Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 12:29:20 Θέμα δημοσίευσης: Νεα περιπολικα ΕΛ.ΑΣ |
|
|
Παρεληφθησαν τα πρωτα περιπολικα (νεα παρτιδα) skoda octavia
http://www.skoda.gr/models/octavia_5gt_200hp/index.php
Eixa την τιμη να οδηγησω το σαββατο που μας περασε ενα ολοκαινουργιο τετοιο μοντελο.Περα απο τα χαρακτηριστικα που φαινονται και στο site το μοντελο εχει gps, καινουργιους led!!! φαρους ενω κατι ακουγεται για αναβαθμιση σε ορισμενα (Τροχαιας?) σε 230 αλογα (δυναμομετρηση δυσκολο να γινει). Η οδικη συμπεριφορα ειναι πολυ καλη για τον ογκο του αλλα αυτο που προβληματιζει ειναι η καταναλωση (κατω απο 8.1 σε πολη δεν επεσε)...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 12:33:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα μοντελα που παρελαβε η αστυνομια ειναι ηδη αναβαθμισμενα απο τα απλα TSi που κυκλοφορουν και απο 160 βγαζουν 200 hp... Για να φτασουν τα 230 θελουν Κ04 τουρμπινα ή καλα περιφερειακα... Δεν πηρε τα 2.0 tfsi με τα 200 hp τα οποια φορουν το μοτερ του 5rs... Οι φαροι παντως κανουν την νυχτα μερα και φαινονται απο πολυ μακρια...Ειχα πετυχει ενα τετοιο στα Τεμπη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 12:46:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα χω πετύχει κέντρο αθήνα. οι φάροι είναι λες και σε κυνηγάει ιπτάμενος δίσκος.... και καθόλου μα καθόλου διακριτικοί αν είναι ανοιχτοί τους βλέπετε από χιλιόμετρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 13:15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
georgio3gr έγραψε: | Τα μοντελα που παρελαβε η αστυνομια ειναι ηδη αναβαθμισμενα απο τα απλα TSi που κυκλοφορουν και απο 160 βγαζουν 200 hp... Για να φτασουν τα 230 θελουν Κ04 τουρμπινα ή καλα περιφερειακα... Δεν πηρε τα 2.0 tfsi με τα 200 hp τα οποια φορουν το μοτερ του 5rs.... |
θα το πω στο μηχανικο της βιαμαρ που ηταν μαζι μου
Ολα τα εχει αναλαβει η βιαμαρ και το μοντελο που λες ειναι για αγορα (διατιθεται απο τις εκθεσεις)
Υ.Γ Τα γρηγορα αν και προοριζοντουσταν για τροχαια πηγαν και αμεση δραση 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 13:25:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | τα χω πετύχει κέντρο αθήνα. οι φάροι είναι λες και σε κυνηγάει ιπτάμενος δίσκος.... και καθόλου μα καθόλου διακριτικοί αν είναι ανοιχτοί τους βλέπετε από χιλιόμετρα. |
Έχουν πολύ γέλιο είναι κάτι σαν disco alien UFO 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 16:33:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | θα το πω στο μηχανικο της βιαμαρ που ηταν μαζι μου
Ολα τα εχει αναλαβει η βιαμαρ και το μοντελο που λες ειναι για αγορα (διατιθεται απο τις εκθεσεις) |
Το γνωριζω οτι η βιαμαρ το εβγαλε ως GT με 200 hp και 29+ κιλα ροπη... Εχω μπει σε τετοιο αμαξι (το εχει φιλος) και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα... Παει πολυ καλα και στροφαρει επισης αρκετα καλα... Τωρα αν τα περιπολικα εχουν και αλλαγμενες εξατμισεις ή εισαγωγη και εχουν δυνατοτητες για 230hp με επαναχαρτογραφηση δεν το γνωριζω... Αν παντως δεν εχει αλλαγμενη εξατμιση-εισαγωγη δεν το κοβω να τα φτανει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 19:43:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οσο πανε τα περιπολικα τηνουν να γινονται καυλογκαζα παντως..αντε να δουμε που θα φτασουν!
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 20:59:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παλι θα κυνηγανε τον volvo και δεν θα τον φτανουν!!!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 01:49:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα με εξατμιση θέλω να συναντήσω στον δρόμο και να είμαι με το αγωνιστικο να δουμε τι έχει να γίνει...
Όπως σήμερα στην Ν.Σμύρνη με τον Άρη θα μας κοιτάνε καλά καλά......
Καραγκιόζηδες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 02:00:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η revo τα παει 220 με προγραμμα μονο αυτα τα μοτερ...η skoda στην ελλαδα λογικο ειναι να βαζει πιο ελφρυ προγραμμα κ να βγαζει 200 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 10:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Ενα με εξατμιση θέλω να συναντήσω στον δρόμο και να είμαι με το αγωνιστικο να δουμε τι έχει να γίνει...
Όπως σήμερα στην Ν.Σμύρνη με τον Άρη θα μας κοιτάνε καλά καλά......
Καραγκιόζηδες |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 10:23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οδηγησα ενα με αλλαγη ολης της εξατμισης που εχει δοθει σε Α.Τ (εχει γινει κανονικα η χρεωση δλδ επιχειρει!!) Παραγγελθηκαν 600 αλλα αποτι καταλαβαινουμε ελαχιστα (καμια 30 αρια) ειναι τα γρηγορα γιατι ειναι απο δωρεα
Αποτι μου ειπαν απο ΕΛΑΣ προσεχουν πολυ γιατι κατι διλιτρα αστρα (παρομοιο κωλοφτιαξιμο, τα θυμαστε?)σε 1-2 τα στουκαρανε ή τα σκισανε!!!
Υ.Γ :Ο φαρος εχει προκαλεσει αντιδρασεις απο τη μια οι πιο πολλοι δε γουσταρουν γιατι τους ζαλιζει (φως ηχος) και απο την αλλη εχει θαυμαστες γιατι λενε οτι με τα παλια καρουμπαλα (ετσι τα λενε) δε καταλαβαιναν καν οτι ειναι περιπολικο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 12:21:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η μλκ ειναι οτι και μεγαλη εταιρια σεκιουριτι εχει λευκα οκταβια με ορθωγωνιο φαρο, και μερικες φορες τα μπερδευεις...
μου ειχε τυχει στην Α.Ο και ψαρωσα... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 13:20:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εισαι ο μονος..
ειναι τα παλια οκταβια που ειχαν ξεμεινει απο προμηθεια ΕΛΑΣ (ειναι τα απλα μοντελα) και τα αγορασανε....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 15:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: |
Αποτι μου ειπαν απο ΕΛΑΣ προσεχουν πολυ γιατι κατι διλιτρα αστρα (παρομοιο κωλοφτιαξιμο, τα θυμαστε?)σε 1-2 τα στουκαρανε ή τα σκισανε!!! |
Ανεγγεφαλοι οδηγοι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν... Απλα τοτε υπηρχε η δικαιολογια οτι δεν κυκλοφορουσαν πολλα γρηγορα αυτοκινητα και οτι η αστυνομια ειχε περασει απο τα αργοκινητα Nissan Sunny 1.5 στα 2λιτρα gsi Opel astra με τα 138 αλογα, τα οποια ηταν αρκετα νευρικα αυτοκινητα για την εποχη τους, ενω σημερα τι δικαιολογια υπαρχει;
Επισης πλεον αστυνομικοι που Υπηρετουν σε υπηρεσιες οπως η Αμεση Δραση και Τροχαια περνανε σεμιναρια γρηγορης και αγωνιστικης οδηγησης με εκπαιδευτες οδηγους αγωνων της Αστυνομιας οπως ο Νιωρας και ο Πλαγος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 15:48:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
georgio3gr έγραψε: |
Επισης πλεον αστυνομικοι που Υπηρετουν σε υπηρεσιες οπως η Αμεση Δραση και Τροχαια περνανε σεμιναρια γρηγορης και αγωνιστικης οδηγησης με εκπαιδευτες οδηγους αγωνων της Αστυνομιας οπως ο Νιωρας και ο Πλαγος... |
Εσενα γιατι δεν σε πηρανε κουλαδι μου;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 15:50:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ομος εκανε στελιο ο φουστης με ενα κοραλα τους βαζουν να κανουν γιρω γιρω τα μεγαρα....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 16:12:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αποτι εμαθα (ειναι απο τα τοπ θεματα συζητησης στην ΕΛΑΣ) τα οχηματα αν εξαιρεσει κανεις την τροχαια στην αμεσο δραση τα εχουν λιγα τμηματα και αυτα ειναι σε γκαραζ....(με τις ζελατινες)..ηδη στην τροχαια τα εχουν ψιλοσκησει (οσοι αθηνων-πατρων το σ/κ θα τα δειτε) οχι για φιγουρα αλλα για να προλαβουν καγκουρες....
Ασχετο:Ολα τα σκοντα θα εχουν αντιλιακες!(τις σχεδον διαφανες) αεροτομη!! και βεβαια ζαντουλες-κλιμα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|