Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 21:57:36 Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 gt τριγμος στο πενταλ γκαζιου |
|
|
Εχω 1500 χλμ και ενω στην αρχη ηταν ολα οκ μετα τα 1000 χλμ νοιωθω τριγμους στο γκαζι.Δεν το κανει παντα.Εχω προσεξει πως ΤΟ κανει αν δεν το παω ροπατα στις 3000 3500στρ και αλλαζω ταχυτητα στις 2000 .Ειναι φυσιολογικο? ..και κατι τελευταιο ακουω διαφορους θορυβους οι οποιοι κατα καιρους εξαφανιζονται (ειτε μεσα στο σαλονι ειτε εξωτερικοι).Ενας ομως ηχος ,μεταλικος χτυπαει πισω αποτον οδηγο και κατω απο το παραθυρο.Ακουγεται απο εξω σχεδον παντα σε καθε σαμαρακι/λακουβα. Ξερει κανεις κατι για αυτα?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 23:13:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν πρεπει να κανει τπτ τετοιο το γκαζι...παντα ετσι το παω εδω κ 6000χλμ δλδ μεχρι να ζεσταθει...κ δε μου κανει τπτ..απλα λογικο κατω απο τις 1000 στροφες να τρεμει λιγο ολο το αμαξι.τωρα καποια ρελεδακια κτλ καλπ κλουπ θα ακους.απο τριξιματα δεν εχω τπτ ακομα...
μονο σε εκκινηση χωρις esp αν του δωσω λιγο να αρπαξει με λιγο στριμενο τιμονι ακουω σαν να κατι βρισκει... ροδα με πλαστικο μια φαση κατι τετοιο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 21:29:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ νιώθω ένα τέτοιο απαλό τριγμό στο γκάζι μερικές φορές συνήθως όταν ξεκινάω αργά αργά...Δεν μπορώ να προσδιορίσω όμως τι είναι. Ένα πολύ απαλό γρατζούνισμα στο πόδι νιώθω για ενα δευτερόλεπτο ας πούμε και μετά τίποτα..Το θεώρησα οτι ίσως κάτι να ενεργοποείται εκείνη την ώρα και να το κάνει..Τωρα τι δεν ξερω!? Απλά λέω καινούργιο είναι το αμάξι δεν μπορεί να έχει πρόβλημα! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:22:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: |
μονο σε εκκινηση χωρις esp αν του δωσω λιγο να αρπαξει με λιγο στριμενο τιμονι ακουω σαν να κατι βρισκει... |
Ημιαξόνια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:26:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Και εγώ νιώθω ένα τέτοιο απαλό τριγμό στο γκάζι μερικές φορές συνήθως όταν ξεκινάω αργά αργά... |
Όταν ξεκινάς αργά αργά από που ? τα πρωινά ? κρύος, ζεστός, από φανάρι ?
Για το πρώτο ξεκίνημα μετά από ακινησία = σβηστό ακούγονται τα υδραυλικά του ESP μόνο για μία στιγμή και μετά στο επόμενο ανάμα ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:36:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | ironman02 έγραψε: | Και εγώ νιώθω ένα τέτοιο απαλό τριγμό στο γκάζι μερικές φορές συνήθως όταν ξεκινάω αργά αργά... |
Όταν ξεκινάς αργά αργά από που ? τα πρωινά ? κρύος, ζεστός, από φανάρι ?
Για το πρώτο ξεκίνημα μετά από ακινησία = σβηστό ακούγονται τα υδραυλικά του ESP μόνο για μία στιγμή και μετά στο επόμενο ανάμα ! |
Να σου πώ την αληθειά δεν έχω δώσει προσοχή πότε ακριβώς ακούγεται, αν είναι ζεστό ή κρύο κτλ.
Ίσως είναι στο ξεκίνημα αλλά θα σου πώ ψέμματα.
Τώρα που το είπες όμως θα το παρατηρήσω να δώ πότε συμβαίνει.
Ίσως είναι το esp που λες αν και δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά, δηλαδή τι μπαίνει και πότε
Και εσύ δηλαδή όταν ξεκινάς νιώθεις ένα ελαφρύ γρατζούνισμα στο πόδι από το πεντάλ του γκαζιού?
Thanks για την απάντηση πάντως! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:42:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ επειδή τα πρωινά έχω κατηφόρα = φρένο το νιώθω πολύ έντονα εκεί (άλλωστε σε αυτό το κύκλωμα ανήκει και το ESP) λογικό είναι πάντως πάνω από την πεταλίερα να το νιώθεις πολύ ανεπαίσθητα και στο γκάζι ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:46:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ίσως είναι αυτό τότε...Στιγμιαίο είναι. Μια φορά το κάνει και μετά νομίζω όχι όπως είπες, εκτός αν δεν το προσέχω στη βαβούρα της κίνησης! Θα δώσω λίγη προσοχή όμως να προσδιορίσω πότε συμβαίνει.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:52:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για δες το, νομίζω πώς είναι αυτό ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
amafic (tasos) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 31 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 141 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 10:35:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Απλά λέω καινούργιο είναι το αμάξι δεν μπορεί να έχει πρόβλημα! |
Μην το λες......................... Παθών!!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lionking(t) (anestis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)
Ένταξη: 25 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 10:46:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου φαινεται πως εχει απαντηθει αυτο το ερωτημα σε αλλο τοπικ.Το κανει με το που φτασεις στα 20χλμ και ειναι η ηλεκτροβανα τoυ esp οπου και ανοιγει.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vlasis Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 47
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 14:18:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν εχετε ντιζα για γκαζι, να σηκωσετε το καπω και να παιξεται με το γκαζι απο τη πεταλουδα γκαζιου.
Πρεπει ολα να κινουνται ελευθερα και ομαλα χωρις τριβες.
Διαφορετικα θα κοψετε τη ντιζα και θα μεινετε στη μεση του δρομου.
Συμβαινει σε αρκετα αυτοκινητα να κολλαει η πεταλουδα ή το συρμα της ντιζας, μετα απο καποιες χιλιαδες χιλιομετρα.
Βλάσης
vlasis@drivingfaster.com
www.drivingfaster.com
Facebook: Vlasis Highlander
Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουμε ότι δε γνωρίζουμε κι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε ότι δεν γνωρίζουμε. Driving Faster |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 14:24:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vlasis έγραψε: | αν εχετε ντιζα για γκαζι, να σηκωσετε το καπω και να παιξεται με το γκαζι απο τη πεταλουδα γκαζιου.
Πρεπει ολα να κινουνται ελευθερα και ομαλα χωρις τριβες.
Διαφορετικα θα κοψετε τη ντιζα και θα μεινετε στη μεση του δρομου.
Συμβαινει σε αρκετα αυτοκινητα να κολλαει η πεταλουδα ή το συρμα της ντιζας, μετα απο καποιες χιλιαδες χιλιομετρα. |
Όχι, το 207 δεν έχει ντίζα στο γκάζι...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 19:02:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
baden έγραψε: | Εχω 1500 χλμ και ενω στην αρχη ηταν ολα οκ μετα τα 1000 χλμ νοιωθω τριγμους στο γκαζι.Δεν το κανει παντα.Εχω προσεξει πως ΤΟ κανει αν δεν το παω ροπατα στις 3000 3500στρ και αλλαζω ταχυτητα στις 2000 .Ειναι φυσιολογικο? ..και κατι τελευταιο ακουω διαφορους θορυβους οι οποιοι κατα καιρους εξαφανιζονται (ειτε μεσα στο σαλονι ειτε εξωτερικοι).Ενας ομως ηχος ,μεταλικος χτυπαει πισω αποτον οδηγο και κατω απο το παραθυρο.Ακουγεται απο εξω σχεδον παντα σε καθε σαμαρακι/λακουβα. Ξερει κανεις κατι για αυτα?? |
.....σαν γριφος της μενεγακη στο πρωινο καφε ακουστηκε αυτο!!!!
lionking(t) έγραψε: | Μου φαινεται πως εχει απαντηθει αυτο το ερωτημα σε αλλο τοπικ.Το κανει με το που φτασεις στα 20χλμ και ειναι η ηλεκτροβανα τoυ esp οπου και ανοιγει. |
...και αν προσεξετε επισης, οταν ξεκινατε με το που φτασει στα 20κμ και αρχιζει το μπιμπ για τις ζωνες νοιωθεις αυτο το στιγμιαιο τιναγμα στο πεταλ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 15:14:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
spyros_rallye έγραψε: |
...και αν προσεξετε επισης, οταν ξεκινατε με το που φτασει στα 20κμ και αρχιζει το μπιμπ για τις ζωνες νοιωθεις αυτο το στιγμιαιο τιναγμα στο πεταλ. |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|