μαμα σκαστρα να δω αν θα γινει κατι. Αν ειναι πραγματι πολλαπλασιαστης μποροθμε να το δουμε καπως αμα το παω στην αντιπροσωπεια? ειναι και οτι δεν το κανει παντα ρε γα**το και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το κανει κ οταν τους το παω (βαση Μερφυ Very happy )...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 22:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ανησυχείς καθόλου, τυχαίνει καμιά φορά χωρίς να φταίει ούτε το φίλτρο,
ούτε η σκάστρα, ούτε τα μπουζί.

Θέλεις κατασκευαστικό ελάττωμα, θέλεις ελαττωματική παρτίδα, έχει τύχει να αλλαχθούν πολλαπλασιαστές στο παρελθόν σε αυτοκίνητα με πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από το δικό σου.

Τα συμπτώματα είναι πολύ παρόμοια με αυτά που περιγράφεις.

Για να αποφύγεις το νόμο του Μέρφι δοκίμασε τα παρακάτω:
Αν το ζεστάνεις καλά και του κάνεις μερικά γερά πατήματα, σίγουρα θα σου εμφανίσει το πρόβλημα. Γιατί οι πολλαπλασιαστές επηρεάζονται αρνητικά από τη ζέστη.

Όταν ρετάρει μερικές φορές θα δεις στην κεντρική οθόνη να γράφει "Antipollution fault", οπότε και θα μπορείς να τους το δείξεις στην αντιπροσωπεία, γιατί θα σου ανάψει το λαμπάκι του κινητήρα (check engine) και θα καταγράψει το σφάλμα.

Βάσει του σφάλματος θα καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν πολλαπλασιαστή/μπουζί ή και τα δύο για να ισιώσει.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 22:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ στελιο σε ευχαριστω πολυ.... δεν εχει βγαλει σφαλμα ακομα αλλα θα το κανω να βγαλει.. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 22:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το ζορίζεις ψηλά και βλέπεις ότι δεν την παλεύει είναι σίγουρα πολ/στες.
Μου το έχει κάνει και μένα μετά συνέρχτε πάλι...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης