PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Ζημια από λειτουργία με χαλασμένο μπεκ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lyciferakos (Lyciferakos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 10:32:44    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Ζημια από λειτουργία με χαλασμένο μπεκ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετε. Μπορει να παθει κατι ενας κινητηρας απο 13αρι δουλευοντας τον με 3 κιλυνδρους. Ειχε χαλασει το ενα μπεκ ψεκασμου στο δρομο, οποτε για να το φερω σπιτι αναγκαστικα να το προχορησω με 3 κιλυνδρους για καμια 12 χιλιομετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 11:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη. Αν δούλευε το μπεκ και δεν είχε ρεύμα, τότε μπορύσε να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις άκαυτες, τώρα δεν νομίζω...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 11:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιζει να παθει!!ειναι ρεύμα απο το μπουζι χωρις καύση!!ρωτήστε και εμένα οταν είδα τον 3 μου κύλινδρο μετα απο σπασμένο μπουζί!εγώ δεν θα το κούναγα ρούπι!!!

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 11:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι πιστεύεις δλδ ότι μπορεί να πάθει?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σκέψου να έτρεχες στην έρημο με 50 βαθμούς και να μην ειχες ουτε σταγόνα νερό...εσύ τι θα πάθαινες;; Wink μπορεί να σπάσει κανα μπουζί απο θερμοκρασιες πιστευω γιατι δεν δροσίζεται!εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα... Rolling eyes και πες οτι όλα κομπλέ και δεν εγινε τίποτα...αλλα πες και οτι έγινε...εγώ παραλίγο να ψαχνω για χιτωνια!! Shocked δεν ειναι ωραία εμπειρια πίστεψε με!το 13αρι δεν ειναι μαντεμενιο που λες του κάναμε ένα ρεκτιφιέ και ετοιμο...τώρα επιλογή και απόψεις του καθενός είναι αυτες και οι εμπειρίες μας Wink

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω ότι μια χαρά δροσίζεται απο το ψυκτικό υγρό και με δεδομένο ότι δεν γίνεται καύση στον κύλίνδρο, ενώ μπάινει και κρύος αέρας στην εισαγωγή, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Βέβαια οπως είπες, απόψεις είναι αυτές Exclamation Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως δεν θα το έκανα Wink

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη τα εδρανα του στροφαλου δε τους ενοχλει που δεχονται πλεον μη ζυγοσταθμισμενες δυναμεις απο μπιελες?

εγω παντως οταν ελιωσε το μπουζι πεταξα μοτερ αφου πλημυρισε βενζινες και εκανε υδραυλικη εκει μεσα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτά είναι τα υπόλοιπα τα πιό σημαντικά που δέν αναλύσαμε!!τάκη εδώ λέει χωρίς βενζίνα!!οπότε υδραυλική δεν παίζει.πάντως παίζουν όλα τα υπόλοιπα!!! Exclamation Wink και πάντα καταλήγουμε στο να πονάει η τσέπη!!

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπαμε δεν είναι κ ότι καλύτερο, αλλα δεν θα το πήγαινε και κόφτες για να την ακούσουν και τα μέταλλα, ρελαντι το πήγε σπίτι (υποθέτω).
Η υδραυλική αποκλείεται γιατι δεν είχε βενζίνες.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο ήρεμα και να το πάς το 13αρι είναι κανιβαλάκι γενικά!και το παν ειναι οτι ο κινητηρας είναι αλουμινένιος!!αρα δέν εχει τα ίδια θερμικά φορτία!!πάντως μακάρι να είναι τυχερός και να μην βγάλει τίποτα...και να μήν του κάνει ζημιά σε βάθος χρόνου!δηλαδή φθορά που θα φανεί αργοτερα!

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
lyciferakos (Lyciferakos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 13:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω αλλαξει το μπεκ και λειτουργει κανονικα το μοτερ, δεν φαινεται να χτυπαει τιποτα. Το μπουζι ειναι ενταξει. Πιο πολυ με ενδιαφερει ο στροφαλος να μην επαθε τιποτα, οπως ειπατε να μην βγαλει προβλημα στο μελλον. Χιτωνια δν γινεται να αλλαξω πια, γιατι ειναι πλανιαρισμενα μαζι με το μπλοκ, ειναι πιο κοντα απ τα μανισια. Παντος το μοτερ ειναι φρεσκο, ουτε 300 χιλιομετρα δν εκανε, κριμα ειναι να χαλασει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 14:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω ολα καλά Wink

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 14:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παιδιά, αν και λίγο αργά, αφού είναι 13ρι και η μοναδική σας ένσταση ήταν το μπουζί που θα καίει... αέρα, γιατί να μην τραβούσε τη μπουζόπιπα? Απλά οι 3 κίλυνδροι θα επιβαρύνονταν μ'ενα επιπλέον νεκρό κίλυνδρο...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 23:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κινηθηκε σε πολυ χαλαρους ρυθμους,δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα... Confused
Θα "αναψαν" λιγο τα ελατηρια στο συγκεκριμενο πιστονι αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Αν κινηθηκε με την λογικη "Ελα ρε αδερφε,δεν εχει αναγκη..." τοτε μπορεις να περιμενεις και χειροτερα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης