PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106-γιατι κραταει στροφες το μοτερ με νεκρα...?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 04:25:34    Θέμα δημοσίευσης: 106-γιατι κραταει στροφες το μοτερ με νεκρα...? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια γεια χαρα! να σας ρωτησω. εχω 106 ραλλυε 16ν και μετα απο το τελευταιο του σερβις * παρουσιαστικαν τα εξης

1)οταν το αμαξι ειναι κρυο,παιζει το στροφομετρο σαν τρελο,λες κ γοραω εκκτεντροφορους ενα πραμα!

2)μπορει να ειμαι με 4η στις 5.000 και να βαλω επιτοπου νεκρα και το αμαξι χωρις γκαζι να κραταει απο μονο του 4.000 στροφες για 3''....

3)παω για πχ με 3η στις 3.500 στροφες κ κραταω το γκαζι σταθερο στις ιδιες στροφες για 30'' ας πουμε ,και το αμαξι κανει "διαλιψεις"...σαν να μπουκωνει στιγμιεα ενα πραμα...

*(το αμαξι εχει σκουπα,εξατμιση απο διχαλο-ξεροσωληνο-GrN τελικο)
το τελευταιο σερις εκτος απο τακακια μπουζι λαδια κ λοιπα ειχε και αλλαγμα ψυγειου καλοριφερ που μου τρυπησε,αδειασε ολο το παραφλου του ψηγειου κ μ ανεβασε θερμοκρασια.εβαλε και παραφλου δλδ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 05:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγάλε έναν πόλο της μπαταρίας και άστο εκτός για κανά τέταρτο. Ξανασύνδεσε και τσέκαρε.

Αν δε στρώσει, τα ξαναλέμε για τα υπόλοιπα... Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 07:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Βγάλε έναν πόλο της μπαταρίας και άστο εκτός για κανά τέταρτο. Ξανασύνδεσε και τσέκαρε.

Αν δε στρώσει, τα ξαναλέμε για τα υπόλοιπα... Wink

john τον θετικο η τον αρνιτικο? και να το χω αναμενο το αμαξι και να το κανω?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 08:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όποιον και να βγάλεις το ίδιο είναι, αλλα το αμάξι οπωσδήποτε σβηστό και με κλειστό τον διακόπτη.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανέναν αισθητήρα maf θα θες..

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 13:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε δοκιμη με δανεικο βηματικο και ποτενσιομετρο και αν συνεχησει αλαξε την πεταλουδα να βρεις την υγεια σου

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης