Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
silencer_000 (Ad) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 40
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 13:52:04 Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - κηλίδες σκουριάς!!! SOS |
|
|
Παιδιά έχω κάποιες κηλίδες (μην φανταστείτε τίποτα τέρατα) που είναι μάλλον σκουριά.
Πώς μπορώ να τις βγάλω; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GeoMel Νέος χρήστης

Peugeot 207GT
Ένταξη: 18 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:10:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το αμαξι μου στην αρχη ειχα δει κατι μικροσκοπικες κυλιδες που εμοιαζαν με σκουρια και ηταν παντου!! Το πηγα στην αντιπροσωπεια , το ειπα και μου απαντησαν οτι δεν ηταν σκουρια αλλα γινεται απο τα δεντρα! Και μενα καλοκαιρι μου τα ειχε βγαλει. Μου ειπε οτι φευγουν με πολυ εντονο τριψιμο και οντως εφευγαν! Αλλα ειναι τοσος πολυς κοπος να τριψεις ολο το αμαξι και τοσο μικρες οι κυλιδες που και να τις αφησεις δν φαινονται. Πρεπει να εισαι παρα πολυ κοντα στο αμαξι για να τις δεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GeoMel Νέος χρήστης

Peugeot 207GT
Ένταξη: 18 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:41:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκτος και αν ειναι διαφορετικες αυτες οι κυλιδες που λες απο αυτες που ειχα εγω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos 206 (Πάνος) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)
Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 07:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και που σου τις εμφάνισε?Σε όλο το αμάξι?Εμένα κάτι ψιλές στον πίσω προφυλαχτήρα μόνο και πίστευα οτι ίσως βγήκαν απο την πινακίδα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 09:18:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως σε αφοδευσε κανα πουλακι..?γτ ειδηκα το καλοκαιρι αν δεν το καθαρησεις εγκαιρα την ακουει το βερνικι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 13:08:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπα όχι από πουλιά δεν είναι. Οι κηλίδες έχουν εμφανιστεί στο καπώ σε ένα συγκεκριμμένο σημείο όπως και στον ουρανό του αμαξώματος (εξωτερικά πάντα).
Από δέντρα μου ακούγεται πιο πιθανό να είναι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 11:17:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από τα δέντρα πρέπει να είναι. Και εμένα είχε γεμίσει το καπώ και ο ουρανός όλο μικροσκοπικά στίγματα τα οποία σκληραίνουν πάρα πολύ και βγαίνουν πολύ δύσκολα. Πήρα ένα σπρέι που είναι για ρετσίνια κτλ της sonax και με αρκετό τρίψιμο βγαίνουν αλλά σε εμένα είναι τόσα πολλά και μικρούλια που πρέπει να τρίψω όλο τον ουρανό και το καπώ. Τα άφησα τώρα μιας και δεν φαίνονται (εκτός αν πάς στα 10 εκατοστά τα μάτια σου) και θα δω στην πορεία. Μην το γεμίσω και γρατζουνιές τρίβοντας.... Κάτι τέτοιο μάλλον θα είναι γιατί και εμένα μοίαζουν λίγο με σκουριά αλλά από τη στιγμή που έφυγαν κανα δυο με το νύχι (μην βάζετε νύχια! :D) κατάλαβα οτι είναι από κάποιο δέντρο... Το πήρα απόφαση νομίζω....Είτε ο ήλιος, είτε τα δέντρα, είτε οι υπόλοιποι οδηγοί σιγά σιγά θα την κάνουν την ζημιά στο αμαξάκι τι να κάνουμε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
paranoia (Giwrgos) Νέος χρήστης

206 cc
Ένταξη: 01 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 97
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 01:07:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν κατάλαβα καλά δεν είναι σκουριά αυτά που έχεις. Μάλλον από δέντρα είναι. Πάρε από τα πρακτικερ ένα καλό σφουγγάρι, μαλακό και ένα καλό καθαριστικό, τρίψτες καλά και δυνατά και θα είσαι οκ. Εγώ έτσι τις είχα βγάλει από το δικό μου και μην τρελένεσαι επίσης.
Αν λέμε τις ίδιες ούτε που φαίνονται από μακριά, πρέπει να πας στα 5 εκατοστά για να τις δεις.
Ελπίζω να βοήθησα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 14:03:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paranoia έγραψε: | Αν κατάλαβα καλά δεν είναι σκουριά αυτά που έχεις. Μάλλον από δέντρα είναι. Πάρε από τα πρακτικερ ένα καλό σφουγγάρι, μαλακό και ένα καλό καθαριστικό, τρίψτες καλά και δυνατά και θα είσαι οκ. Εγώ έτσι τις είχα βγάλει από το δικό μου και μην τρελένεσαι επίσης.
Αν λέμε τις ίδιες ούτε που φαίνονται από μακριά, πρέπει να πας στα 5 εκατοστά για να τις δεις.
Ελπίζω να βοήθησα  |
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με καφέ κηλίδες στο καπό κυρίως.
Ρετσίνι από πεύκο μάλλον δεν είναι διότι το ρετσίνι πάντα έχει πάχος εκεί που πέφτει, οπότε μάλλον από καποιο άλλο δέντρο διότι αυτές οι κηλίδες δεν έχουν καθόλου πάχος..... 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|