PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντιπρόσωποι!!! Παράπονα και επιβραβεύσεις.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Είστε ευχαριστημένος από την after sales Εξυπηρέτηση?
Nαι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
7%
 7%  [ 5 ]
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα
14%
 14%  [ 10 ]
Αντιμετώπισα μικροπροβλήματα αλλά όχι κάτι το σημαντικό
17%
 17%  [ 12 ]
Οχι , γιατί δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα με την δέουσα σοβαρότητα
35%
 35%  [ 24 ]
Δεν ξαναπατάω εκεί μέσα
23%
 23%  [ 16 ]
Σύνολο Ψήφων : 67

Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 03:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Αντιπρόσωποι!!! Παράπονα και επιβραβεύσεις. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic αυτό το ανοίγω μετά από την γενική διαπίστωση ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια παράπονα από την after sales εξυπηρέτηση των αντιπροσώπων μας.Δυστυχώς η LION πιστεύεi βασιζόμενη σε στατιστικά πάντα δεδομένα , ότι η εξυπηρέτηση των πελατών της λειτουργεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα.Δεν θέλω να φανώ πεσιμιστής άλλα καθένας από εμάς έχει να αναφέρει τουλάχιστον ένα «παρατράγουδο» με πρωταγωνιστές , αντιπροσώπους και μηχανικούς της Peugeot.
Βέβαια πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις οι οποίες είναι αδικό και ανόητο να χαθούν μέσα στην γενική φουρτούνα .Όποτε εμφανίζονται πρέπει να επικροτούνται για την ποιότητα εργασίας και για τον σεβασμό στον πελάτη.
Μέσα από αυτό το τopic ασκώντας λογική κριτική μέσα στα πλαίσια του σεβασμού μπορούμε κάποια μέρα να αλλάξουμε κάποια κατεστημένα στη εξυπηρέτηση του service από τις αντιπροσωπίες. Για σκεφτείτε κάθε φορά που υπήρχε παράπονο από μέλος του Club να έφευγε ένα Fax ή mail για την LION με μικρή περιγραφή των γεγονότων και την υποστήριξή του Club.Ισώς να άλλαζαν κάποιες κατεστημένες αντιλήψεις.

Για αυτό ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ??? ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 09:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

After Sales Support. Πολύ ωραίο. H καρδιά πρόθυμη το δε σώμα αδύναμο θα έλεγα. Oι άνθρωποι έχουν όλη την προθυμία να σε εξυπηρετήσουν αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις. Eίναι απλό. Φθηνά εργατικά χέρια (ανειδίκευτοι μηχανικοί) - μεγιστοποίηση του κέρδους - συγκράτιση των τιμών δε χαμηλά επίπεδα.

Διάβαζα μία παρουσίαση του Oικου του Warrender στην M. Bρετανία. Για όσους δεν ξέρουν είναι ο μεγαλύτερος βελτιωτής Mitsubishi και Subaru στον κόσμο. Tα παιδιά πυ δούλευαν εκεί ήταν όλοι μηχανολόγοι-μηχανικοί του πολυτεχνείου. Eίναι οφθαλμοφανής η διαφορά επιπέδου από ένα μηχαικό του τεχνικού λυκείου. Φανταστήτε ο αντιπρόσωπος της Peugeot να είχε μηχανολόγους-μηχανικούς, πόσο πιο μεγάλους μισθούς θα είχε να δίνει κάθε μήνα, ποσο πιο ακριβό θα ήταν το κόστος για τον πελάτη. Kαι τις περισσότερες φορές να λύνει προβλήματα ρουτίνας.

Έτσι κι αλλιώς είσαι ομηρός τους. Δεν μπορείς να πας κάπου αλλού λόγω εγγύησης. Θα πρέπει να πληρώσεις για πράγματα που έχεις την δυνατότητα να πάρεις τζάπα. Mηχανικοί εκτός δικτύου (λόγω του σημερινού καθεστώτος) δεν έχουν πρόσβαση στην Data Base της PSA, άρα γίνονται μη ανταγωνιστικοί και σε κάποιες περιπτώσεις μη αποτελεσματικοί.

Πιστεύω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την οδηγία της EE, για τις αποκλειστικές αντιπροσωπίες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 11:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου θυμίζουνε δημόσιο υπάλληλο που περιμένη να τελειώσει το 8ωρο!

Ψάχνω απεγνωσμένα για σωστό συνεργείο (κάτι έχω ακούσει, αλλά μόλλις βεβαιωθώ θα σας το σφυρίξω, μήπως και σωθούμε!).

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 11:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eilikrina DEN PAIZETAI to after sales support tis Peugeot. Exo apeires istorioules na diigitho gia to pos me koroidevan mprosta sta matia mou. Anyway, eutixos pou anoikse Peugeot konta mou kai to posto tou mixanikou to exei analavei filos pou an kai den gnorizo to epipedo ton texnikon tou gnoseon toulaxiston ksero (apo empeiria) pos tha me proseksei.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούλ 2002, 02:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤαΈχωΠάρειΣτοΚρανίοΜεΤηνΑντιπροσωπεία
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 23:47:08    Θέμα δημοσίευσης: ΛιονΑμαρτίες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι κάτοχος ενός 206 1.4 xs σχεδόν φούλ έξτρα.
Το πήγαινα για σέρβις στην κεντρική αντιπροσωπεία γιατί είχαμε γνωστό (τρομάρα μας !!!) και 3 πεζό ως οικογένεια (λες και θα κάναν έκπτωση σε γκρούπ ... ). Το αποκορύφωμα εκεί μέσα ήταν όταν το πήγα για σέρβις και όταν πήγα να το παραλάβω το αμάξι δεν είχε μέσα μπαταρία ... Επισήμανα την παράληψη και δικαιολογήθηκαν ότι την βγάλαν να την φορτίσουν γιατί είχε πέσει και ξεχάσαν να την ξαναβάλουν! Την ξαναβάζουν και με το που βγαίνω απο το συνεργείο και κάνω ένα γύρο ανάβει το λαμπάκι του ABS (με ζώσαν μαύρα φίδια) το ξαναπάω επιτόπου μου είπαν θα το ελέγξουν και θα μου πούν. Τελικά μου άλάξαν (με χρέωση) την μπαταρία και ισχυρίστικαν οτι αυτή έφταιγε για το πρόβλημα με το ABS (που δημιουργήθηκε μετά το σέρβις). Εν τω μεταξύ ακούω για 30000 χλμ περίπου ένα συνεχές ανεπαίσθητο μεταλικό σφύριγμα απο τους τροχούς , υποψιάζομαι ρουλεμάν αλλά και στη ΛΙΟΝ και στην AUTOMOTIVO που το πηγαίνω τελευταία λένε οτι είναι τα τακάκια. Όταν τα αλλάζουν το πρόβλημα μετριάζεται (ή και δεν το καταλαβαίνω για λίγο) και μετά τσουπ πάλι τα ίδια. Στην τελευταία αλλαγή παρατήρησα οτι συνέχιζε να ακούγεται από πίσω μόνο, και αυτό ενίσχυσε τις υποψίες μου. Καθότι όμως δεν είμαι μηχανικός ρωτάω και τη δική σας γνώμη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Σεπ 2002, 00:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μενα σφυριζε το πισω μερος και συνηθως το ακουγα οταν πηγαινα με ανοικτα παραθυρα.. Μαλλον ταμπουρα πρεπει να ηταν που εκαναν τον ηχο.. Μου το κανε για κανα χρονο μετα σταματησε..
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Σεπ 2002, 09:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάπου αλλού στα προβλήματα αυτοκινήτων νομίζω έχει ξαναειπωθεί το πρόβλημα αυτό.
Οφείλετε στα οικολογικά τακάκια, χωρίς αμίαντο, που πλέον φοράνε όλα τα αυτοκίνητα.
Μία λύση είναι κάποιο σπρέι απ' ότι θυμάμαι αλλά μάλλον ο Vini θα ξέρει καλύτερα.
Για δες πάντως στις βλάβες αυτοκινήτων σε topic για φρένα... Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Σεπ 2002, 11:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oυπς παμε να ξεφυγουμε απο το θεμα.
Λοιπον εμενα το προβλημα μου δεν περιγραφεται σε καμμια απο τις επιλογες του poll.
Οσες φορες υπαρχει προβλημα δειχνουν ενδιαφερον ομως...οταν εχεις να ελεγξεις ενα σωρο αμαξια την ημερα ειναι φυσικο οι μηχανικοι να τρεχουν απο το ενα αμαξι στο αλλο και να χανουν τον οιρμο τους.Και πιστεψτε με ετσι γινονται οι μεγαλυτερες Μ@@@κιες.Ολα λειτουργουν σε εναν απιστευτο ρυθμο- απο την πρωτη στιγμη ,απο το απλο <<τι προβλημα υπαρχει?>>σου μεταδιδουν το αγχος τους.Αντι να καθησεις με ηρεμια να εξηγησεις το προβλημα νομιζεις οτι με καθε σου λεξη τους σταυρωνεις.Και βεβαια υπαρχουν εκει μεσα οι ασχετοι οι αλλοδαποι,οι μαθητευομενοι και κακως.Ας χωρισουν το συνεργειο στην μεση .Απο την μια οι αλλοδαποι να ασχοληθουν με τις δουλειες της πλακας πχ τις 100 αλλαγες λαδιων και απο την αλλη να μεινουν τα 5-6 αμαξια που θελουν καποια σοβαροτερη εργασια
Και ας τα κοιταξουν με την ηρεμια τους οση ωρα χρειαστει.ποσες φορες δεν ακουσατε εκει μεσα την λεξη<<Αντε ρε Μητσο ακομα με το cc?Nα φε υγει..>>
Να παρω κατι απλο το σερβις επιπεδου Α
Ποσο σιγουροι ειστε οτι κανουν οσα λεει το φυλλαδιο?Σας ελεγξαν ποτε τα φαναρια αν αναβουν, την πιεση του αερα ,τα πιτσιλιστιρια αν ειναι βουλωμενα ,τους υαλοκαθαριστηρες ,τα υγρα της μπαταριας η των φρενων,τα τακακια, τους δισκους ,τους..... ?
Αλλο παραδειγμα
Πας και τους λες ρε παιδια το αμαξι τραβαει αριστερα.Και αντι να καθησουν με τις ωρες να λυσουν και το αμαξι αν χρειαστει,σου λενε α ειναι αυτο ,μετα απο 50 λεπτα σου λενε το φτιαξαμε(χωρις να το κανουν εστω και μια βολτα)και εσυ την επομενη ξαναπας και ξαναπας και ξαναπας....
Και στην επαρχια το προβλημα ειναι εντονοτερο.Τουλαχιστον στην Αθηνα ο ενας είναι ασχετος, ε καποια στιγμη καποιος θα ειναι υποφερτος...Εδω που εχεις μονο μια επιλογη τι γινεται?Και πρεπει να δει και ολα τα αμαξια της πολης....
<<Ας φτιαξουμε τωρα αυτο και καποια στιγμη θα το δουμε και το αλλο γιατι τωρα γινεται χαμος>>Αμ δε...Καθε μερα γινεται χαμος
Τελος παντων αυτα για την ωρα θα επανελθω Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Σεπ 2002, 13:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Oυπς παμε να ξεφυγουμε απο το θεμα.
Λοιπον εμενα το προβλημα μου δεν περιγραφεται σε καμμια απο τις επιλογες του poll..............
....................
......................
Τελος παντων αυτα για την ωρα θα επανελθω Twisted evil

Alex καλά τα λες....θα σου αντιπαραθέσω όμως ένα χθεσινό παράδειγμα συναδέλφου μου που είναι αντιπρόσωπος στην Ηπειρο και ζει στα Ιωάννινα....

Λοιπόν το παλικάρι έχει το 206XT1400 εδώ και δύο χρόνια....
Λοιπόν τις τελευταίες δύο βδομάδες του παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:
1. Μόλις πάρει μπροστά και πάει να σταθεροποιηθεί στο ρελαντί...ξαφνικά σβήνει....αυτό γίνεται το πρωί!
2. Πηγαίνει στην δουλειά πέρα-δώθε διαρκώς και ξαφνικά ενώ πηγαίνει με 3η και 3000στροφές το 206 τα παίρνει στο κρανίο και πετάει 5000στροφές... Παραλίγο εχθές να σκοτώσει και 2 ανθρώπους! Και φυσικά γίνεται και το αντίθετο! Δηλαδή ξαφνικά πέφτουν οι στροφές χωρίς να πατάει διαφορετικά το γκάζι... Confused Confused Confused
3. Το (1) το έκανε κάθε 2-3μέρες....τώρα το κάνει κάθε μέρα....

Τι θέλω να πω με όλα αυτά?
Του λέω και του ξαναλέω κάθε μέρα να μπει στο ΝΕΤ στο BOARD να πει το πρόβλημα του μπας και του πούμε καμιά λύση ή καμιά ιδέα...
Αυτός όμως επιμένει και αντιπαραθέτει το εξής "ΘΕΙΚΟ" που προσωπικά το συναντώ μόνο στην επαρχία....

- Θα το πάω στην PEUGEOT Ιωαννίνων και θα το φτιάξουν....
- Και που ξέρεις ότι θα στο φτιάξουν καλά?
- Είμαι φίλος με αυτούς, τους ξέρω χρόνια οπότε ΔΕΝ μπορούν να με κοροϊδέψουν....
- Δηλαδή?
- Εμείς γνωριζόμαστε όλοι εδώ οπότε ΔΕΝ τους παίρνει να μας κάνουν χουνέρια...γιατί διαφορετικά θα κλείσει η αντιπροσωπεία...
- Τυχεράκηδες!! Εμάς στην Αθήνα μας κοιτούν σαν πορτοφόλια....
- Τι λες τώρα? Εγώ είμαι εκτός εγγύησης και ακόμα μου φτιάχνουν δωρεάν τα προβλήματα....άσε μην συγκρίνεις! Οπότε τι Ιντερνετ μου τσαμπουνάς και CLUB...έχουμε ποιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε...

Ετυχε να με ακούει μία συνάδελφος απεναντί μου που έχει και αυτή το 206XN1400....οπότε μου λέει όλο ΠΙΚΡΑ!!:
Ρε συ...τι να πω και εγώ που προσπαθώ να τους αποδείξω ότι ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ από τα παράθυρα και από κάτω, εδώ και 2 εβδομάδες...Πλέον έχω σταματήσει να το βγάζω έξω αφού βρέχει συνέχεια....και η αντιπροσωπεία που πάω κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ.... Mad Mad Mad Mad (η κοπέλα λέει αλήθεια γιατί και εγώ το έχω διαπιστώσει με τα μάτια μου!....νερά στο πάτωμα....!)

Βγάλε συμπεράσματα.....
Επιστροφή στην κορυφή
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 05:48:46    Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΗΠΩΣ ΣΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!! ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ,ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ Rolling eyes Confused Evil ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ!!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΠΟΣΟ Question 95.000ΔΡΧ(ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ) :fist: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ 25.000ΧΛΜ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΦΗΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 0X !!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ( ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ) ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ(ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙ) ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ(ΠΡΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΛΟΙΠΟΝ...ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΤΑΚΑΚΙΑ,ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ,ΥΜΑΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟ Question 155 ΕΥΡΟ Laughing ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΖΩ(ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΗΤΑΝ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΡΗΞΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΘΙΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ(ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ PEUGEOT SPORT! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΙΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!! (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 10:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

broulis, συμφωνω απολυτα με οσα λες και φυσικα η μεγαλη πλειοψηφια των μελων εχει παραπονα απο τις αντιπροσωπίες της Peugeot.
Δεν ξερω μονο αν το κανουν και αλλες εταιριες αυτο FIAT,AUDI,TOYOTA,ALFAROMEO,CITROEN,FORD,k.l.p.
Για την ΚΑΡΕΝΤΑ για παραδειγμα εχς ακουσει τα χειροτερα, ίσως και χειροτερα απο την LION.
Ομως σε κατι απο αυτα που ειπες δεν συμφωνω απολυτα.
Καλο το πλυσιμο του αυτοκινητου και οπως εμαθα εναι τακτικη των συνεργειων (εξουσιοδοτημενων) Peugeot να πλενουν τη μηχανη σε καθε μεγαλο service, με λαδι+πετρελαιο και με πινελακι με το χερι, ΑΛΛΑ σε εμενα αυτο το πλύσιμο ΙΣΩΣ να κοστησε τον πολλαπλασιαστή μου (altarnator). Τουλαχιστον ο ηλεκτρολογος που μου τον αλλαξε μου εδωσε να καταλαβω πως περα απο την ελατωματικοτητα της σειρας SAGEM των πολλαπλασιαστων στα 206 ένα μεγαλο προβλημα δημιουργειται απο το πλύσιμο της μηχανης κι την πασας φύσεως υγρασια που μπορει να φωλιασει κατω απο το καπο στην περιοχη του πολ/στη.
Απο τότε οποτε ακουω για πλύσιμο μηχανης ειμαι επιφυλακτικος.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 13:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα αυτό μου κόστισε τον συναγερμό. Που έπρεπε να βγάλω τις φίσες και να τις φυσήξω και να τις ξανατοποθετήσω. Αν και το πρόβλημα ψιλοεπιμένει που και που.
Επίσης ανοίγωντας το κλίμα σου έρχεται αυτή η μυρωδιά της μηχανής μέσα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 15:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 02:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεννοηθείτε για να πηγαίνετε σε συγκεκριμένο-α συνεργείο-α. Μόνο έτσι θα εντοπίσετε τα καλά συνεργεία και θα σας προσέχουν!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 13:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να αναφέρω και εγώ ότι χρειάστηκε να πάω 3 φορές στην αντιπροσωπεία (dakar-Ελληνικό),τις 2 για μικροπροβλήματα (ίσιωμα στις γρίλλιες του προφυλακτήρα,κόλληση του διακοσμητικού πλαστικού στο πορτ-μπαγκαζ,ρύθμιση του χιλιομετρητή) και μία σήμερα (ρετάρισμα κινητήρα-υπάρχει σχετικό topic).Χωρίς ραντεβού,με εξυπηρέτησαν άμεσα στις 2 πρώτες και σε 3 ώρες στην τελευταία.Το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση-δεν πλήρωσα μία,και το καλύτερο,δεν είμαι καν πελάτης τους μιας και το έχω πάρει εκτός Αττικής. Περισσότερα μετά το πρώτο service...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 19:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Να αναφέρω και εγώ ότι χρειάστηκε να πάω 3 φορές στην αντιπροσωπεία (dakar-Ελληνικό),τις 2 για μικροπροβλήματα (ίσιωμα στις γρίλλιες του προφυλακτήρα,κόλληση του διακοσμητικού πλαστικού στο πορτ-μπαγκαζ,ρύθμιση του χιλιομετρητή) και μία σήμερα (ρετάρισμα κινητήρα-υπάρχει σχετικό topic).Χωρίς ραντεβού,με εξυπηρέτησαν άμεσα στις 2 πρώτες και σε 3 ώρες στην τελευταία.Το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση-δεν πλήρωσα μία,και το καλύτερο,δεν είμαι καν πελάτης τους μιας και το έχω πάρει εκτός Αττικής. Περισσότερα μετά το πρώτο service...

καλα βρε θηριο τους καταφερες να σου ισιωσουν τις γρυλιες κατω απο τον προφυλακτηρα (στο "χαμογελο");
Αν τα καταφερες μπραβο σου. Εγω οταν το ανεφερα μου ειπαν "στραβωσε απο τη ζεστη".
και σιγα μην πληρωσω να το αλλαξω, θα παρει ποδι με ωραιοτατη σιτα.

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 10:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:

καλα βρε θηριο τους καταφερες να σου ισιωσουν τις γρυλιες κατω απο τον προφυλακτηρα (στο "χαμογελο");
Αν τα καταφερες μπραβο σου. Εγω οταν το ανεφερα μου ειπαν "στραβωσε απο τη ζεστη".
και σιγα μην πληρωσω να το αλλαξω, θα παρει ποδι με ωραιοτατη σιτα.

Και σε πληροφορώ ότι έκαναν και πολύ καλή δουλειά!Ούτε έχει στραβώσει,ούτε έχει ξεκολλήσει-όπως δηλαδή είχε γίνει πρώτα,2 μήνες μετά την αγορά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 22:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μια απο τα ιδια με τον Dimip.Τους ελεγα οτι ειναι απο την ζεστη να μοθ την αλλαξουν τζαμπα και αυτοι οτι ειναι απο τρακαρισμα Sad
Οσπου αποειδα και ΕΒΑΛΑ την ΣΙΤΑ Mr. Green
(τελικα ηταν απο την ζεστη ,γιατι ακομη ειναι στραβη.....)

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 22:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτωντας το cd του 206 υπαρχουν ενα σωρο ειδικα εργαλεια.Αναθεμα και αν εχoυν -εκτος Lion- τα μισα απο αυτα.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης