PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - κηλίδες σκουριάς!!! SOS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 13:52:04    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - κηλίδες σκουριάς!!! SOS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω κάποιες κηλίδες (μην φανταστείτε τίποτα τέρατα) που είναι μάλλον σκουριά.
Πώς μπορώ να τις βγάλω;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου και εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το αμαξι μου στην αρχη ειχα δει κατι μικροσκοπικες κυλιδες που εμοιαζαν με σκουρια και ηταν παντου!! Το πηγα στην αντιπροσωπεια , το ειπα και μου απαντησαν οτι δεν ηταν σκουρια αλλα γινεται απο τα δεντρα! Και μενα καλοκαιρι μου τα ειχε βγαλει. Μου ειπε οτι φευγουν με πολυ εντονο τριψιμο και οντως εφευγαν! Αλλα ειναι τοσος πολυς κοπος να τριψεις ολο το αμαξι και τοσο μικρες οι κυλιδες που και να τις αφησεις δν φαινονται. Πρεπει να εισαι παρα πολυ κοντα στο αμαξι για να τις δεις.
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος και αν ειναι διαφορετικες αυτες οι κυλιδες που λες απο αυτες που ειχα εγω!Smile
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 07:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και που σου τις εμφάνισε?Σε όλο το αμάξι?Εμένα κάτι ψιλές στον πίσω προφυλαχτήρα μόνο και πίστευα οτι ίσως βγήκαν απο την πινακίδα! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 09:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως σε αφοδευσε κανα πουλακι..?γτ ειδηκα το καλοκαιρι αν δεν το καθαρησεις εγκαιρα την ακουει το βερνικι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 13:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα όχι από πουλιά δεν είναι. Οι κηλίδες έχουν εμφανιστεί στο καπώ σε ένα συγκεκριμμένο σημείο όπως και στον ουρανό του αμαξώματος (εξωτερικά πάντα).
Από δέντρα μου ακούγεται πιο πιθανό να είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 11:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τα δέντρα πρέπει να είναι. Και εμένα είχε γεμίσει το καπώ και ο ουρανός όλο μικροσκοπικά στίγματα τα οποία σκληραίνουν πάρα πολύ και βγαίνουν πολύ δύσκολα. Πήρα ένα σπρέι που είναι για ρετσίνια κτλ της sonax και με αρκετό τρίψιμο βγαίνουν αλλά σε εμένα είναι τόσα πολλά και μικρούλια που πρέπει να τρίψω όλο τον ουρανό και το καπώ. Τα άφησα τώρα μιας και δεν φαίνονται (εκτός αν πάς στα 10 εκατοστά τα μάτια σου) και θα δω στην πορεία. Μην το γεμίσω και γρατζουνιές τρίβοντας.... Κάτι τέτοιο μάλλον θα είναι γιατί και εμένα μοίαζουν λίγο με σκουριά αλλά από τη στιγμή που έφυγαν κανα δυο με το νύχι (μην βάζετε νύχια! :D) κατάλαβα οτι είναι από κάποιο δέντρο... Το πήρα απόφαση νομίζω....Είτε ο ήλιος, είτε τα δέντρα, είτε οι υπόλοιποι οδηγοί σιγά σιγά θα την κάνουν την ζημιά στο αμαξάκι τι να κάνουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 23:48:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://media.photobucket.com/image/1Z%20Extra/filippoud/cardetailing_001/products/1ZExtra.jpg

Αυτό το ξέρει κανείς; Λέτε να κάνει δουλειά;
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιούλ 2009, 01:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατάλαβα καλά δεν είναι σκουριά αυτά που έχεις. Μάλλον από δέντρα είναι. Πάρε από τα πρακτικερ ένα καλό σφουγγάρι, μαλακό και ένα καλό καθαριστικό, τρίψτες καλά και δυνατά και θα είσαι οκ. Εγώ έτσι τις είχα βγάλει από το δικό μου και μην τρελένεσαι επίσης.
Αν λέμε τις ίδιες ούτε που φαίνονται από μακριά, πρέπει να πας στα 5 εκατοστά για να τις δεις.
Ελπίζω να βοήθησα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 14:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά δεν είναι σκουριά αυτά που έχεις. Μάλλον από δέντρα είναι. Πάρε από τα πρακτικερ ένα καλό σφουγγάρι, μαλακό και ένα καλό καθαριστικό, τρίψτες καλά και δυνατά και θα είσαι οκ. Εγώ έτσι τις είχα βγάλει από το δικό μου και μην τρελένεσαι επίσης.
Αν λέμε τις ίδιες ούτε που φαίνονται από μακριά, πρέπει να πας στα 5 εκατοστά για να τις δεις.
Ελπίζω να βοήθησα Smile

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με καφέ κηλίδες στο καπό κυρίως.

Ρετσίνι από πεύκο μάλλον δεν είναι διότι το ρετσίνι πάντα έχει πάχος εκεί που πέφτει, οπότε μάλλον από καποιο άλλο δέντρο διότι αυτές οι κηλίδες δεν έχουν καθόλου πάχος..... Evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης