Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dinos86 (Ντίνος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Αύγ 2009, 22:55:34 Θέμα δημοσίευσης: VW Passat - Τροχαλία εκκεντροφορου |
|
|
Γεια σας παιδια. Εχω ενα passat μοντελο 1990. Προσφατα πηγα στον boubi τον εκκεντροφορο μου κ τον εκανα πιο αγριο. Το θεμα ειναι πως τον εβαλα παλι πανω στο αμαξι χωρις να πειραξω κατι. Εχω ακουσει κατι πως πρεπει να βαλω αλλη τροχαλία πανω για να δουλεψει σωστα. Ισχυει κατι τετοιο? Για το προγραμμα το γνωριζω, τωρα για την τροχαλια? Επεισης ο μηχανικός μου μου ειπε πως πρεπει να αλλαξω το σωμα. Τι ειναι αυτο το σωμα? Να βαλουμε λεει πιο μεγαλο κατι τετοιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marinosnik (NIKOS) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16v 2003+206CC
Ένταξη: 19 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: athens neos kosmos
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 21:32:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ?
marinosnik |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dinos86 (Ντίνος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 20:57:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι εχεις δικαιο γρανάζι ειναι τελικά. Οσο για το σωμα οντως δεν το καταλαβα καλα. Κατι στην εισαγωγή ειναι παντως. Οσο μου εδιξε τουλαχιστον και μου ειπε θα παρουμε απο το 2.0L που ταιριάζει!
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Αύγ 2009, 09:45:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dinos86 έγραψε: | Ναι εχεις δικαιο γρανάζι ειναι τελικά. Οσο για το σωμα οντως δεν το καταλαβα καλα. Κατι στην εισαγωγή ειναι παντως. Οσο μου εδιξε τουλαχιστον και μου ειπε θα παρουμε απο το 2.0L που ταιριάζει!
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον! |
Μήπως να αυξήσετε την εισαγωγή για μεγαλύτερη ειρσοή οξυγόνου?
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|